X kolejka FGE:TS Wisła Kraków-AZS Poznań
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
No i Wisła wygrała zasluzenie z Azsem 73:64...Wg. mnie główną przyczyna porazki były straty(az 26 - gdzie wisła miała 10)Wiec Gratuluje Wiśle wygranej...a Azs do roboty jak chca jeszcze cos wywalczyc w tym sezonie,bo mecz był do wygrania...3 kwarty prowadzac a w 4 w plecy dostac...
Ostatnio zmieniony 02 listopada 2008, 21:04 przez Wrona, łącznie zmieniany 2 razy.
- hellraiser
- Junior
-
Endrju
- Senior
- Kontaktowanie:
Wrona pisze:No i Wisła wygrała zasluzenie z Azsem 73:64...Wg. mnie główną przyczyna porazki były straty(az 26 - gdzie lotos miał 10)Wiec Gratuluje Lotosowi wygranej...a Azs do roboty jak chca jeszcze cos wywalczyc w tym sezonie,bo mecz był do wygrania...3 kwarty prowadzac a w 4 w plecy dostac...
Lotos ??
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem
-
Endrju
- Senior
- Kontaktowanie:
hellraiser pisze:Chyba po tym meczu Boba zasługuje na pochwały![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Dobrze że tak się skończyło. Jak nie my to niech Wisła będzie pierwsza po sezonie zasadniczym
To proponuje położyć się za 3 tygodnie na parkiecie i oddac Wisle zwyciestwo
mała pomyłka,ale juz zmienilemEndrju pisze:Wrona pisze:No i Wisła wygrała zasluzenie z Azsem 73:64...Wg. mnie główną przyczyna porazki były straty(az 26 - gdzie lotos miał 10)Wiec Gratuluje Lotosowi wygranej...a Azs do roboty jak chca jeszcze cos wywalczyc w tym sezonie,bo mecz był do wygrania...3 kwarty prowadzac a w 4 w plecy dostac...
Lotos ??
-
matishe
- Żak
graty dla Wisełki, Poznaniacy
- za tydzień macie u siebie Gorzów - może tam wywalczycie cenne 2 punkty
"musicie być mocni" -
Pozdrówka dla Was
upss.. wybacz Endrju - literki mi się poplątały
z tym czy z tym(zespołem) ale życzę im wygranych
upss.. wybacz Endrju - literki mi się poplątały
z tym czy z tym(zespołem) ale życzę im wygranych
Ostatnio zmieniony 02 listopada 2008, 21:15 przez matishe, łącznie zmieniany 1 raz.
"WSZYSTKIE ANIOŁY NA ŚWIECIE..ZRÓBCIE CO MOŻECIE"
-
Endrju
- Senior
- Kontaktowanie:
matishe pisze:graty dla Wisełki, Poznaniacy- za tydzień macie u siebie Górzów - może tam wywalczycie cenne 2 punkty
"musicie być mocni" -
Pozdrówka dla Was
![]()
![]()
![]()
Z Górzowem moga sobie wygrywać... ale nie z Gorzowem
Ja mam takie pytanie : kiedy w koncu Pałencja wraca do składu?
Druga sprawa: trzeba bylo wsatwić w takim meczu Kotnis na kilkanascie minut, skoro w pierwszej polowie gospodyniom nie szlo. Gdzie maja sie niby młode ograć? W eurolidze?
Trzy : czy Canty umie rzucac rzuty wolne?
Teraz wazne 3 mecze pod rząd u siebie w Euro, trzeba tam wszystko wygrac,a lige mozna olac
(to samo sie tyczy Gorzowa- polecam rozbic tak jak Cuksy, Municipal Targoviste u siebie)
Druga sprawa: trzeba bylo wsatwić w takim meczu Kotnis na kilkanascie minut, skoro w pierwszej polowie gospodyniom nie szlo. Gdzie maja sie niby młode ograć? W eurolidze?
Trzy : czy Canty umie rzucac rzuty wolne?
Teraz wazne 3 mecze pod rząd u siebie w Euro, trzeba tam wszystko wygrac,a lige mozna olac
(to samo sie tyczy Gorzowa- polecam rozbic tak jak Cuksy, Municipal Targoviste u siebie)
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”