XI kolejka FGE:Orzeł Polkowice-Lotos PKO BP Gdynia

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

matishe
Żak

Postautor: matishe » 11 listopada 2008, 13:26

Gratulacje da Gdyni, Pozdro Polkowice

Boskie macie "cheerleaders"

Obrazek :oops:
"WSZYSTKIE ANIOŁY NA ŚWIECIE..ZRÓBCIE CO MOŻECIE"

rzymi
Oldboy

Postautor: rzymi » 11 listopada 2008, 13:42

matishe pisze:Boskie macie "cheerleaders"

hehe cały mecz stały przed nami i zasłaniały nam parkiet... :P
ObrazekObrazek

matishe
Żak

Postautor: matishe » 11 listopada 2008, 13:47

Obrazek

przepraszam, że lekki OFF-TOPIC robię.. ale muszę :P
Na zdjęciu Pani bodajże z Torunia - BOMBA :roll:

Rzymi gratuluję tysięcznego posta :)

hehe cały mecz stały przed nami i zasłaniały nam parkiet... :P

..chciałbym.. 8)
"WSZYSTKIE ANIOŁY NA ŚWIECIE..ZRÓBCIE CO MOŻECIE"

JaroTS
Amator

Postautor: JaroTS » 11 listopada 2008, 15:38

hellraiser pisze:
JaroTS pisze:zgadzam się z Michem w kwestii Pauliny Pawlak.
Ta dziewczyna się nie rozwija /podobnie Magda Leciejewska/. Pawlak nie ma rzutu! nieżle rozgrywa ale nie potrafi raz za razem trafiac np z 5 metra!
Wiadomo że gdyby nie przepis o 2 Polkach to ani Lecia ani Paulinka by nie grały bo znacznie odstaja od reszty!
Marchanka-Currie-Beard-Matović-Catchings
Tym skladem Wisełka by popłynęła a tak dzięki idiotycznemu przepisowi jest szansa na kolejny tytuł dla WISŁY...

Po pierwsze
Nie taki skład
Marchanka-Currie-Beard-Matović-Catchings
Tylko taki
Marchanka-Beard-Catchings-Podrug--Matović

Co gdyby nie było przepisu o Polkach to pewno limit Amerykanek byłby do 2.

Po drugie
Czy w Lotosie Polki by nie grała. Grałyby-Winnicki lubi rotować (czy sensem czy nie -zostawiam). Czy się rozwijają czy nie -ważne że gdzie indziej się rozwijają :wink: np. w twoim klubie u Omanica,Herkta i teraz u Wojtaka (taki czarny humor :wink: :P ). W Lotosie niestety nie wybierają zawodniczek które ja bym chciał np. Krawcowa za młodu :wink: , a biorą takie które pewnego progu nie przeskoczą typu Pawlak czy Tomiałowicz ale to nasz problem który powinien cieszyć inne kluby bo te lepsze ciasteczka typu Gala czy Skobelek zostają na rynku.

Po trzecie
Czy Wisła by popłynęła.
Wisła też miałaby inny skład.
Ale nawet w tym składzie .
Przyglądając się meczą Euroligi gdzie nie ma "głupiego przepisu" to jakoś za cholerę nie mogę dojrzeć wyższości Lotosu nad Wisłą. No ale bilans 3-1 i 1-3 robi różnice.Ale jak widzisz te wyższość mojego klubu OK nie mam zamiaru wyprowadzać z błędu ani się kłócić.:twisted:

Po czwarte.
Przepis nie jest głupi... bardziej głupi jest przepis o nieograniczonej liczbie Amerykanek.

Widzę ze helli jestes obiektywnym kibicem...
Podrug-Currie zapewniam że zdecydowanie lepśzą zawodniczka jest Currie/wiem inna pozycja , ale taka Currie wszedzie sobie poradzi!/
Jeśli limit byłby 2 amerykanek to wtedy ta Twoja "5" z Podrug tez prezentuje sie super!
Nikt mi nie powie że Pawlak i Leciejewska sa lepsze od Catchings i Currie...
Wymieniacie 2 Polki na nie i kazdy się wam kłania nisko/oprócz Wisły oczywiście :wink: !/
Tak jak piszesz taka Pawlak juz nie nauczy sie rzucać jak automat patrz--->Holdsclaw...
Oczywiście że Wisła by tak latwo nie popłynęla ale wtedy naprawde bylibyscie faworytem...no u nas za Kobryn Pałke czy Wielebnowska weszla by do gry Fernandez i Maksimović i zapewniam ze skład nie byłby mocniejszy od tego z 2 Polkami!
Co do Euroligi no zgadza sie brakuje wam właśnie takiej Catch i takiej Currie...no i grupe macie jednak troche silniejsza od naszej!
Naprawde 4 m bedzie sukcesem...jutro z Praga mecz o zycie!
No i nie zgadzam sie jednak z tym przepisem o 2 Polkach bo to jednak takie sztuczne narzucanie woli i obnizanie poziomu naszej ligii!
Pozdro dla was a teraz juz na hale i forza Wisła tylko zwycięstwo!
WISŁA-MISTRZ POLSKI 2008!!!

rzymi
Oldboy

Postautor: rzymi » 11 listopada 2008, 15:50

JaroTS pisze:Pozdro dla was a teraz juz na hale i forza Wisła tylko zwycięstwo!

Jaro wydaje mi się, że Wy gracie dopiero jutro.. więc teraz nie idź na halę.. :P :P

jutro z Praga mecz o zycie!

A my gramy w czwartek.
ObrazekObrazek

JaroTS
Amator

Postautor: JaroTS » 11 listopada 2008, 17:13

ale dzis trening na to u nas tez się chodzi...a wy fakt w czwartek gracie ten mecz o życie i głowe trenera?
WISŁA-MISTRZ POLSKI 2008!!!

rzymi
Oldboy

Postautor: rzymi » 11 listopada 2008, 17:47

Aha, racja. Ale żeby nie było - u nas też się chodzi na treningi :wink:
Mecz o życie tak. Ale czy o głowę trenera... Nie umiem odpowiedzieć na to pytanie.
ObrazekObrazek

Awatar użytkownika
ann
Administrator

Postautor: ann » 11 listopada 2008, 17:51

rzymi pisze:Aha, racja. Ale żeby nie było - u nas też się chodzi na treningi :wink:
Mecz o życie tak. Ale czy o głowę trenera... Nie umiem odpowiedzieć na to pytanie.

pewnie nie, bo prezes Krawczyk twierdzi, że jest bardzo zadowolony z pracy trenera czytaj nie umie przyznać się do błędu, jakim było powierzenie Winnickiemu stanowiska coach'a Lotosu.

walker
Amator

Postautor: walker » 11 listopada 2008, 18:22

Czy błędem było to ja bym się jeszcze wstrzymał z wyrokami,potrafił się przyznać że pomylił się kontraktując Masłowski i Fleischer to czemu miał by nie pogonić Ślimaka(kilka razy już zwolnił trenera)To że Winnicki dobrze pracuje to nie tylko opinia Krawczyka ...Ten się nie myli co nic nie robi 8)
AG

Awatar użytkownika
ann
Administrator

Postautor: ann » 11 listopada 2008, 18:25

walker pisze:Czy błędem było to ja bym się jeszcze wstrzymał z wyrokami,potrafił się przyznać że pomylił się kontraktując Masłowski i Fleischer to czemu miał by nie pogonić Ślimaka(kilka razy już zwolnił trenera)To że Winnicki dobrze pracuje to nie tylko opinia Krawczyka ...Ten się nie myli co nic nie robi 8)

ok więc wstrzymuje się z wyrokami do końca sezonu. ale póki co, to Winnicki jest dla mnie większym rozczarowaniem niż Fleisher i Masłowska razem wzięte.

rzymi
Oldboy

Postautor: rzymi » 11 listopada 2008, 18:58

Moim zdaniem nie gdybajmy na temat pytań, na które odpowiedź zna tylko prezes. Poza tym w czwartek nie przegramy więc nie ma powodu żeby pisać o zmianie trenera. :wink:
ObrazekObrazek

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”