XVII kolejka FGE: Energa Toruń - AZS PWSZ Gorzów Wlkp.
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
Ta porażka niewiele jeszcze zmienia. Lotos chcąc być pierwszy i tak musi wygrać w Krakowie, lub liczyć że Wisła lub Gorzów gdzieś się jeszcze potkną (chyba największa szansa to Polkowice).
A;e faktem jest że w Gorzowie chyba przerwę w rozgrywkach przyjmą z otwartymi ramionami, po wydaje się że pary zaczyna brakować.
A;e faktem jest że w Gorzowie chyba przerwę w rozgrywkach przyjmą z otwartymi ramionami, po wydaje się że pary zaczyna brakować.
... tysiące przejechanych kilometrów ... setki przegadanych godzin .. dziesiątki odwiedzonych miast, stadionów i hal ... jedna trójkolorowa pasja ...
- hellraiser
- Junior
- bart_81
- Senior
- Kontaktowanie:
Oczywiście jak zwykle po meczu Gorzowa najwiecej do powiedzenia maja kibice Lotosu i Wisły. Czulem ze mozemy przegrac bo ostatnio nie jestesmy w najwyzszej formie, ale to nieszkodzi. Dalej nasza pozycja wyjsciowa jest bardzo dobra a za soba mamy teoretycznie najtrudniejsze mecze w rundzie zasadniczej. Takze głowa do gory dziewczyny...jeszcze bedziemy sie na koncu cieszyc 
-
koszykarz
typowy mecz walki...
Obie drużyny nastawiły sie przede wszystkim na twardą obronę ...
przyjechalo ok.30 osób z Gorzowa - przynajmniej tak na moje oko - choc mogłobyc kilka osob więcej...
Wreszcie cos drgneło w dopingu toruńskich - choc na razie to dopiero początek..
a co do meczu : OMANIC perfekcyjnie ustawił taktykę na Taylor dlatego tez ona praktycznie nie istniała . Udany powrót GALI która PARE RAZY osmieszyła Taylor i Żurowską....
POZA TYM - efektowne CZAPY !!! autorstwa Jackie Moore oraz Krawcowej na Zohnowej i Taylor....
Torunianki chyba zbyt mocno skoncentrowały się na liderkach z Gorzowa - zapomniały o Kaczmarczyk która ,,dziwacznym rzutem trafiała za 3 pkt...
ogólnie świetny mecz - choc w końcówce było gorąco.....
Obie drużyny nastawiły sie przede wszystkim na twardą obronę ...
przyjechalo ok.30 osób z Gorzowa - przynajmniej tak na moje oko - choc mogłobyc kilka osob więcej...
Wreszcie cos drgneło w dopingu toruńskich - choc na razie to dopiero początek..
a co do meczu : OMANIC perfekcyjnie ustawił taktykę na Taylor dlatego tez ona praktycznie nie istniała . Udany powrót GALI która PARE RAZY osmieszyła Taylor i Żurowską....
POZA TYM - efektowne CZAPY !!! autorstwa Jackie Moore oraz Krawcowej na Zohnowej i Taylor....
Torunianki chyba zbyt mocno skoncentrowały się na liderkach z Gorzowa - zapomniały o Kaczmarczyk która ,,dziwacznym rzutem trafiała za 3 pkt...
ogólnie świetny mecz - choc w końcówce było gorąco.....
bart_81 pisze:Oczywiście jak zwykle po meczu Gorzowa najwiecej do powiedzenia maja kibice Lotosu i Wisły. Czulem ze mozemy przegrac bo ostatnio nie jestesmy w najwyzszej formie, ale to nieszkodzi. Dalej nasza pozycja wyjsciowa jest bardzo dobra a za soba mamy teoretycznie najtrudniejsze mecze w rundzie zasadniczej. Takze głowa do gory dziewczyny...jeszcze bedziemy sie na koncu cieszyc
No cóż, taki już urok ma forum. Na wiele rzeczy nie ma się wpływu
Przegraliście, ale znowu w końcówce byliście blisko wyjścia na prowadzenie..
Ostatnio zmieniony 21 grudnia 2008, 21:07 przez rzymi, łącznie zmieniany 1 raz.

- ginda
- Senior
- Kontaktowanie:
Mój plan to Gorzów na 4 miejscu przed playoffami.
Fajnie mieć plan, na który się nie ma wpływu co
Ja też taki mam, Orzeł na 3im miejscu, Rybnik na 6 i 2:0 w pierwszej rundzie PO
Sorry, że trochę nie na temat
Dziewczyny jeśli chcecie,
zwycięstwa poczuć smak,
musicie walczyć, trenować,
dopingiem was wspieramy,
a wiarę w sercu mamy,
po meczu będziem świętować
zwycięstwa poczuć smak,
musicie walczyć, trenować,
dopingiem was wspieramy,
a wiarę w sercu mamy,
po meczu będziem świętować
bart_81 pisze:hellraiser pisze:Greebo pisze:Ta porażka niewiele jeszcze zmienia. Lotos chcąc być pierwszy i tak musi wygrać w Krakowie,.
Po tym co Wisła pokazała w Salamance ,myślę że Lotos wygra w Krakowie jak będzie taka potrzeba![]()
Mój plan to Gorzów na 4 miejscu przed playoffami.
Twoje niedoczekanie hell..
Trzymam Cię za słowo

-
Longerinho
- Młodzik
- Kontaktowanie:
ginda pisze:Mój plan to Gorzów na 4 miejscu przed playoffami.
Fajnie mieć plan, na który się nie ma wpływu co![]()
![]()
![]()
Ja też taki mam, Orzeł na 3im miejscu, Rybnik na 6 i 2:0 w pierwszej rundzie PO![]()
ale do tego raczej trudna droga
W końcu mamy zabójczą końcówkę (Lotos, Wisła i Gorzów).
Sorry, że trochę nie na temat
nic nie chce mówic ale macie tez mecz w Lesznie gdzie łątwo tez wam wygrać nie ebdzie tym bardziej że Leszno jest na fali wschodzącej
Leszno naszym miastem , Tęcza naszym klubem
-
koszykarz
ENERGA ma mecze z TOP4 (Lotos, Wisła , Orzeł , AZS) za sobą - więc też moznaby rzec : teraz tylko WYGRYWAĆ
Dziś wygraliśmy z GORZOWEM i co ??? Gorzów się równa z Lotosem i Wislą a my dziś z Gorzowem wygraliśmy więc też powinniśmy
Ale nie o to chodzi przecież...
Przed Energą bardzo trudne pojedynki wyjazdowe w Lesznie , Poznaniu z AZS oraz w Rybniku - tam rostrzygnie się czy Torunianki powalczą o 5 miejsce przed play off....
Co ważne - my już mecze z TOP4 mamy za sobą a RYBNIK przed - a obecnie tracimy zaledwie 1 pkt - więc szansa jest ogromna...
Zakładam że 4 miejsce będzie dla Orzełka...
Taki jest mój misterny plan
Dziś wygraliśmy z GORZOWEM i co ??? Gorzów się równa z Lotosem i Wislą a my dziś z Gorzowem wygraliśmy więc też powinniśmy
Ale nie o to chodzi przecież...
Przed Energą bardzo trudne pojedynki wyjazdowe w Lesznie , Poznaniu z AZS oraz w Rybniku - tam rostrzygnie się czy Torunianki powalczą o 5 miejsce przed play off....
Co ważne - my już mecze z TOP4 mamy za sobą a RYBNIK przed - a obecnie tracimy zaledwie 1 pkt - więc szansa jest ogromna...
Zakładam że 4 miejsce będzie dla Orzełka...
Taki jest mój misterny plan
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”