XVII kolejka FGE:Włókniarz Pabianice-AZS KK Jelenia Góra
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
- Siero
- Senior
- Kontaktowanie:
Mirczewa to dobra jest, ale w wyciskaniu (klubowy paker)
MRKS Włókniarz Pabianice http://mrks.wlokniarz.info/
- FAIR PLAY
- Młodzik
- Kontaktowanie:
http://pl.youtube.com/watch?v=QRdOgiX2VEk
http://pl.youtube.com/watch?v=ck5DDuk-Cz0
http://pl.youtube.com/watch?v=9rAVo2beQns
Beachen jeszcze w hiszpani... za slaba na FGE?
http://pl.youtube.com/watch?v=ck5DDuk-Cz0
http://pl.youtube.com/watch?v=9rAVo2beQns
Beachen jeszcze w hiszpani... za slaba na FGE?
czlowieku co bylo a nie jest nei pisze sie w rejestr i skoncz!!! ja ci moge rownie wiele ciekawszych linkow pokazac z najlepszych okresow gry roznych zawodniczek i zawodnikow .... Jak dla mnie Beachem w tym ROKU jest za slaba na FGE nic nie pokazala a wymagania zbyt duze miala.
Nie szukaj tak daleko zobacz najlepsze sezony w wykonaniu Drzewinskiej lub Czarneckiej a zobacz jaki teraz mają poziom. Ten typ porównywania sprawia ze zle na tym wychodzisz.
Kiedys to ADF wymiatala dzisiaj nie koniecznie kiedys Holdsclaw miala super sezony dzis nie koniecznie... pomysl czlowieku o co ci chodzi? Nazwiska u mnie nie graja prawda jest taka ze beachem bez formy i w tym sezonie zadnym wzmocnieniem dla np Muks-u nie byla..
Nie szukaj tak daleko zobacz najlepsze sezony w wykonaniu Drzewinskiej lub Czarneckiej a zobacz jaki teraz mają poziom. Ten typ porównywania sprawia ze zle na tym wychodzisz.
Kiedys to ADF wymiatala dzisiaj nie koniecznie kiedys Holdsclaw miala super sezony dzis nie koniecznie... pomysl czlowieku o co ci chodzi? Nazwiska u mnie nie graja prawda jest taka ze beachem bez formy i w tym sezonie zadnym wzmocnieniem dla np Muks-u nie byla..
Konstytucja RP - Rozdział II Art. 54.
1.Każdemu zapewnia się wolność wyrażania swoich poglądów oraz pozyskiwania i rozpowszechniania informacji.
1.Każdemu zapewnia się wolność wyrażania swoich poglądów oraz pozyskiwania i rozpowszechniania informacji.
-
matishe
- Żak
Adolfini pisze:czlowieku co bylo a nie jest nei pisze sie w rejestr i skoncz!!! ja ci moge rownie wiele ciekawszych linkow pokazac z najlepszych okresow gry roznych zawodniczek i zawodnikow .... Jak dla mnie Beachem w tym ROKU jest za slaba na FGE nic nie pokazala a wymagania zbyt duze miala.
SPOKO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
"WSZYSTKIE ANIOŁY NA ŚWIECIE..ZRÓBCIE CO MOŻECIE"
-
koszykarz
Adolfini pisze:czlowieku co bylo a nie jest nei pisze sie w rejestr i skoncz!!! ja ci moge rownie wiele ciekawszych linkow pokazac z najlepszych okresow gry roznych zawodniczek i zawodnikow .... Jak dla mnie Beachem w tym ROKU jest za slaba na FGE nic nie pokazala a wymagania zbyt duze miala.
po cżesci racja - bo przecież nawet Proszczenko parę lat temu miała udane sezony. Leona podobnie - przecież zdobywała z Polfą medale...
Poziom koszykówki jednak znacznie się podniósl więc tegoroczne wzmocnienia zagraniczne Pabianic to tak naprawdę żadne wzmocnienia - w sumie tylko blokują miejsca Polkom...
- FAIR PLAY
- Młodzik
- Kontaktowanie:
Konstytucja RP - Rozdział II Art. 54.
1.Każdemu zapewnia się wolność wyrażania swoich poglądów oraz pozyskiwania i rozpowszechniania informacji
POZDR "MISIU"
moim zdaniem koszykarki z jeleniej zachowaly sie skandalicznie podejmujac akcje koszukowa na meczu z poparciem dla szewczyka a przeciwko sponsorowii.......nie gryzie sie reki ktora daje pieniadze.....od nowego roku bedzie tylko lepiej nowy trener wzmocnienia(beachem ktora dla jeleniej gory odkryl rafal sroka).......z takim skladem i tymi pieniedzmi finepharm powinien byc gdzies 4-5 a nie ledwo 8
4-5 ???
To chyba jakiś żart.... Poza jedną Coleman no i po części Skorek - nie macie w drużynie zawodniczek na miejsca 4-5...
Pierwsze 6 zespołow w lidze jest zdecydowanie mocniejsze - potem jest lekka przepasc i jest właśnie Jelenia , AZS Poznań oraz Leszno.
a jak dobrze pójdzie to wylądujecie poza play off - kosztem coraz lepiej grającej Tęczy...
Ale mimo wszystko uważam ze mecz o to ostatnie ,,8'' miejsce - to będzie mecz Jeleniej Góry właśnie z Lesznem...
Zwycięzca ,,bierze wszystko''

To chyba jakiś żart.... Poza jedną Coleman no i po części Skorek - nie macie w drużynie zawodniczek na miejsca 4-5...
Pierwsze 6 zespołow w lidze jest zdecydowanie mocniejsze - potem jest lekka przepasc i jest właśnie Jelenia , AZS Poznań oraz Leszno.
a jak dobrze pójdzie to wylądujecie poza play off - kosztem coraz lepiej grającej Tęczy...
Ale mimo wszystko uważam ze mecz o to ostatnie ,,8'' miejsce - to będzie mecz Jeleniej Góry właśnie z Lesznem...
Zwycięzca ,,bierze wszystko''
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”