XVII kolejka FGE:Włókniarz Pabianice-AZS KK Jelenia Góra

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

Awatar użytkownika
Greebo
Weteran kkforum

Postautor: Greebo » 21 grudnia 2008, 22:35

E.Curry gra w Izraelu, w Elitzur Holon. Beachem miała bardzo dobry sezon w JG 2 lata temu, teraz jednak nie zbliża się do tamtego poziomu.
... tysiące przejechanych kilometrów ... setki przegadanych godzin .. dziesiątki odwiedzonych miast, stadionów i hal ... jedna trójkolorowa pasja ...

Awatar użytkownika
FAIR PLAY
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: FAIR PLAY » 21 grudnia 2008, 23:32

Adolfini pisze:Beachem ta z MUKSU ? ludzei porazka jesli mysle o tej samej ktora widzialem, FGE za wysokie progi dla niej. ...

"Misiu", a ile razy ja widziales?
Obrazek

koszykarz

Postautor: koszykarz » 21 grudnia 2008, 23:46

Ja myślę że Beachem jest lepsza od Proszczenko z Mirczewą razem wzietych...

Adolfini
Amator

Postautor: Adolfini » 22 grudnia 2008, 09:46

no napewno wiecej razy niz ty FAIR PLAY :) i zajmij sie sobą i swoimi wew. problemami rozterkami a od mnie sie odczep :)
Konstytucja RP - Rozdział II Art. 54.

1.Każdemu zapewnia się wolność wyrażania swoich poglądów oraz pozyskiwania i rozpowszechniania informacji.

Awatar użytkownika
Siero
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Siero » 22 grudnia 2008, 09:51

Mirczewa to dobra jest, ale w wyciskaniu (klubowy paker)
MRKS Włókniarz Pabianice http://mrks.wlokniarz.info/

Awatar użytkownika
FAIR PLAY
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: FAIR PLAY » 22 grudnia 2008, 09:57

Obrazek

Awatar użytkownika
MatiuJG
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: MatiuJG » 22 grudnia 2008, 09:57

Ale Beachem 2 lata temu bardzo dobrze grala u nas a teraz torche ma slabszy sezon:D a o Ristic to chyba plotka bo my nic nie slyszelismy:D
CZY WYGRYWASZ CZY NIE JA I TAK KOCHAM CIE W MOIM SERCU AZS I NA DOBRE I NA ZLE!!

PzDr Poznan:)

Awatar użytkownika
FAIR PLAY
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: FAIR PLAY » 22 grudnia 2008, 10:40

nie mowie ze nie. ale stwierdzenie ze jest za slaba na fge no to chyba cos nie tego prawda?
Obrazek

matishe
Żak

Postautor: matishe » 22 grudnia 2008, 11:25

super filmiki z Keila Beachem! aż warto powspominać tamten sezon gdy była u nas "gwiazdą" :roll: W tym roku nieco słabiej się jej gra :/ nie wiem dlaczego..

Pozdrawiam!:))
"WSZYSTKIE ANIOŁY NA ŚWIECIE..ZRÓBCIE CO MOŻECIE"

Adolfini
Amator

Postautor: Adolfini » 22 grudnia 2008, 12:13

czlowieku co bylo a nie jest nei pisze sie w rejestr i skoncz!!! ja ci moge rownie wiele ciekawszych linkow pokazac z najlepszych okresow gry roznych zawodniczek i zawodnikow .... Jak dla mnie Beachem w tym ROKU jest za slaba na FGE nic nie pokazala a wymagania zbyt duze miala.

Nie szukaj tak daleko zobacz najlepsze sezony w wykonaniu Drzewinskiej lub Czarneckiej a zobacz jaki teraz mają poziom. Ten typ porównywania sprawia ze zle na tym wychodzisz.

Kiedys to ADF wymiatala dzisiaj nie koniecznie kiedys Holdsclaw miala super sezony dzis nie koniecznie... pomysl czlowieku o co ci chodzi? Nazwiska u mnie nie graja prawda jest taka ze beachem bez formy i w tym sezonie zadnym wzmocnieniem dla np Muks-u nie byla..

1.Każdemu zapewnia się wolność wyrażania swoich poglądów oraz pozyskiwania i rozpowszechniania informacji.

matishe
Żak

Postautor: matishe » 22 grudnia 2008, 14:27

Adolfini pisze:czlowieku co bylo a nie jest nei pisze sie w rejestr i skoncz!!! ja ci moge rownie wiele ciekawszych linkow pokazac z najlepszych okresow gry roznych zawodniczek i zawodnikow .... Jak dla mnie Beachem w tym ROKU jest za slaba na FGE nic nie pokazala a wymagania zbyt duze miala.

SPOKO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
"WSZYSTKIE ANIOŁY NA ŚWIECIE..ZRÓBCIE CO MOŻECIE"

koszykarz

Postautor: koszykarz » 22 grudnia 2008, 15:42

Adolfini pisze:czlowieku co bylo a nie jest nei pisze sie w rejestr i skoncz!!! ja ci moge rownie wiele ciekawszych linkow pokazac z najlepszych okresow gry roznych zawodniczek i zawodnikow .... Jak dla mnie Beachem w tym ROKU jest za slaba na FGE nic nie pokazala a wymagania zbyt duze miala.

Nie szukaj tak daleko zobacz najlepsze sezony w wykonaniu Drzewinskiej lub Czarneckiej a zobacz jaki teraz mają poziom. Ten typ porównywania sprawia ze zle na tym wychodzisz.

Kiedys to ADF wymiatala dzisiaj nie koniecznie kiedys Holdsclaw miala super sezony dzis nie koniecznie... pomysl czlowieku o co ci chodzi? Nazwiska u mnie nie graja prawda jest taka ze beachem bez formy i w tym sezonie zadnym wzmocnieniem dla np Muks-u nie byla..

po cżesci racja - bo przecież nawet Proszczenko parę lat temu miała udane sezony. Leona podobnie - przecież zdobywała z Polfą medale...

Poziom koszykówki jednak znacznie się podniósl więc tegoroczne wzmocnienia zagraniczne Pabianic to tak naprawdę żadne wzmocnienia - w sumie tylko blokują miejsca Polkom...

Awatar użytkownika
FAIR PLAY
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: FAIR PLAY » 22 grudnia 2008, 16:16

1.Każdemu zapewnia się wolność wyrażania swoich poglądów oraz pozyskiwania i rozpowszechniania informacji

POZDR "MISIU"
Obrazek

tommiiii
Młodzik

Postautor: tommiiii » 23 grudnia 2008, 13:05

moim zdaniem koszykarki z jeleniej zachowaly sie skandalicznie podejmujac akcje koszukowa na meczu z poparciem dla szewczyka a przeciwko sponsorowii.......nie gryzie sie reki ktora daje pieniadze.....od nowego roku bedzie tylko lepiej nowy trener wzmocnienia(beachem ktora dla jeleniej gory odkryl rafal sroka).......z takim skladem i tymi pieniedzmi finepharm powinien byc gdzies 4-5 a nie ledwo 8

Michu23
Młodzik

Postautor: Michu23 » 23 grudnia 2008, 13:32

4-5 ???

To chyba jakiś żart.... Poza jedną Coleman no i po części Skorek - nie macie w drużynie zawodniczek na miejsca 4-5...

Pierwsze 6 zespołow w lidze jest zdecydowanie mocniejsze - potem jest lekka przepasc i jest właśnie Jelenia , AZS Poznań oraz Leszno.

a jak dobrze pójdzie to wylądujecie poza play off - kosztem coraz lepiej grającej Tęczy...

Ale mimo wszystko uważam ze mecz o to ostatnie ,,8'' miejsce - to będzie mecz Jeleniej Góry właśnie z Lesznem...

Zwycięzca ,,bierze wszystko'' 8) :lol: :twisted:

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”