XVIII kolejka FGE:AZS KK Jelenia Góra-Tęcza Leszno

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

Mozarthio
Kadet

Postautor: Mozarthio » 22 stycznia 2009, 17:06

Człowieku tu chyba nie znasz faktów :

Toruń się męczył w ŁODZI ? Zespół AZS Gorzów wygrał w Łodzi w podobny sposób i jakoś tego nikt nie komentuje...
po 2. ZNAJDŹ MI POST GDZIE OBRAZIŁEM SHIELDS ??? a dostaniesz NOBLA !!! Mówiąc że Coleman jest lepsza od Shields to chyba nie obraza....
po 3. Coleman uciekła z Torunia ??? Powiem tylko że w Toruniu grała dłużej niż w Lesznie - i to właśnie bardziej z Leszna uciekła niż z Torunia...
w dodatku o Toruniu zawsze ciepło się wypowiada - o Lesznie jakoś zapomniała - widocznie miała powody.

Koniec i mam nadzieje że armia leszczyńskich krzykaczy także ,,wuluzyje''.
Każdy ma prawo miec własne zdanie - czyż nie ?

haha jak dlugo jestes ze swoim klubem? Bo z tego co ja pamietam weszliscie do ligi razem z nami i teraz kilka faktow :

1 Ryan grala u was jeden sezon
2 Ryan nie powrocila po swiatecznej przrwwie do druzyny Nova trading Torun...

U nas rozegrała prawie caly sezoni :) a od was poprostu uciekla i co ty na to ZNAFCO? fakta bedziesz zaprzeczal ? ze Ryan nie powrocila od waszej druzyny?

I prosze cie podaj mi jakis wywiad gdzie ona sie cieplo o was wypowiada
Życiowe bitwy nie zawsze wygrywają silni i szybsi, lecz prędzej czy później TYM, który wygrywa, jest TEN, który nieustannie myśli, że może wygrać.

Awatar użytkownika
FAIR PLAY
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: FAIR PLAY » 22 stycznia 2009, 17:13

jestescie super. macie najlepsze zawodniczki super kibicow wogole ah oh pieknie slicznie. zazdrosze wam jak cholera!
Obrazek

Mozarthio
Kadet

Postautor: Mozarthio » 22 stycznia 2009, 17:16

wez ty ziomek spadaj dostales propozycje "rozmowy" miales szanse na wyzalenie sie wiec ogarnij sie i opusc sobie bo widze ze z toba to nei ma sensu prowadzic jakiejkolwiek dyskusji. Ja wyrazam tu swoje zdanie a ze pare osobek mnie zaatakowalo ze ja bredze to teraz im to uswiadamiam :)
Życiowe bitwy nie zawsze wygrywają silni i szybsi, lecz prędzej czy później TYM, który wygrywa, jest TEN, który nieustannie myśli, że może wygrać.

Awatar użytkownika
FAIR PLAY
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: FAIR PLAY » 22 stycznia 2009, 21:07

a nie zauwazyles ze nie masz nic sensownego do powiedzenia i wiekszosc tego forum ze tak delikatnie powiem ma inne zdanie? - zdanie zdaniem, wiadomo dyskutowac mozna, ale pyskowki to chyba nie tu...

a propozycja solowy no wybacz ale nie mam 10 lat zeby jak mi kolega zabierze kretke to ide mu walnac w pysk... to jest zalosne
Obrazek

Mozarthio
Kadet

Postautor: Mozarthio » 23 stycznia 2009, 11:54

hehe albo poprostu nei ma sie odwagi poniesienia konsekwencji tego co sie mowi. nieprawdaz ?

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”