XIX kolejka FGE:MUKS Poznań-Energa Toruń

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

Awatar użytkownika
bart_81
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: bart_81 » 25 stycznia 2009, 14:58

hellraiser pisze:Sprowadzanie zmienniczek Tomy mija się z celem :? :? :?

Zgadza sie zwlaszcza ze Toma tez juz nie jest pierwszej swiezosci i latwo mozna wywnioskowac ze jej zmienniczka to nic specjalnego....ale dajcie jej jeszcze czas to w koncu tylko jeden mecz i trudno oczekiwac cudow.

koszykarz

Postautor: koszykarz » 25 stycznia 2009, 16:53

MARAS pisze:
koszykarz pisze:No co tu ukrywac - mocna wtopa Torunianek... Byc może jednak ta porażka nie przeszkodzi w zajęciu 5 miejsca przed play off. Rybnik w sumie już odpadł a AZS Poznań będzie miała mecze z czolówką tabeli...

Na pewno trener Omanic wyciągnie konsekwencje z tego...

AZS Poznań będzie miała :?: :?: :lol: :lol: :lol: :lol: Nieźle u Ciebie z gramatyką. A co do meczów z czołówką może jeden mecz da sie urwać wielkiej czwórce. 8)

Maras - spokojnie - przy ,,zmiękczeniach'' litery ,,C'' nie dziala mi klawiatura :lol: :lol: :lol: Musze wymienic :D
a co do 5 miejsca - nie mówisz tego poważnie :lol: :lol: :lol:
Macie mecze z TOP 4 a to równa sie 4 porażki. byc moze z nami wygracie - ale to nie zaważy na NASZYM 5 miejscu..

PS. a co do MUKSU - postanowiliśmy POMÓC im w utrzymaniu :wink:

MARAS
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: MARAS » 26 stycznia 2009, 19:06

koszykarz pisze:
MARAS pisze:
koszykarz pisze:No co tu ukrywac - mocna wtopa Torunianek... Byc może jednak ta porażka nie przeszkodzi w zajęciu 5 miejsca przed play off. Rybnik w sumie już odpadł a AZS Poznań będzie miała mecze z czolówką tabeli...

Na pewno trener Omanic wyciągnie konsekwencje z tego...

AZS Poznań będzie miała :?: :?: :lol: :lol: :lol: :lol: Nieźle u Ciebie z gramatyką. A co do meczów z czołówką może jeden mecz da sie urwać wielkiej czwórce. 8)

Maras - spokojnie - przy ,,zmiękczeniach'' litery ,,C'' nie dziala mi klawiatura :lol: :lol: :lol: Musze wymienic :D
a co do 5 miejsca - nie mówisz tego poważnie :lol: :lol: :lol:
Macie mecze z TOP 4 a to równa sie 4 porażki. byc moze z nami wygracie - ale to nie zaważy na NASZYM 5 miejscu..

PS. a co do MUKSU - postanowiliśmy POMÓC im w utrzymaniu :wink:

Gdzie ja napisałem że mamy zakusy na 5 miejsce?? Bo ja tego niewidze! A co do meczów z top 4 nie wolno w sporcie z góry zakładać porażki, czym byłby sport jakby z góry znano wyniki :lol: :lol: Ogarnij sie troche!
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!

koszykarz

Postautor: koszykarz » 26 stycznia 2009, 19:11

no przecież napisaleś !!! Ale mniejsza z tym - pewnie że nie można niczego zakładac ale trudno mi wyobrazic byście z kimś z TOP4 wygrali...

MARAS
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: MARAS » 26 stycznia 2009, 19:14

koszykarz pisze:no przecież napisaleś !!! Ale mniejsza z tym - pewnie że nie można niczego zakładac ale trudno mi wyobrazic byście z kimś z TOP4 wygrali...

Tak samo trudno było sobie wyobrazić abyście wy przegrali z MUKSem. A jednak sie zdarzają cuda. Masz przykład na swojej drużynie.

koszykarz

Postautor: koszykarz » 26 stycznia 2009, 19:30

Postanowiliśmy pomóc Muksowi się utrzymac. Oczywiście nic za darmo :wink:

Mozarthio
Kadet

Postautor: Mozarthio » 26 stycznia 2009, 20:27

koszykarz pisze:Postanowiliśmy pomóc Muksowi się utrzymac. Oczywiście nic za darmo :wink:

no ehh ta korupcja ...to ja wiem dlaczego mi kupon nie wszedl mecz był sprzedany ;) nieładnie !
Życiowe bitwy nie zawsze wygrywają silni i szybsi, lecz prędzej czy później TYM, który wygrywa, jest TEN, który nieustannie myśli, że może wygrać.

koszykarz

Postautor: koszykarz » 26 stycznia 2009, 23:18

ależ oczywiście że sprzedany :D
Tak samo jak rok temu Wisły z Energą :lol: :lol: :lol:

Awatar użytkownika
FAIR PLAY
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: FAIR PLAY » 26 stycznia 2009, 23:35

co za frajerstwo... widzieliscie co panny z torunia graly? korupcja jest wszedzie waszym zdaniem?

sprawdzcie sobie w slowniku AMBICJA co to jest! a potem krzywdzcie zawodniczki takimi debilnymi tekstami... wielki torun przegral mecz...

"ponosiłem porażke, za porażka - to dlatego odniosłem sukces" - NAJWIEKSZY XX WIEKU MICHAEL 23 JORDAN!
Obrazek

Mozarthio
Kadet

Postautor: Mozarthio » 26 stycznia 2009, 23:50

ale Fair play tym razem sie z Toba zgadzam MUKS zagral prawdopodobnie z zebem i cieszy to zwyciestwo a moj tekst o korupcji to była ironia ;)
zresztą fakt jest taki ze MUKS wygrał a w lidze są wieksze niespodzianki.

A jeszcze cos do MARASA szczerze ostatnio analizowalem terminarz ligi i macie ladne mecze i przeciwnicy bezposredni tez nie maja latwych meczykow i wydaje sie ze 6 miejsce macie pewne bo Rybnik wam odpada powoli a jesli Torun wpadnie w dołek to mozna sie pokusic o 5 lokate to jest sport i wszystko sie moze zdarzyc.
Życiowe bitwy nie zawsze wygrywają silni i szybsi, lecz prędzej czy później TYM, który wygrywa, jest TEN, który nieustannie myśli, że może wygrać.

MARAS
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: MARAS » 27 stycznia 2009, 00:24

No chociaż ty jeden wierzysz w nasz zespół! Dzieki za słowa poparcia. Szansa sie nadarzyła teraz tylko pytanie czy ją wykorzystamy?? 8)

Mozarthio
Kadet

Postautor: Mozarthio » 27 stycznia 2009, 10:19

Wiesz to jest chlodna kalkulacja liczylem w sumie jak moze wygladac sytuacja Leszna i musialem wziasc was pod uwage ;) i z tego mi wychodzi ze z druzyn Rybnika Leszna i Jeleniej Poznan wyglada najmocniej ma staly sklad dobrą forme nie ma zadnych roszad ani skandali i nie ma opcji oszczedzania wiec powinno byc te 6 miejsce na 99% a Torun nie wiadomo czy to slabsza chwilowa dyspozycja ale tak jak uwazam 2 pierwsze mecze po przerwie jak na te druzyne byly fatalne duzo nie brakowalo zeby Łks wygral zabraklo wlasnie jednej zmienniczki w tym meczu ...Koryznej i dzisiaj bylibyscie bizej Torunia niz sie to wydaje. A zeby miec te 6 miejsce wystarcza 3 wygrane mecze :)

Awatar użytkownika
Łukasz-fan
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Łukasz-fan » 27 stycznia 2009, 12:28

Każdy mecz jest do wygrania, więc z prognozami poczekajmy do marca jak zostaną dwie ostatnie kolejki.
INEA AZS POZNAŃ => www.azs.poznan.pl

koszykarz

Postautor: koszykarz » 27 stycznia 2009, 13:50

dla samej ligi na pewno byłoby to ciekawsze ale wydaje mi się że Energa powinna spokojnie pozostac na 5 miejscu na koniec rundy zasadniczej.

Mamy przed sobą mecz w RYBNIKU , a u siebie m.in Pabianice , Brzeg i Jelenią Górę - a więc raczej pewne zwycięstwa...

Na pewno wyjazdy w Lesznie czy w Poznaniu z AZS nie będą łatwe - ale AZS ma jeszcze trudniejszy terminarz (mecze z TOP 4) więc marną macie szanse by wyprzedzic Toruń... Nam wystarczy wygrac mecze u siebie oraz wyjazd z Rybnikiem by 5 miejsce stało się faktem.

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”