Brnij dalej
play-off
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
he he dobre! cóz kolega z Gorzowa troszke sie spocił. Według mnie Wisła!!!
kwassek pisze:...Chyba że naprawde jesteście tak krótkowzroczni jeżdżac na te wyjazdy gdzie biją Wam brawo (jak dla mnie to troche wiocha cieszyć się że biją mi brawo bo gdzieś przyjechałem... no ale chuj nie moja sprawa jakie kto w życiu ma kibicowskie priorytety)
-
Endrju
- Senior
- Kontaktowanie:
hermes46 pisze:he he dobre! cóz kolega z Gorzowa troszke sie spocił. Według mnie Wisła!!!
Pytanie brzmiało:
"Kto, Twoim zdaniem, nie może zdobyć MP?"
Po czym wnosisz ze Wisła nie moze zdobyc MP ? Bo jej nie lubisz ? Masz jakas zraze do niej czy itp... ? Pewnie wiekszosc uzytkownikow pod tym katem głosuje w ankiecie.
Dlatego uwazam ta ankiete za idiotyczna !! I jeszcze raz Gratuluje Pomysłu
Wiem wiem zaraz ktos powie, ze tak uwazam bo najbardzoej narazie dotyka Mojego Klubu ...
Ale wystarczyło inaczej sformuowac pytanie np. "Który zaspół ma najmniejsze szanse na zdobycie MP", a problemu by nie było.
Ale cóż... myslenie co niektórych bardzo boli
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem
A skad wiesz ze nie lubie Wisły?? po czym wnosisz? Wiem jakie było pytanie i wiem jakie były odpowiedzi! Według mnie to ani Wisła ani Gorzów nie zawalcza o MP. Teraz sie zastanawiam kto ma wiecej atutów Lotos czy Orzeł!
kwassek pisze:...Chyba że naprawde jesteście tak krótkowzroczni jeżdżac na te wyjazdy gdzie biją Wam brawo (jak dla mnie to troche wiocha cieszyć się że biją mi brawo bo gdzieś przyjechałem... no ale chuj nie moja sprawa jakie kto w życiu ma kibicowskie priorytety)
Kuba pisze:znamy już więc pierwszą czwórkę tegorocznego sezonu, pary półfinałowe. jesteśmy dużo mądrzejsi niż pare godzin temuproponuję więc małą ankietę (którą pozwolę sobie zamieścić u góry wątku). wystarczająco jest wszędzie ankiet: "Kto wygra...", "Kto powinien..." etc., dlatego wpadł mi do głowy inny pomysł - otóż zadaję Wam, drodzy Forumowicze pytanie:
Kto nie powinien zdobyć MP?
interpretować można róznie, kazdy na swój sposob. bez napinania się itd - po prostu ciekawi mnie, który klub Waszym zdaniem nie zasłużył/nie jest godzien/nie powinien itd, itp zdobyć Mistrzostwa Polski![]()
Pozdrawiam
Muszę poprzeć kolegów z Gorzowa. Pytanie do ankiety jest ewidentnie ukierunkowane na Gorzów, bo wiadomo, że Kraków i Gdynia mają pretensje i obstają przy wersji, że Gorzów podłożył się, aby te dwa zespoły trafiły na siebie w półfinale. A po drugie autor wyraźnie daje dowody na forum, iż też coś tam jednak ma do Gorzowa. Tak więc niby bez napinania się, a udało się jakoś szpileczkę w Gorzów wcisnąć.
Gratulacje dowartościowania się.
Apel do chłopaków z GW, nie dawajcie się wciągać w takie szczeniackie zaczepki.
Jakby nie półfinał Lotos - Wisła to pewnie w ankiecie niewiele byłoby głosów na te drużyny.
Ja to widzę tak , że drużyna z półfinału "A" ma 85 % szans na MP z "B" 15 %.
Patrząc na obecną sytuacje kadrową (kontuzje itp.) , formę zainteresowanych drużyn a także rozkład PO no to jednak Lotos ma przewagę ( nie tylko własnego parkietu
). Polkowice z Wisłą mają podobne szanse , no i mimo niesamowitego sezonu zasadniczego Gorzów spuchł ostatnio( nie tylko kadrowo
)więc mają najmniejsze szanse według mnie.
Ankieta może nie do końca dobrze sformułowana, ale jednak wydaje mi sie, jej dotychczasowe wyniki oddają realny (Na teraz) układ sił.
Ja to widzę tak , że drużyna z półfinału "A" ma 85 % szans na MP z "B" 15 %.
Patrząc na obecną sytuacje kadrową (kontuzje itp.) , formę zainteresowanych drużyn a także rozkład PO no to jednak Lotos ma przewagę ( nie tylko własnego parkietu
Ankieta może nie do końca dobrze sformułowana, ale jednak wydaje mi sie, jej dotychczasowe wyniki oddają realny (Na teraz) układ sił.
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuście do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych...podania ręki" H. Reyman
- Marco
- Junior
- Kontaktowanie:
Kuba popieram w 100%
większych bzdur nie można wymyśleć,
ja dałem, że MP nie może zdobyć Lotos bo chce zeby Wisła była MP,a jakbym się kierował takimi insynuacjami i podtekstami jakie płyną z Gorzowa to bym zaznaczył właśnie Gorzów.
na szczęście nie wszędzie myśli się gorzowskimi kategoriami i interpretacjami
Liczę na finał Wisła - Orzeł
PS: Jak to było Wisła z Lotosem miały się dogadać a wyszło inaczej?
feri pisze:
Muszę poprzeć kolegów z Gorzowa. Pytanie do ankiety jest ewidentnie ukierunkowane na Gorzów, bo wiadomo, że Kraków i Gdynia mają pretensje i obstają przy wersji, że Gorzów podłożył się, aby te dwa zespoły trafiły na siebie w półfinale. A po drugie autor wyraźnie daje dowody na forum, iż też coś tam jednak ma do Gorzowa. Tak więc niby bez napinania się, a udało się jakoś szpileczkę w Gorzów wcisnąć.
Gratulacje dowartościowania się.
większych bzdur nie można wymyśleć,
ja dałem, że MP nie może zdobyć Lotos bo chce zeby Wisła była MP,a jakbym się kierował takimi insynuacjami i podtekstami jakie płyną z Gorzowa to bym zaznaczył właśnie Gorzów.
na szczęście nie wszędzie myśli się gorzowskimi kategoriami i interpretacjami
Liczę na finał Wisła - Orzeł
PS: Jak to było Wisła z Lotosem miały się dogadać a wyszło inaczej?

WislaLive.pl
te .. guzik ty to masz pomysły ..
.. szczerze to gorszego mongoloida dawno nie widziałem :]
z tymi swoimi pomysłami nadajesz się jedynie do zbierania trufli xD
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
ale jak już jest ta ankieta to myślę, że na finał NIE zasługuje eee nie ma tej drużyny
aaa Kuba zrobiłeś błąd nie Orzeł tylko CCC 
.. szczerze to gorszego mongoloida dawno nie widziałem :]
z tymi swoimi pomysłami nadajesz się jedynie do zbierania trufli xD
ale jak już jest ta ankieta to myślę, że na finał NIE zasługuje eee nie ma tej drużyny
ja czasami mam takie uczucie ze jakie pytanie by nie padło, co bys nie wymyslil, nie zrobił a odpowiedz padnie GORZÓW, nasi nerwicowani koledzy z Gorzowa zaraz pisza głupie pytanie, napinka itp.
Mnie ciekawi Marco któremu ewidetnie napisałem ze Wisła nie zdobedzie MP nawet na to zareagował!!!
A tu moga byc trzy mozliwości:
-prowokacja z mojej strony, to nie wchodzi w gre,
-Wisła jest faktycznie bez formy. Z ta gra w meczach z Lotosem i Energa szanse na MP sa bardzo małe,
-albo sam widzi jak wiele jeszcze trzeba poprawic w grze aktualnych jeszcze MP!
Mnie ciekawi Marco któremu ewidetnie napisałem ze Wisła nie zdobedzie MP nawet na to zareagował!!!
-Wisła jest faktycznie bez formy. Z ta gra w meczach z Lotosem i Energa szanse na MP sa bardzo małe,
hermes46 pisze:ja czasami mam takie uczucie ze jakie pytanie by nie padło, co bys nie wymyslil, nie zrobił a odpowiedz padnie GORZÓW, nasi nerwicowani koledzy z Gorzowa zaraz pisza głupie pytanie, napinka itp.
ewidentnie to można konia z****ć
hermit, hermuś czy jak tam tobie .. niezły prowokator z ciebie .. czytając twoje posty ma się lepszą zabawę niż .. przy prowokatorze gg xD
heh po drugie to widzisz tu jakieś nerwy xD
smile
ps. napisz jeszcze coś śmiesznego
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”