Euroliga - 2 kolejka
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
Re: Euroliga - 2 kolejka
Niedobrze. Mam nadzieje ze szybko dotrze bo inaczej bede musial cofnac swoje "na bank"... Juz nie mowiac o tym ze kazdy dzien zwloki opoznia proces integracji Alany z druzyna... 
BlackJuRy pisze:podobno trzmiel ma za małe skrzydełka żeby unieść jego cielsko żeby latał... ale on o tym nie wie...
... i ten trzmiel przeleciał seryjnie bez wyjątku wszystkie muchy na swojej łące, nawet te dwie, które wyglądają jak pszczoła i biedronka, tyle, że one zarzekały się potem, że on dał rade tylko dlatego, że one tak nisko akurat latały...
BlackJuRy, od dzisiaj jestem Twoim fanem... chyba najlepsza rzecz, jaką w życiu przeczytałem na tym forum.
Alana dzisiaj nie przyjedzie, podobno w piątek
Alana dzisiaj nie przyjedzie, podobno w piątek
feri pisze:BlackJuRy pisze:podobno trzmiel ma za małe skrzydełka żeby unieść jego cielsko żeby latał... ale on o tym nie wie...
... i ten trzmiel przeleciał seryjnie bez wyjątku wszystkie muchy na swojej łące, nawet te dwie, które wyglądają jak pszczoła i biedronka, tyle, że one zarzekały się potem, że on dał rade tylko dlatego, że one tak nisko akurat latały...
Rozumiem, że wolisz być biedronką...
P.S. Jakby to był już OT to przepraszam.
czy ktoś może powiedzieć czy jakieś mecze Euroligowe będą w TV ? Tv Sport , Eurosport ? o której i jakie mecze...
z góry dzięki
z góry dzięki
w pickrollu bedzie transmisja meczu Wisły?
Michu23 pisze:czy ktoś może powiedzieć czy jakieś mecze Euroligowe będą w TV ? Tv Sport , Eurosport ? o której i jakie mecze...
z góry dzięki
Dzisiejszy mecz Wisły będzie transmitowany w TVP sport i na sport.tvp.pl o 19.30.
Natomiast jutrzejszy mecz Lotosu będzie o 18.20 w TVP Sport i sport.tvp.pl.
Wszystko można osiągnąć, gdy człowiek sie uprze i wytrwale dąży do celu... Takie cuda zdarzają się codziennie...
-
Endrju
- Senior
- Kontaktowanie:
Czy ktos wie moze czy gdzies w necie mesz AZS-u bedzie lecial ? (bo ponoc jakas telewizja na Wegrzech ten mecz transmituje)...
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem
- bart_81
- Senior
- Kontaktowanie:
hehe Praga - Rivas 4:22 po I kwarcie 
doszły je na 3 pkt Hiszpanki chyba za bardzo się rozluźniły
AZS na razie gra na styku po pierwszej na remisik po 18
A teraz słabszy fragment Gorzowianek Praga przegrywa teraz wyraźnie ...Madryt wychodzi tu na lidera grupy
AZS na razie gra na styku po pierwszej na remisik po 18
A teraz słabszy fragment Gorzowianek Praga przegrywa teraz wyraźnie ...Madryt wychodzi tu na lidera grupy
Ostatnio zmieniony 04 listopada 2009, 19:30 przez friel, łącznie zmieniany 2 razy.
Brąz ///Srebro///Srebro///Złoty-brąz!!!
-
Endrju
- Senior
- Kontaktowanie:
Calkiem przyzwoita gra gorzowianek w pierwszej kwarcie. Wynik 18:18 
Obrona zacięła się całkowicie dziewczyny stanęły sztywną strefą czy jak?
-
Endrju
- Senior
- Kontaktowanie:
aha... ten slabiutki "beniaminek" z Madrytu wlasnie wygral w Pradze 
warto dodać że Czeszki walczyły z całych sił i nic nie wskórały Langhorne 32 pkt 
Endrju pisze:aha... ten slabiutki "beniaminek" z Madrytu wlasnie wygral w Pradze
to nie jest możliwe... na tym forum wyczytałem, że to przecież to zupełnie inna półka i w ogóle słabiutka drużyna...
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”