Wisła Kraków - Meblotap AZS Chełm 86:84
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
Podobna sytuacja miała miejsce 2 lata temu w Krakowie, również w 4 kwarcie, gdy wynik był na "styku". Też nie dodano nam 2 punktów, ale było wtedy nas kilkunastu i zrobił się "mały dym", pod wpływem którego dopisano nam owe zagubione 2 pkt
Ja osobiście nie wierzę w jakieś tam odwołania, koszykówka kobiet to nie piłka nożna, jedynie co pozostanie to niesmak, że takie rzeczy mają miejsce bądź co bądź w lidze zawodowej 
- Mikey
- Senior
- Kontaktowanie:
Nie strasz, nie strasz mnie tymi oczami koleś bo nie takich kozaków juz w Łodzi mieliśmy, wiec daruj sobie te życzonka, bo śmieszny jesteś z tym ciągłym płaczem, ze was cała liga dyma, to sie robi nudnawe po prostu. Kazdy gdzieś tam kiedys napisał ze sędziowie mu sie nie podobali, ale jak ktos powtarza to w kółko to przestaje byc wiarygodny, a mecz w Pabianicach, w którym podobno tak potwornie was oszukali utwierdza mnie w tym przekonaniu.Takze zakończmy ten temat, najpierw uporządkujcie wsio na swoim podwórku a potem zabierzcie się za wszystko wokół i te teorie spiskowe, wg których tradycyjnie występujecie w roli ofiary.Matii pisze:[a i jeszcze jedno..... postaram się pojechac do Lodzi i zycze Wam żeby LKS przegral z nami wlasnie 2 punktami po ewidentnych bledach sedziow. Tak żeby sedziowie pomogli w wygranej Meblotapowi. Wtedy powiem Ci prosto w oczy ze sedziowie pomogli nam wygrac mecz i powiesz mi jak się czujesz z tym faktem ze wasze zawodniczki zostawily serce na boisku a wynik jednak zalezal od sedziow a nie od jednej czy drugiej druzyny.

Hersi pisze:Podobna sytuacja miała miejsce 2 lata temu w Krakowie, również w 4 kwarcie, gdy wynik był na "styku". Też nie dodano nam 2 punktów, ale było wtedy nas kilkunastu i zrobił się "mały dym", pod wpływem którego dopisano nam owe zagubione 2 pktJa osobiście nie wierzę w jakieś tam odwołania, koszykówka kobiet to nie piłka nożna, jedynie co pozostanie to niesmak, że takie rzeczy mają miejsce bądź co bądź w lidze zawodowej
liga zawodowa ale tylko z nazwy oraz w wypowiedziacch działaczy ,a tak naprawdę to jedno wielkie bagno.
- Matii
- Młodzik
- Kontaktowanie:
[...] Po meczu chełmska ekipa zauważyła, że sędziowie "stolikowi" być może niedopisali akademiczkom dwóch punktów. Było to po akcji Agnieszki Pazur, która faulowana trafiła do kosza. Później dodała punkt z rzutu wolnego i tylko ten został odnotowany - tak twierdzą goście. Może odpowiedź da dokładne obejrzenie zapisu wideo.
Dziennik Wschodni
[...] - Dlaczego Meblotap przegrał po raz kolejny jednym koszem:
- Agnieszka Pazur: Brak szczęścia, nieprzychylność arbitrów. Przecież ten faul umyślny odgwizdany przez arbitrów Natalii Marczance to zupełna glupota. Do tego sędziowie nie widzieli przewinień na Ani Szyćko, a także w końcowce, gdy Marczanka "powiesiła" Monikę Krawiec, która ją przy rzucie faulowała. I jeszcze jedno, w protokole nie ma dwóch punktów, jakie zdobyłam podczas akcji 2 + 1 w trzeciej kwarcie. Niewykluczone, że złożymy protest [...]
Kurier Lubelski
Dziennik Wschodni
[...] - Dlaczego Meblotap przegrał po raz kolejny jednym koszem:
- Agnieszka Pazur: Brak szczęścia, nieprzychylność arbitrów. Przecież ten faul umyślny odgwizdany przez arbitrów Natalii Marczance to zupełna glupota. Do tego sędziowie nie widzieli przewinień na Ani Szyćko, a także w końcowce, gdy Marczanka "powiesiła" Monikę Krawiec, która ją przy rzucie faulowała. I jeszcze jedno, w protokole nie ma dwóch punktów, jakie zdobyłam podczas akcji 2 + 1 w trzeciej kwarcie. Niewykluczone, że złożymy protest [...]
Kurier Lubelski
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”