Re: BLK: Finał oraz mecz o 3 miejsce
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
Re: BLK: play-off
Czym innym jest oczekiwanie teoretycznie łatwiejszego rywala, a czym innym wypowiedzi Edo (nawet po wczorajszym meczu) pt. teraz przygotowujemy się na rywalizację z Bydgoszczą. Czy ta ze środy: "Finał i tak będzie Wisły z Polkowicami.".
Polkowice nadal mają większe szanse niż Bydgoszcz na zagranie w finale, niemniej Edo powinien mówić trochę bardziej asekuracyjnie, bo przy wypowiedziach tak kategorycznych, łatwo wyjść na.. idiotę.
Polkowice nadal mają większe szanse niż Bydgoszcz na zagranie w finale, niemniej Edo powinien mówić trochę bardziej asekuracyjnie, bo przy wypowiedziach tak kategorycznych, łatwo wyjść na.. idiotę.
"Powiem Ci, to zapomnisz. Pokażę- zapamiętasz. Zainteresuję cię- wtedy zrozumiesz."
Ałgaja pisze:niemniej Edo powinien mówić trochę bardziej asekuracyjnie, bo przy wypowiedziach tak kategorycznych, łatwo wyjść na.. idiotę.
Kurcze. Ile znasz Edka? 2 lata? bo ja 6, ale już po roku się poznałem czego można się spodziewać po jego niezrozumiałych wypowiedziach (trzeba mieć odrobinę inteligencji, aby to ogarnąć) i czynach. Kiedy mówi dużo i chętnie to jest rzeczywiście z czego się pośmiać. Oczywiście abstrachuję od tego, ze powinien uważać na to co się zwłaszcza publicznie mówi. Wie o tym np. obecnie jedna z amerykańskich koszykarek grająca jeszcze dla ENERGI
Bum
-
Koszykarz (Toruń)
- Kadet
Dziwie sie czemu aż tyle minut w CCC dostaje Skera. Bezproduktywna, nic już nie wnosi , poza frustracją , do gry. Toc dużo wiecej wnosi Oblak , a jest jeszcze młoda ale juz sporo potrafiaca Owczarzak.
Co do LERY - no jest nietykalna. I nikt tego nie zmieni. Albo zawodniczki to akceptują , albo odchodzą
I tak zapewne bedzie ze Snell po sezonie. Wiadomo że jak nie ma atmosfery to nie ma wyniku
Wiem to ze swojego podwórka , gdzie faworyt męskiej 1 ligi PC Siden Torun przegral u siebie z ósmym Lublinem dwa mecze. I ma problem.
Co do Artego nie sądzilem, ze wyrwą dwa mecze ale jesli mają najlepszą rozgrywającą ligi w swoim zespole (do tego super strzelec , podajaca i przechwytująca zarazem) no to nic tylko szacun.
Choc liczę że dziś CCC jakoś wyrwie zwycięstwo. a potem u siebie . I bedą derby Energa- Artego...
Co do LERY - no jest nietykalna. I nikt tego nie zmieni. Albo zawodniczki to akceptują , albo odchodzą
Wiem to ze swojego podwórka , gdzie faworyt męskiej 1 ligi PC Siden Torun przegral u siebie z ósmym Lublinem dwa mecze. I ma problem.
Co do Artego nie sądzilem, ze wyrwą dwa mecze ale jesli mają najlepszą rozgrywającą ligi w swoim zespole (do tego super strzelec , podajaca i przechwytująca zarazem) no to nic tylko szacun.
Choc liczę że dziś CCC jakoś wyrwie zwycięstwo. a potem u siebie . I bedą derby Energa- Artego...
Czy jest gdzię może transmisja z meczu ? Czy tylko relacja statystyczna ?
"Nie rezygnuj nigdy ze swoich marzeń, bo jeśli umrą marzenia umrzesz i Ty"
Radomenes: Przecież każdy w Krakowie od początku rozgrywek się spodziewał CCC w finale i sądzę, że nadal spodziewa.
A za co mamy lubić Toruń? Za durne przyśpiewki o żydkach, czy za obrażanie naszego trenera przez chamów na trybunach?
Jakoś np w Bydgoszczy takich problemów nie ma, choć niektóre ich koszykarki zbytnio lubiane u nas nie są.
A za co mamy lubić Toruń? Za durne przyśpiewki o żydkach, czy za obrażanie naszego trenera przez chamów na trybunach?
Jakoś np w Bydgoszczy takich problemów nie ma, choć niektóre ich koszykarki zbytnio lubiane u nas nie są.
danpe_ pisze:Radomenes: Przecież każdy w Krakowie od początku rozgrywek się spodziewał CCC w finale i sądzę, że nadal spodziewa.
danpe.....to teraz, ale śledzę to forum od lat. I tak:
1.Macie podwyższone własne ego
2.Nie szanujecie innych drużyn
Zadałem sobie pytanie co jest tego przyczyną, burackiego zachowania GM waszego klubu również. Nie sadzę, żeby KASA, EUROLIGA, MEDALE odbierały wam logiczne i normalne myślenie.
Bum
No i mamy mecz nr 5 w polkowicko-bydgoskim półfinale. mecz nerwów się nam w sobotę szykuje. Brawa za dziś dla naszych dziewczyn - każda wniosła swoją cegiełkę!
edit:
meczu nie widziałem, ale tylko 6 strat naszych
przy zaledwie 10 faulach Artego może sugerować nieprzesadne zaangażowanie w grę (zaciętość, agresję itd) naszych rywalek...
edit:
meczu nie widziałem, ale tylko 6 strat naszych
Mysle ze szanujemy np was zdecydowanie bardziej niz wy sami siebie
Ironia losu jest to, że jak czytam rożne komentarze osób postronnych z innych miast - bynajmniej nie mam na myśli tego forum, to stosunek do nas jest i tak o niebo lepszy niż do was. A to dość nietypowe bo z reguły jednak zespól który od lat jest na topie ma najniższe notowania.
A dziś "najlepsza rozgrywająca ligi" <ściana> zatrzymana całkowicie, wiec w sobotę mecz nr 5
A dziś "najlepsza rozgrywająca ligi" <ściana> zatrzymana całkowicie, wiec w sobotę mecz nr 5
... tysiące przejechanych kilometrów ... setki przegadanych godzin .. dziesiątki odwiedzonych miast, stadionów i hal ... jedna trójkolorowa pasja ...
Greebo pisze:Mysle ze szanujemy np was zdecydowanie bardziej niz wy sami siebieIronia losu jest to, że jak czytam rożne komentarze osób postronnych z innych miast - bynajmniej nie mam na myśli tego forum, to stosunek do nas jest i tak o niebo lepszy niż do was. A to dość nietypowe bo z reguły jednak zespól który od lat jest na topie ma najniższe notowania.
Szanuj innych, a sam będziesz szanowany. Amen.
Bum
-
Koszykarz (Toruń)
- Kadet
Dziś Metcalf słabszy mecz , i od razu odbicie w wyniku drużyny. Prosze mi wskazać lepszą rozgrywajkę ? Zoll ? Bo chyba na Ouvine
Polkowice strasznie dziwacznie - albo wtopa albo pogrom. Ale jestem przekonany że u siebie już nie oddadzą finału.
Czyżby EDO był prorokiem ? Bo mówił teksty typu ,, niech się Bydgoszcz pomęczy '' -lepiej dla nas. I w sumie na to sie zanosi. Z pewnością ENERGA nie bedzie bez szans ale faworytem bedzie jednak Artego.
Polkowice strasznie dziwacznie - albo wtopa albo pogrom. Ale jestem przekonany że u siebie już nie oddadzą finału.
Czyżby EDO był prorokiem ? Bo mówił teksty typu ,, niech się Bydgoszcz pomęczy '' -lepiej dla nas. I w sumie na to sie zanosi. Z pewnością ENERGA nie bedzie bez szans ale faworytem bedzie jednak Artego.
Koszykarz (Toruń) pisze:Czyżby EDO był prorokiem ? Bo mówił teksty typu ,, niech się Bydgoszcz pomęczy '' -lepiej dla nas. I w sumie na to sie zanosi. Z pewnością ENERGA nie bedzie bez szans ale faworytem bedzie jednak Artego.
Edek doskonale wie i zna możliwości swojego zespołu, choć czasami liczy na "pożywkę" tego co mówi i jak się okazuje np. na tym forum takową ma. To, że szuka wszelkich sposobów, aby coś jeszcze ugrać w tym sezonie to chyba nie dziwota. Fajnie to Żurowska ostatnio na konfie określiła "Z tych ciąż fajne juniorki dla Torunia mogą być".
Bum
Kuba pisze:
meczu nie widziałem, ale tylko 6 strat naszychprzy zaledwie 10 faulach Artego może sugerować nieprzesadne zaangażowanie w grę (zaciętość, agresję itd) naszych rywalek...
One z racji wąskiego składu nie są w stanie z Wami wygrać ciężkich pojedynków dzień po dniu, z racji zmęczenia. Natomiast jak widać są w stanie wygrać, jeśli są wypoczęte.
Co ciekawe Wy z nimi też nie potraficie wygrać dwóch spotkań pod rząd, dlatego następny mecz będzie arcyciekawy.
Kibice z Torunia o szanowaniu innych zespołów nie powinni się wypowiadać, bo to aż wstyd. Ich teksty do trenera rywali o bajkowej postaci zwanej Pinokio i żrących go kornikach, wykrzykiwanie bzdur o preponderancji Cracovii dobitnie o tym świadczą.
Ostatnio zmieniony 07 kwietnia 2014, 19:02 przez danpe_, łącznie zmieniany 1 raz.
W RZ i 2 etapie w Polkowicach Artego zebrało cięgi. To tak dla przypomnienia podnieconym jeszcze.
Bum
Faworytem piątego meczu będzie na pewno CCC. W takich spotkaniach własny parkiet ma spore znaczenie. Nie sądzę jednak, aby przebieg meczu był tak jednostronny jak dzisiaj.
Kilka słów o wyniku męskiej kadry na Eurobaskecie:
https://nowe-refleksje.blogspot.com/202 ... y.html?m=0
Zawodniczki CCC będą musiały solidnie napocić się w drugiej połowie, jeśli chcą znaleźć się w finale. Obie drużyny grają na dość niskiej skuteczności.
Kilka słów o wyniku męskiej kadry na Eurobaskecie:
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”