CCC : Meblotap 68:76
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
-
Gość
Re: Poznań musi wygrać
chris_osw pisze:Nie możecie im oddać zwycięstwa !!! Wierze w was !!! Wierze w Ole Karpińską bo znam ją osobiście bo grała rok temu w Ostrowie. Wielkopolska musi się trzymac razem i nie możecie przegrać tego meczu !!! Pozdro dla Poznania !!!
Pozdro równiez dla Ostrowa! Pewnie ze wielkopolska koszykówka musi sie trzymac razem! Trzymam jutro za was kciuki i ze pokonacie Odre!
A co do CCC to rzeczywiscie moga byc wkurzeni po kompromitacji z Meblotapem ale my bedziemy walczyc na calego i do upadlego o to 5 miejsce!
A co do Karpika to wporzo jest ! Znasz ja prywatnie??
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!
Re: Meblotap ma z banią
chris_osw pisze:Ziomek przyjedź do Ostrowa na baraże to Cie zniszcze !!! Będzie się słowo... jakiś kmiot sadził![]()
![]()
![]()
Dostaniesz po ryju downie i się skończy dzień dziecka !!!
Szkoda że Ty do Łodzi nie zawitałeś cwaniaku! Ciekawe czy wtedy też byłbyś taki chojrak? Zapraszam na forum kibice.net tam będzięsz mógł się napinać do woli.
-
chris
Dziekuje za wspomaganie chelmskich kibicow w trudnych chwilachGURU pisze:natalia pisze:Jest!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Udalo sie.![]()
![]()
![]()
![]()
Po raz kolejny Meblotapek pokazal ze naprawde zasluguje na ekstraklase. Od poczatku prowadzenie. Brawoooo! Naprawde sama nie rozumiem tego zespolu ale wiem ze Meblotap NAJLEPSZY jest. Bardzooooo dziekuje dziewczynom i kibicom z Brzegu:):)[/quote]
Za co nam dziekujesz? Bo nie rozumim o co dokładnie chodzi?
Natalia Marczanka- najlepsza rozgrywająca w PLKK
-
chris
Gratulacje dla Meblotapu - wreszcie wygraliście jeden z meczy "nie do wygrania" a okazja była przecież już nie raz. Ja akurat wcale się nie gniewam, że tak późno (prywata) - zwłaszcza, że w międzyczasie przegraliście kilka takich "zdecydowanie do wygrania" - ale sport taki właśnie jest - nic nigdy nie wiadomo do końca (na szczęście) - a po smutnych meczach przychodzą takie jak dzisiejszy.
A do "gości" forumowych i moderatorów zgłaszam wniosek o pilnowanie charakteru naszego forum - przypominam, o koszykówce. O w/w w poście "gościa" klimatach gadamy gdzie indziej... .
A do "gości" forumowych i moderatorów zgłaszam wniosek o pilnowanie charakteru naszego forum - przypominam, o koszykówce. O w/w w poście "gościa" klimatach gadamy gdzie indziej... .
Ostatnio zmieniony 12 lutego 2005, 21:04 przez simon, łącznie zmieniany 1 raz.
To chyba dobrze ze jest zespol ktory jako jedyny gra na wschodzie. Ty sie lepiej martw zeby "twoj" zespol nie zniknal z PLKKchris pisze:Akurat do Łodzi nic nie mam![]()
Dobrze że zostajecie
![]()
A Chełm jest na drugim końcu świta więc lepiej jak zniknie z PLKK

Natalia Marczanka- najlepsza rozgrywająca w PLKK
- MirU <poznań>
- Kadet
- Kontaktowanie:
-
ostrowianin
Również przyłaczam się do wszystkich wcześniejszych GRATULACJI dla zespołu z Chełma! <BRAWO MEBLOTAP>
Wszystkich, którzy próbują zmienić charakter tego Forum przestrzegam przed takimi działaniami. Działania takie będą stanowczo tępione! Tu liczy sie tylko i wyłącznie KOSZYKÓWKA!!! Obojętnie, czy ktoś jest bardziej z zachodu, południa, północy czy wschodu Polski
Wszystkich, którzy próbują zmienić charakter tego Forum przestrzegam przed takimi działaniami. Działania takie będą stanowczo tępione! Tu liczy sie tylko i wyłącznie KOSZYKÓWKA!!! Obojętnie, czy ktoś jest bardziej z zachodu, południa, północy czy wschodu Polski
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']
- czarny
- Młodzik
- Kontaktowanie:
chris_osw pisze:Ziomek przyjedź do Ostrowa na baraże to Cie zniszcze !!! Będzie się słowo... jakiś kmiot sadził![]()
![]()
![]()
Dostaniesz po ryju downie i się skończy dzień dziecka !!!
Mam prośbę - nie słuchajcie (nie czytajcie) wypowiedzi tego kolesia, bo jest mi później wstyd się przyznać, że jestem z Ostrowa...
do autora tych słów: ZAMILCZ BARANIE, albo idź się leczyć bo widać na mózg ci nieźle padło! ponawiam prośbę - ignorujcie tego osobnika, niezależnie od tego, co pisze! I nie wdawajcie się z nim w żadne "regionalne układy" bo widać, że nie ma on o tym żadnego pojęcia!
Gratuluję Meblotapowi, wielkie "ale" do CCC, no ale to tylko sport. Obyśmy się mogli w to bawić jak najdłużej. Ci, ktorzy mają trzymac za nas kciuki jutro, niech to zrobią

you're as good as your last performance
W konteście tego zwycięstwa Meblotapu jestem niezmiernie uradowany że my już uciekliśmy sobie ( chyba że Ostrovia odwali lepszy numer w Gdyni niz Meblotap w Polkowicach
) z rogrywki o utrzymanie. A jeszcze po tym wyniku Ostrovia będzie dodatkowo zmotywoawan do walki z Brzgiem, który z kolei bije się o piate miejsce. Będzie ciekawie. Uff jak dobrze to oglądać sobie już z boku

- pietroc
- Kadet
- Kontaktowanie:
sorki za zasmiecanie watku ale ponownie apeluje do szefow tego forum o wprowadzenie mozliwosci pisania postow TYLKO przez zarejestrowanych, a w takich sytuacjach bezwzgednie banowac.
a wracajac do tematu to nasze zwyciestwo w czwartek nad Gorzowem jest jeszcze wazniejsze bo baraze bylyby cholernie trudne z Meblotapem, zwlaszcza ze 1 punkt juz dzis zostalby nadrobiony
a wracajac do tematu to nasze zwyciestwo w czwartek nad Gorzowem jest jeszcze wazniejsze bo baraze bylyby cholernie trudne z Meblotapem, zwlaszcza ze 1 punkt juz dzis zostalby nadrobiony
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”