Nas pisze:Skobel rządzi!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Podpisuje się pod tym, AGA oby tak dalej!!!!!!!!
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
Anonymous pisze:wera jest trochę przereklamowana tak naprawde.Jej gra na jedynce wczoraj to tragedia. Wera !!!!!!!(Weronika)
DaRiO pisze:
Aha, jeszcze jedno. Jak Wam sie spiker podoba, a raczej nie on tylko jego słowa? :>
Mytek pisze:Don Igłata pisze:U nas też kiedyś było wesoło przy nazwiskach Litwinek.
Może więc rzecz jest w nazwiskach Litwinek, a nie w poziomie "spikerowania"?
oj nie raczej w tym drugim wlasnie....kurde Biegański powinien sie rozdwoić![]()
Don Igłata pisze:U nas też kiedyś było wesoło przy nazwiskach Litwinek.
Może więc rzecz jest w nazwiskach Litwinek, a nie w poziomie "spikerowania"?
Nas pisze:Anonymous pisze:wera jest trochę przereklamowana tak naprawde.Jej gra na jedynce wczoraj to tragedia. Wera !!!!!!!(Weronika)
Też tak uważam. Tzn. nie do końca, nie myślę, że gra słabo. Ale piszą i mówią o niej za dobrze czasami. Zachwycają się, a gra tak średniawo często. Czasami ma extra akcje i na pewno ma duży potencjał, ale jak na razie musi się dużo nauczyć wg mnie.
DaRiO pisze:(...) Jedyne zastrzeżenie z mojej strony do jej gry to to, że zbyt często "wjeżdża" sama na kosz, nie zawsze widzi koleżanki, które są w dogodnej sytuacji. (...)
DaRiO pisze:OK Seba, nie dyskutuję już na temat Wery bo widzę, ze nie mam o niej zielonego pojęcia.
(...)
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość