Turniej o Puchar Prezesa KS Odra Brzeg
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
Wychodzi na to, że Jelenia Góra w ciszy i spokoju od zamieszania transferowego, zbudowała sobie naprawdę solidny zespół, a nasze obawy, że będą dostarczycielem punktów wcale nie muszą się potwierdzić... a jesli jeszcze by tak Gruszcze udało się pokonać problemy ze zdrowiem i znowu wrócić... drżyj ekstraklaso
POWODZENIA JG!:)
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']
- Matii
- Młodzik
- Kontaktowanie:
Meblotap 61:62 Jelenia Gora - koniec meczu,. Gratki
koncowka bardzo zacieta. przy stanie 53-57 wolne jeleniej i oba celne -> 53-59, akcja Chelma i trojka Sazonenko -> 56-59, 2 pkt. Jeleniej i 56-61, Chelm za 2 i 58:61, osobiste AZS KK i tylko 1 celny -> 58-62, szybki atak Chelma, trojka Sazonenko i koniec !! Przegrywamy 61-62, Piestrzynska na lawce z naciagnietym achillesem. Gratulacje dla Jeleniej
a my dziekujemy dziewczynom za gre 
koncowka bardzo zacieta. przy stanie 53-57 wolne jeleniej i oba celne -> 53-59, akcja Chelma i trojka Sazonenko -> 56-59, 2 pkt. Jeleniej i 56-61, Chelm za 2 i 58:61, osobiste AZS KK i tylko 1 celny -> 58-62, szybki atak Chelma, trojka Sazonenko i koniec !! Przegrywamy 61-62, Piestrzynska na lawce z naciagnietym achillesem. Gratulacje dla Jeleniej
...jest jak jest, nie jak powinno być...
...scena po scenie nasze życie jest jak spektakl
choć nam aktorom być to może trochę nie w smak
- Matii
- Młodzik
- Kontaktowanie:
Seba pisze:Wychodzi na to, że Jelenia Góra w ciszy i spokoju od zamieszania transferowego, zbudowała sobie naprawdę solidny zespół, a nasze obawy, że będą dostarczycielem punktów wcale nie muszą się potwierdzić... a jesli jeszcze by tak Gruszcze udało się pokonać problemy ze zdrowiem i znowu wrócić... drżyj ekstraklaso
faktycznie Jelenia zagrala mecz i wygrala, my prowadzilismy tylko raz na poczatku chyba 5-3 a pozniej juz Jelenia wyszla na prowadzenie i nie oddala. Ale tu trzeba nadmienic ze AZS KK trenuje od 1 lipca i praktycznie nie zmienionym skladem. Nie ma Dulnik to fakt ale dziewczyny znaja sie i rozumieja idealnie. A u nas
Matii.... tylko jedno "ale" - ja NIC nie pisałem o Was
JG po prostu tak wczoraj, jak i dziś pokazała się z bardzo dobrej strony, i nie zmienia tego fakt, że ktoś inny trenuje krótko (bo to chyba nie wina JG, że... profesjonalnie się przygotowali do sezonu
). Dobra postawa tego zespołu cieszy chyba wszystkich, bo można chyba odetchnąć powoli - w ekstraklasie nie będzie chyba zespołu z przypadku... no chyba, że z dnia na dzień nasi mędrcy każą w niej wystąpić komuś z pierwszej ligi.
Pozdrowionka.
Pozdrowionka.
- Matii
- Młodzik
- Kontaktowanie:
ale ja sie ciesze ze Jelenia nie bedzie chlopcem do bicia. Chyba o to wlasnie chodzi by liga byla wyrownana i kazdy czul respekt przed kolejnym rywalem. Tylko tu pokazuje ze przegralismy 1 pkt po zacietym meczu porownujac perypetie. Czasu do ligi jeszce wiele i chce poprostu wyprzedzic niektory wpisy zeby ktos tu nie pisal glupot jaki to Chelm cieniutki
okres przygotowawczy u nas jest na etapie "wstepnym" i brak jeszcze zawodniczek ktore beda
a to ze przegralismy mowie
dla mnie to luzik i ciesze sie kazdym meczem naszej ekipy. Ujme to tak, pisze to by nie bylo niepotrzebnych wpisow ktore najprawdopodobniej sie ukarza... 
- Matii
- Młodzik
- Kontaktowanie:
Niestety nie bedzie meczu Meblotap - LKS. Takie info przed chwilka otrzymalem. Nie wiem czemu tak....... ale to nic. Spotkamy sie w Pabianicach
juz Chelm w pelnym skladzie 
To może poczekaj na te wpisy, "ktore najprawdopodobniej sie ukarza..." a potem broń zespołu, bo teraz wychodzi na to, że sam masz pewne obawy, broniąc kogoś, kogo nikt nie atakuje
No chyba, że to tak ma być, jak z tym, że rok temu większość Forumowiczów ponoć typowało Chełm do spadku
...a problemy tak szczerze mówiąc to na tym etapie przygotowań do sezonu ma chyba każdy zespół... jeden mniejsze, drugi większe... Brak Gruszki dla JG to chyba jedna z największych strat dla całej naszej ekstraklasy - tym bardziej cieszy to, że jakoś sobie radzą... bo tak szczerze mówiąc chyba nie tylko ja obawiałem się o pogromy tego zespołu na każdym kroku. A tu miła niespodzianka... co prawda nic jeszcze nie znacząca, bo masz rację - dobre zgranie i solidne przygotowanie do sezonu pewnie póki co pozwala nadrabiać różnicę w umiejętnościach. No ale mam nadzieję, że tak będzie do końca ligi, bo od zawsze jestem zdania, że liczy się ZESPÓŁ, a nie zbiór koszykarek o różnych celach.
Pozdrowionka.
Pozdrowionka.
Matii pisze:Seba na nic nie wychodzi.... juz tu niedoszukuj sie czegos czego nie ma. Chodz przepraszam z Wami to normalne
taaaaa... ja się doszukuję czegoś, czego nie ma???
Ostatnio zmieniony 10 września 2005, 14:01 przez Seba, łącznie zmieniany 2 razy.
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”