ŁKS Siemens AGD

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

Hersi
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Hersi » 24 września 2005, 10:02

majoneez pisze:Właśnie tak.Łódź od swojego powstania była miastem wieloklulturowym , w którym żyły obok siebie różne nacje Polacy, Niemcy, Rosjanie, Żydzi. Z tego jesteśmy dumni i zawsze to podkreślamy choćby ogaznizując w Łodzi „Festiwal czterech kultur” to jest nasze bogactwo, więc w ten sposób nas nie urazisz.
A gdzie się podział ten „renamed In 1912” ? bo zdaję się że chciałeś nas pouczyć co do historii ŁKS...

"W połowie1908r. było już ich około 25. Tworzyli zgraną grupę określaną we własnym gronie mianem "Łodzianka"."

"Autorowi tekstu udało się odszukać dokumenty pozwalające po raz pierwszy ustalić dokładną datę zatwierdzenia statutu Łódzkiego Klubu Sportowego i wpisania go w rejestr towarzystw. Zawierają podanie którego treść w tłumaczeniu z języka rosyjskiego brzmi: "Założyciele Łódzkiego (Towarzystwa) Klubu Sportowego do Pana Gubernatora Piotrkowskiego. Łódź 26 VII 1909. Mieszkańcy miasta Łodzi Feliks Markus Wasserzug zamieszkały przy ul. Dolnej pod nr 37 wnieśli podanie o rejestrację projektowanego towarzystwa w myśl prawa z 4 marca 1909 roku. Załączyli statut w 2 egzemplarzach liczący 34 paragrafy na 4 stronach maszynopisu"."

Awatar użytkownika
majoneez
Kadet

Postautor: majoneez » 24 września 2005, 10:05

tak a dalej...

Awatar użytkownika
Lisu
Kadet

Postautor: Lisu » 24 września 2005, 10:05

Matii pisze:Tutaj caly czas chodzi o fakt ze jeszcze jakis czas temu wlasnie Wy z Łodzi nabijaliscie sie z Polkowic (nazywajac ich kibicami butow), nas kibicami mebli, a kibicow z Gdyni (kibicami olei). Prawda jest taka ze robicie to w stosunku do osob ktorych nie lubicie, poniewaz ani razu nie napisaliscie na kibicow z Krakowa (jako ze CAN-PACK) "tekturowi kibice". I tu nie chodzi o rodzaj kibicowania czy ktos ma w okrzyku nazwe sponsora czy nazwe sekcji. Wy zawsze robiliscie to zlosliwie w stosunku do klubow i kibicow za ktorymi nie przepadacie stad nasza wielka radosc z AGD Łodź i ZE SIE NIE PODDAMY I Z LODOWKAMI WYGRAMY <lol> hehe. Dobra idziemy dalej powaznie :)

A jezeli juz tak mocno cisniecie nacisk na kibicowanie i wasze tlumaczenie to spoko :) nigdy nie kibicowaliscie nazwa sponsora a nazwa sekcji - moze to i faktycznie tradycja. Ale macie zajebista tradycje ktora zauwazylem bedac 2 razy u Was w Łodzi. I tu ciekaw jestem wpisu Lisa ktory tak pieknie uzywal slow K****, co Wy K**** robicie kierujac je w strone SWOICH zawodniczek :) PIEKNE TRADYCJE.... AGD Łódź PANY !! :P

1.

Nigdy się nie nabijaliśmy z Wisły bo oni nie dopingują Can-Pack tylko Wisłę, tak samo nigdy nie nabijam się z prawdziwych fanów Włókniarza Pabianice bo oni wciąż dopingują na meczach swój klub, w ich przypadku śmieje się z typów dla których klubem jest PZU Polfa i to są dla mnie fani leków.

Jakbyś nie wiedział kibicom ŁKSu bliżej do Cracovii niż Wisły a z Włókniarzem też się raczej nie kochamy, dodam też że przeciętny kibic ŁKSu nawet nie ma pojęcia o Waszym (tych według Ciebie znienawidzonych) istnieniu i mało go interesujecie.

2.

Tak, używam słów k****, powiem więcej używam również słów takich jak ch**, spier*****, pi**a itd. itp. Do tego wszystkie jeszcze palę i pije, nie raz w dużych ilościach.

Nie raz w stosunku do zawodniczek moje klubu które grają padaczkę używam określeń i tutaj pozwolę sobie zacytować: "Co wy k... robicie!", "Grajcie do chuja pana". Widzisz ja jestem trochę innym typem kibica niż Ty. Nie interesuje się ich życiem prywatnym, nie robie im zdjęć, nie zbieram autografów. Nie przychodzę na mecz żeby siedzieć na dupie i w skupieniu oglądać mecz, nie studiuję statystyk i nie podniecam się zawodniczkami. Jak grają padaczkę w ważnym meczu i cierpliwość się kończy to puszczę w ich kierunku kilka mocnych słów.

PS. Jest też kilka innych tradycji na ŁKSie których nie miałeś okazji poznać ale wszystko przed Tobą :twisted:

Awatar użytkownika
Matii
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Matii » 24 września 2005, 10:18

Lisu pisze:PS. Jest też kilka innych tradycji na ŁKSie których nie miałeś okazji poznać ale wszystko przed Tobą :twisted:

no i jak kazda rozmowa z Wami musi powoli zmierzac w tym samym kierunku.

No to wyjasnij mi co jeszcze przede mna ?? :shock:
...jest jak jest, nie jak powinno być...

...scena po scenie nasze życie jest jak spektakl
choć nam aktorom być to może trochę nie w smak

Awatar użytkownika
majoneez
Kadet

Postautor: majoneez » 24 września 2005, 10:20

no gdzie Hersi i jego rok 1912?
Ostatnio zmieniony 25 września 2005, 08:13 przez majoneez, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Lisu
Kadet

Postautor: Lisu » 24 września 2005, 10:28

Matii pisze:no i jak kazda rozmowa z Wami musi powoli zmierzac w tym samym kierunku.

No to wyjasnij mi co jeszcze przede mna ?? :shock:

Człowieku o czym Ty mówisz??? Tak czeka Cię łamanie kołem, przypalanie, zrywanie paznokci i wszystko co sobie w tej główce wymyślisz. Przecież jesteśmy mordercami, nie sorry nożownikami z Łodzi więc czego się spodziewasz? Na pewno obstawy policyjnej dla drużyny i kibiców gości. No cóż... życie :D

Powiem jedno, męcząca jest ta cała dyskusja z Tobą. Widzę że bardzo Cię boli to że śmiejemy się z Was (i nie tylko z Was). A tutaj nagle taka okazja żeby się odegrać. Tylko już chyba z 10 razy, różni ludzie z ŁKSu tłumaczyli Ci czemu się z Was śmiejemy i że niestety Twoje teksty nie mają z tym nic wspólnego. Widzę jednak że masz takie kompleksy że jak już się uczepiłeś to nie odpuścisz i żeby Ci to na czole wyrysować to nie zrozumiesz z czego my się śmiejemy i czemu Twoje nieudolna próba rewanżu jest równie śmieszna. Skoro ma Ci to przynieść ulgę...

Awatar użytkownika
Matii
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Matii » 24 września 2005, 10:34

hehehe :)

no to powiesz mi co jeszcze przede mna? no bo skoro to napisales w poprzednim poscie to cos miales na mysli :) wyjasnisz mi co Ci sie w glowce urodzilo ?

Awatar użytkownika
Matii
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Matii » 24 września 2005, 10:36

Lisu pisze:
Powiem jedno, męcząca jest ta cała dyskusja z Tobą. Widzę że bardzo Cię boli to że śmiejemy się z Was

kolejny raz pudlo w waszym jasnowidzeniu :P

Awatar użytkownika
Lisu
Kadet

Postautor: Lisu » 24 września 2005, 10:41

Matii pisze:hehehe :)

no to powiesz mi co jeszcze przede mna? no bo skoro to napisales w poprzednim poscie to cos miales na mysli :) wyjasnisz mi co Ci sie w glowce urodzilo ?

Chyba się lekko obsrałeś? Bo widzisz przed klawiatura to każdy jest madry. Widze że mit kibiców "nożowników" na ŁKSie jest wciąż żywy :D :D :D :D Wkręcaj sobie dalej bajki, tylko żebyś spać mógł po nocach.

Żeby nie było że znowu nie odpowiadam na Twoje pytanie, to powiem Ci tylko że jest jeszcze wiele innych jak to ująłeś "tradycji" na ŁKSie których jeszcze jak widze nie poznałeś ale być może będzie Ci to dane już 8 października o ile się zjawisz. Umówmy się że to będzie niespodzianka, po co mam coś obiecywać jeżeli nie wiem czy dojdzie to do skutku.

Pozdro Mebelku tapicerowany.

Awatar użytkownika
Matii
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Matii » 24 września 2005, 11:14

Lisu pisze:
Chyba się lekko obsrałeś? Bo widzisz przed klawiatura to każdy jest madry.
no dokladnie - idealnie sie odnosi do Was :) chodz nie wiem co masz na mysli z tym "lekko obsrales" hmm... moze jakies przykre wspomnienia z dziecinstwa, Lisu jak to z Tym u Ciebie ?

Lisu pisze:Żeby nie było że znowu nie odpowiadam na Twoje pytanie, to powiem Ci tylko że jest jeszcze wiele innych jak to ująłeś "tradycji" na ŁKSie których jeszcze jak widze nie poznałeś ale być może będzie Ci to dane już 8 października o ile się zjawisz. Umówmy się że to będzie niespodzianka, po co mam coś obiecywać jeżeli nie wiem czy dojdzie to do skutku.

Pozdro Mebelku tapicerowany.

to czy sie zjawie, niestety teraz Ci nieodpowiem na 100% natomiast co do tego ze nie bedziesz mi obiecywal poniewaz jak sam napisales nie wiesz czy dojdzie do skutku chyba miales na mysli fakt czy starczy Ci odwagi zeby dotrzymac slowa niz mi zeby sie pokazac w Lodzi :)

Awatar użytkownika
Lisu
Kadet

Postautor: Lisu » 24 września 2005, 11:21

Matii pisze:natomiast co do tego ze nie bedziesz mi obiecywal poniewaz jak sam napisales nie wiesz czy dojdzie do skutku chyba miales na mysli fakt czy starczy Ci odwagi zeby dotrzymac slowa niz mi zeby sie pokazac w Lodzi :)

:D :D :D

Dajmy już sobie spokój z tą dyskusją bo jeszcze ktoś powie o kilka słów za dużo.

Awatar użytkownika
Pamela
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: Pamela » 25 września 2005, 06:47

To teraz ja...

Cieszy fakt pozyskania sponsora.Zastanawia mnie jednak ile kasy odprowadzi do klubu-mam nadzieje,ze nie ochlapy na odpier i miec pol darmowa reklame swoich wyrobow Obrazek
Antychryst powrócił ;)
lołszyn in loco mołszyn ;) redehader ;) B&B :)
:lol: C'MoN PoKeMoN :lol: i ŻóŁwIk ;)
:mrgreen: Pimp My Pokemon :mrgreen:

Zagloba
Żak

Postautor: Zagloba » 25 września 2005, 12:58

I znowu to samo napierdzielanie na sponsora ....ludzie obudzcie sie z letargu bez sponsora nie bedzie sportu czy tago chcecie czy nie czasy komuny juz nie wroca kurde kiedy opamietacie sie!
Nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo.

Awatar użytkownika
simon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: simon » 25 września 2005, 13:07

Zagłoba - ale o czym Ty wogóle piszesz? - weź lepiej poczytaj najpierw ze zrozumieniem wszystkie wypowiedzi, ze szczególnym naciskiem na początek a nie nawiązuj do "utartego" schematu – a jak Ci się nie chce czytać dokładnie, tylko 2 ostatnie posty, to daj sobie siana z lekcjami.

Poza tym… jak to mówią „wolnoć Tomku w swoim domku”… Wiesz, jest tyle innych klubów i kibiców, które możesz pouczać. My mamy swój ŁKS i to naprawdę nasza sprawa jak chcemy by się nazywał. Jak ty masz swój xxx to nazywaj go sobie jak tam chcesz - mi nic do tego.

PS. Swoją drogą to mi przykro, że nasz „cieć” nie zna angielskiego, ale że Ty nie mogłeś do niego po polsku… - zapomniałeś? Czy słów - polskich odpowiedników zabrakło?
...

Zagloba
Żak

Postautor: Zagloba » 25 września 2005, 13:13

[quote="simon"

PS. Swoją drogą to mi przykro, że nasz „cieć” nie zna angielskiego, ale że Ty nie mogłeś do niego po polsku… - zapomniałeś? Czy słów zabrakło?
...[/quote]
Jezeli twoj ciec nawet po polsku nie rozumie to trudno sie wcale w lodzi dogadac.A pozatem przeczytalem wszyskile wpisy i dale j nie rozumiem dlaczego napierdzielacie na sponsora?
Nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo.

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”