AZS Gorzów : CCC 74:70

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

Awatar użytkownika
Iwanek8
Amator
Kontaktowanie:

Postautor: Iwanek8 » 15 października 2005, 20:37

hmmm..... te statystyki sa troszke dziwne ....Przeciez Weronika Toporowska nie grala a zapisane jest ze grala 1 minutke ....tak samo Olga Żytomirska niby grala 3 minuty Troszke dziwne .... ale najwazniejsze ze nasz dziewczyny WYGRALY :!: :!: :!: Jejku jak sie ciesze :) Gratulacje dla nich ....jestem pelna podziwu !!!!!
Koszykowka to nie tylko MILOSC ................ to STYL ZYCIA....

MARAS
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: MARAS » 15 października 2005, 21:00

Gratulacje dla Gorzowa! Ale myśle że Gorzów też nie jest taki straszny znowu tak jak przypuszczałem większość pkt zdobyła Szott. Więc w meczu z nami należy ją przypilnować! Będzie sie działo 29 października w Arenie!
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!

Awatar użytkownika
Edzia
Junior
Lokalizacja: cztery domy, dwie ulice to są właśnie PABIANICE :-P

Postautor: Edzia » 15 października 2005, 21:04

:shock: wow!

Gratuluję gorzowiankom :!: Mogą być z siebie dumne!!
CCC, cóż..., pocieszyłabym że za tydzień będzie lepiej, ale... nie będzie :twisted:
Spoko, potem już z górki :D 8) :D
"Oto jest miłość.
Dwoje ludzi spotyka się przypadkiem,
a okazuje się, że czekali na siebie całe życie"

lukasz
Amator

Postautor: lukasz » 16 października 2005, 10:24

Konstanty Indelfons Gałcz pisze:Jest jest WRESZCIE Obrazek
Gratulacje dla dziewczyn!!! ((((Obrazek)))) ((((Obrazek))))

Mamy niesamowicie silną druzyne !!! (((Obrazek))) Drzyjcie wszyscy przed Gorzowem Obrazek

byles bo twoje miejsce było wolne???

lukasz
Amator

Postautor: lukasz » 16 października 2005, 10:27

brawo dla dziewczyn no a AGNIESZKA pokazała mega klase i pytanie czrmu nie gra w1piątce w kadrze???

Kuba
Oldboy

Postautor: Kuba » 16 października 2005, 10:39

Iwanek8 pisze:hmmm..... te statystyki sa troszke dziwne ....Przeciez Weronika Toporowska nie grala a zapisane jest ze grala 1 minutke ....tak samo Olga Żytomirska niby grala 3 minuty Troszke dziwne .... ale najwazniejsze ze nasz dziewczyny WYGRALY :!: :!: :!: Jejku jak sie ciesze :) Gratulacje dla nich ....jestem pelna podziwu !!!!!

statystyki to tragedia, ale to inna sprawa...

troche o meczu. powiem tak - zadna z druzyn nie zasluzyła na porażkę. dziwi mnie, ze do tej pory nikt z kibiców AZSu nie wspomniał o sędziach :evil: ZGROZA!!! Jestem przekonany, ze gdyby byli choć trochę lepsi, to skonczyłoby się dość sporym wynikiem na plus dla CCC... Agata juz w połowie 2 kwarty 4 faule, a to nasza jedyna rozgrywająca (Madzi Pietrzak nie licze, bo ona jeszcze nie byla gotowa do tego meczu mentalnie, choc mogła wyjsc na parkiet) ... moze lepiej "faule"... Technik dla Nowakowskiego jeszcze smiesniejszy ;] : sytuacja podkoszowa, walka o spadającą piłkę, która wyraźnie odbija się od nogi jednej z gorzowianek (zdaje sie, ze Żurowskiej), sędzia stoi dosłownie metr od całego zdarzenia i gwiżdze aut dla ... Gorzowa. No to Nowakowski nie wytrzymał i krzyknął, ze odbiło się od nogi i ten matoł dał mu dacha! śmiech na sali ;/ koncówka wyraznie dla gorzowa. dlaczego? otóz dlatego, ze 3/5 naszych zawodniczek, które były na parkiecie miało 4 faule i wyraźnie widać było, ze boją się mocniej przycisnąć, przez co AZS miał dosc prostą drogę pod sam kosza... Nasze miały strasznie dużo strat. zawiodły moim zdaniem wysokie, które w ostatnich meczach były w wyraźnym gazie...

Szkoda porażki, ale gratulacje dla Gorzowa. Mecz walki, jakich chciałoby się oglądać co weekend...

Pozdrawiam

Awatar użytkownika
ginda
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: ginda » 16 października 2005, 10:43

nie zawsze jest dzien dziecka:)

Awatar użytkownika
Wojtek pl
Nowy na forum

Postautor: Wojtek pl » 16 października 2005, 10:48

No cóż CCC przegrało bitwę, ale wiem że nie wojnę. Kibice są i będą z Wami. Dziewczyny - NIC SIĘ NIE STAŁO !!! \:D/ Gratulacje dla Gorzowa

qBK
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: qBK » 16 października 2005, 11:24

Dotychczasowe trzy mecze Gorzowa pokazały, że w tym sezonie walka o mistrzostwo będzie jeszcze bardziej ciekawa niż ostatnio. Mamy pięciu kandydatów do medalów - Polfa, Lotos, Wisła, Gorzów, CCC - a medale tylko trzy :) To na pewno wpłynie pozytywnie na jakość widowisk. Więcej takich spotkań !

qBK
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: qBK » 16 października 2005, 11:27

Kuba pisze:dziwi mnie, ze do tej pory nikt z kibiców AZSu nie wspomniał o sędziach :evil: ZGROZA!!!

Właśnie zajrzałem do protokołu i... moje zdziwienie minęło. Dyżurny drukarz ligi Darek S. powrócił!

Hersi
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Hersi » 16 października 2005, 11:32

Kuba pisze:
Iwanek8 pisze:hmmm..... te statystyki sa troszke dziwne ....Przeciez Weronika Toporowska nie grala a zapisane jest ze grala 1 minutke ....tak samo Olga Żytomirska niby grala 3 minuty Troszke dziwne .... ale najwazniejsze ze nasz dziewczyny WYGRALY :!: :!: :!: Jejku jak sie ciesze :) Gratulacje dla nich ....jestem pelna podziwu !!!!!

troche o meczu. powiem tak - zadna z druzyn nie zasluzyła na porażkę. dziwi mnie, ze do tej pory nikt z kibiców AZSu nie wspomniał o sędziach :evil: ZGROZA!!! Jestem przekonany, ze gdyby byli choć trochę lepsi, to skonczyłoby się dość sporym wynikiem na plus dla CCC... Agata juz w połowie 2 kwarty 4 faule, a to nasza jedyna rozgrywająca (Madzi Pietrzak nie licze, bo ona jeszcze nie byla gotowa do tego meczu mentalnie, choc mogła wyjsc na parkiet) ... moze lepiej "faule"... Technik dla Nowakowskiego jeszcze smiesniejszy ;] : sytuacja podkoszowa, walka o spadającą piłkę, która wyraźnie odbija się od nogi jednej z gorzowianek (zdaje sie, ze Żurowskiej), sędzia stoi dosłownie metr od całego zdarzenia i gwiżdze aut dla ... Gorzowa. No to Nowakowski nie wytrzymał i krzyknął, ze odbiło się od nogi i ten matoł dał mu dacha! śmiech na sali ;/ koncówka wyraznie dla gorzowa. dlaczego? otóz dlatego, ze 3/5 naszych zawodniczek, które były na parkiecie miało 4 faule i wyraźnie widać było, ze boją się mocniej przycisnąć, przez co AZS miał dosc prostą drogę pod sam kosza... Nasze miały strasznie dużo strat. zawiodły moim zdaniem wysokie, które w ostatnich meczach były w wyraźnym gazie...

Szkoda porażki, ale gratulacje dla Gorzowa. Mecz walki, jakich chciałoby się oglądać co weekend...

Pozdrawiam

A podobno to tylko Chełm narzeka na sędziów :lol: :wink:

Kuba
Oldboy

Postautor: Kuba » 16 października 2005, 11:36

qBK pisze:
Kuba pisze:dziwi mnie, ze do tej pory nikt z kibiców AZSu nie wspomniał o sędziach :evil: ZGROZA!!!

Właśnie zajrzałem do protokołu i... moje zdziwienie minęło. Dyżurny drukarz ligi Darek S. powrócił!

w tych statystykach to sie zgadzają chyba tylko nazwy drużyn, sędziowie i wynik :D chłopaki od laptopa chyba pierwszy raz w życiu spotkali się z koszykówką... do przerwy naliczyli obu drużynom w sumie 13 zbiórek, a rzutów niecelnych było ... 34 :D ale to tylko jeden z kilku kiksów ;-) nie polecam lektury 8)

ps. gdzie oni tam widzieli 950 widzów :shock: :roll:

qBK
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: qBK » 16 października 2005, 11:44

Heh to ponoć w tamtym sezonie na naszym meczu w Gorzowie grała Ewa Nierzwicka... Tylko zasadnicze pytanie - który trener wstawiałby juniorkę do meczu, który wygrywa jednym punktem po wyrównanej walce przez całe spotkanie :D

Awatar użytkownika
Matii
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Matii » 16 października 2005, 11:45

Hersi pisze:
Kuba pisze:

Pozdrawiam

A podobno to tylko Chełm narzeka na sędziów :lol: :wink:

Hersi, daj sobbie spokoj... Ci co maja, zawsze beda widziec tylko nasze narzekanie na poziom sedziowania w naszej lidze.
Ci co zawsze maja jakies ale do mnie ze marudze o sedziach.... spojrzcie na zdanie Kuby: "Jestem przekonany, ze gdyby byli choć trochę lepsi, to skonczyłoby się dość sporym wynikiem na plus dla CCC" i zapamietajcie to sobie.
...jest jak jest, nie jak powinno być...

...scena po scenie nasze życie jest jak spektakl
choć nam aktorom być to może trochę nie w smak

Awatar użytkownika
simon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: simon » 16 października 2005, 11:48

Zapamiętamy - z tym, że Kuba to pisze sporadycznie (nie wiem czy nie pierwszy raz) - natomiast my się czepiamy tych, którzy to robią notorycznie. Rozumiem (i się nie dziwię), że nie widzisz różnicy...

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”