AZS Gorzów : CCC 74:70
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
- Iwanek8
- Amator
- Kontaktowanie:
hmmm..... te statystyki sa troszke dziwne ....Przeciez Weronika Toporowska nie grala a zapisane jest ze grala 1 minutke ....tak samo Olga Żytomirska niby grala 3 minuty Troszke dziwne .... ale najwazniejsze ze nasz dziewczyny WYGRALY
Jejku jak sie ciesze
Gratulacje dla nich ....jestem pelna podziwu !!!!!
Koszykowka to nie tylko MILOSC ................ to STYL ZYCIA....
Iwanek8 pisze:hmmm..... te statystyki sa troszke dziwne ....Przeciez Weronika Toporowska nie grala a zapisane jest ze grala 1 minutke ....tak samo Olga Żytomirska niby grala 3 minuty Troszke dziwne .... ale najwazniejsze ze nasz dziewczyny WYGRALY![]()
![]()
Jejku jak sie ciesze
statystyki to tragedia, ale to inna sprawa...
troche o meczu. powiem tak - zadna z druzyn nie zasluzyła na porażkę. dziwi mnie, ze do tej pory nikt z kibiców AZSu nie wspomniał o sędziach
Szkoda porażki, ale gratulacje dla Gorzowa. Mecz walki, jakich chciałoby się oglądać co weekend...
Pozdrawiam
Kuba pisze:Iwanek8 pisze:hmmm..... te statystyki sa troszke dziwne ....Przeciez Weronika Toporowska nie grala a zapisane jest ze grala 1 minutke ....tak samo Olga Żytomirska niby grala 3 minuty Troszke dziwne .... ale najwazniejsze ze nasz dziewczyny WYGRALY![]()
![]()
Jejku jak sie ciesze
troche o meczu. powiem tak - zadna z druzyn nie zasluzyła na porażkę. dziwi mnie, ze do tej pory nikt z kibiców AZSu nie wspomniał o sędziachZGROZA!!! Jestem przekonany, ze gdyby byli choć trochę lepsi, to skonczyłoby się dość sporym wynikiem na plus dla CCC... Agata juz w połowie 2 kwarty 4 faule, a to nasza jedyna rozgrywająca (Madzi Pietrzak nie licze, bo ona jeszcze nie byla gotowa do tego meczu mentalnie, choc mogła wyjsc na parkiet) ... moze lepiej "faule"... Technik dla Nowakowskiego jeszcze smiesniejszy ;] : sytuacja podkoszowa, walka o spadającą piłkę, która wyraźnie odbija się od nogi jednej z gorzowianek (zdaje sie, ze Żurowskiej), sędzia stoi dosłownie metr od całego zdarzenia i gwiżdze aut dla ... Gorzowa. No to Nowakowski nie wytrzymał i krzyknął, ze odbiło się od nogi i ten matoł dał mu dacha! śmiech na sali ;/ koncówka wyraznie dla gorzowa. dlaczego? otóz dlatego, ze 3/5 naszych zawodniczek, które były na parkiecie miało 4 faule i wyraźnie widać było, ze boją się mocniej przycisnąć, przez co AZS miał dosc prostą drogę pod sam kosza... Nasze miały strasznie dużo strat. zawiodły moim zdaniem wysokie, które w ostatnich meczach były w wyraźnym gazie...
Szkoda porażki, ale gratulacje dla Gorzowa. Mecz walki, jakich chciałoby się oglądać co weekend...
Pozdrawiam
A podobno to tylko Chełm narzeka na sędziów
qBK pisze:Kuba pisze:dziwi mnie, ze do tej pory nikt z kibiców AZSu nie wspomniał o sędziachZGROZA!!!
Właśnie zajrzałem do protokołu i... moje zdziwienie minęło. Dyżurny drukarz ligi Darek S. powrócił!
w tych statystykach to sie zgadzają chyba tylko nazwy drużyn, sędziowie i wynik
ps. gdzie oni tam widzieli 950 widzów
- Matii
- Młodzik
- Kontaktowanie:
Hersi pisze:Kuba pisze:Iwanek8 pisze:hmmm..... te statystyki sa troszke dziwne ....Przeciez Weronika Toporowska nie grala a zapisane jest ze grala 1 minutke ....tak samo Olga Żytomirska niby grala 3 minuty Troszke dziwne .... ale najwazniejsze ze nasz dziewczyny WYGRALY![]()
![]()
Jejku jak sie ciesze
troche o meczu. powiem tak - zadna z druzyn nie zasluzyła na porażkę. dziwi mnie, ze do tej pory nikt z kibiców AZSu nie wspomniał o sędziachZGROZA!!! Jestem przekonany, ze gdyby byli choć trochę lepsi, to skonczyłoby się dość sporym wynikiem na plus dla CCC... Agata juz w połowie 2 kwarty 4 faule, a to nasza jedyna rozgrywająca (Madzi Pietrzak nie licze, bo ona jeszcze nie byla gotowa do tego meczu mentalnie, choc mogła wyjsc na parkiet) ... moze lepiej "faule"... Technik dla Nowakowskiego jeszcze smiesniejszy ;] : sytuacja podkoszowa, walka o spadającą piłkę, która wyraźnie odbija się od nogi jednej z gorzowianek (zdaje sie, ze Żurowskiej), sędzia stoi dosłownie metr od całego zdarzenia i gwiżdze aut dla ... Gorzowa. No to Nowakowski nie wytrzymał i krzyknął, ze odbiło się od nogi i ten matoł dał mu dacha! śmiech na sali ;/ koncówka wyraznie dla gorzowa. dlaczego? otóz dlatego, ze 3/5 naszych zawodniczek, które były na parkiecie miało 4 faule i wyraźnie widać było, ze boją się mocniej przycisnąć, przez co AZS miał dosc prostą drogę pod sam kosza... Nasze miały strasznie dużo strat. zawiodły moim zdaniem wysokie, które w ostatnich meczach były w wyraźnym gazie...
Pozdrawiam
A podobno to tylko Chełm narzeka na sędziów![]()
Hersi, daj sobbie spokoj... Ci co maja, zawsze beda widziec tylko nasze narzekanie na poziom sedziowania w naszej lidze.
Ci co zawsze maja jakies ale do mnie ze marudze o sedziach.... spojrzcie na zdanie Kuby: "Jestem przekonany, ze gdyby byli choć trochę lepsi, to skonczyłoby się dość sporym wynikiem na plus dla CCC" i zapamietajcie to sobie.
...jest jak jest, nie jak powinno być...
...scena po scenie nasze życie jest jak spektakl
choć nam aktorom być to może trochę nie w smak
...scena po scenie nasze życie jest jak spektakl
choć nam aktorom być to może trochę nie w smak
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”