Ps.I tylko 4 faule
Ps2.Pozdro dla pewnego sympatycznego Cukiereczka
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
Pamela pisze:Brawo Odra,brawo Szopen...Wiem,ze zalezalo Ci na wygranej i udowodnieniu czegos pewnemu panu i..dopielas swego
Ps.I tylko 4 faule
Pamela pisze:Brawo Odra,brawo Szopen...Wiem,ze zalezalo Ci na wygranej i udowodnieniu czegos pewnemu panu i..dopielas swego
Ps.I tylko 4 faule
simon pisze:że jest tak słaba że trzeba się z nią obchodzić jak z jajeczkiem żeby w ogóle nie spadła "za 5"
simon pisze: nie gra w zespole w decydujących momentach bo piepszy cały trud drużyny w jakiekolwiek ustawienie obrony czy ataku, oraz że poza paroma "wariatami" w meczu nic nie wnosi do jakości zespołu...
pietroc pisze:kadrowiczka ...
pietroc pisze:nie robi na boisku nic pozytecznego...
simon pisze:(...)Ps. Szczególnie ciepłe pozdrowienia dla DonIguaty - sory za to mordobicie w przerwie i ten nie potrzebny wpierdal na koniec meczu...![]()
.... a swoją drogą czyzbym tylko ja już z całego KKForum nie znał Dona? Widzę po reakcji Simona, że trzeba ten błąd szybko naprawić

osesek pisze:.... a swoją drogą czyzbym tylko ja już z całego KKForum nie znał Dona? Widzę po reakcji Simona, że trzeba ten błąd szybko naprawić
ja nie znam Dona...nie znam tu nikogo..dlatego musze pić sam...zdechła mi nawet ostatnia muszka owocówka...chyba dlatego ze wpadła do kieliszka...
mati pisze:dowiem sie co mozna zrobic...a pozatym ja Cie nie znam:D:D
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości