ŁKS - ODRA 65:68

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

Awatar użytkownika
Pamela
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: Pamela » 26 listopada 2005, 21:30

Brawo Odra,brawo Szopen...Wiem,ze zalezalo Ci na wygranej i udowodnieniu czegos pewnemu panu i..dopielas swego Obrazek

Ps.I tylko 4 faule Obrazek
Ps2.Pozdro dla pewnego sympatycznego Cukiereczka Obrazek
Antychryst powrócił ;)
lołszyn in loco mołszyn ;) redehader ;) B&B :)
:lol: C'MoN PoKeMoN :lol: i ŻóŁwIk ;)
:mrgreen: Pimp My Pokemon :mrgreen:

Awatar użytkownika
simon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: simon » 26 listopada 2005, 22:15

Pamela pisze:Brawo Odra,brawo Szopen...Wiem,ze zalezalo Ci na wygranej i udowodnieniu czegos pewnemu panu i..dopielas swego Obrazek

to znaczy co udowodniła? że jest tak słaba że trzeba się z nią obchodzić jak z jajeczkiem żeby w ogóle nie spadła "za 5" i że nie gra w zespole w decydujących momentach bo piepszy cały trud drużyny w jakiekolwiek ustawienie obrony czy ataku, oraz że poza paroma "wariatami" w meczu nic nie wnosi do jakości zespołu...

Ps. Szczególnie ciepłe pozdrowienia dla DonIguaty - sory za to mordobicie w przerwie i ten nie potrzebny wpierdal na koniec meczu... :wink:

gratulacje dla Odry

misiek_pabianice
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: misiek_pabianice » 26 listopada 2005, 22:15

Gratulacje dla Odry.
www.managerzone.com

MRKS WLOKNIARZ PABIANICE - div5.???

Awatar użytkownika
pietroc
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: pietroc » 26 listopada 2005, 22:48

Pamela pisze:Brawo Odra,brawo Szopen...Wiem,ze zalezalo Ci na wygranej i udowodnieniu czegos pewnemu panu i..dopielas swego Obrazek

oj dopiela swego...

kadrowiczka ktora miala byc podpora druzyny w meczu z najslabsza druzyna ligi lapie 4 faule, rzuca tylko 5 punktow i oprocz 1 trojki nie robi na boisku nic pozytecznego...

Awatar użytkownika
Pamela
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: Pamela » 26 listopada 2005, 22:50

simon pisze:że jest tak słaba że trzeba się z nią obchodzić jak z jajeczkiem żeby w ogóle nie spadła "za 5"

Jakby byla jajeczkiem to w ogole nie podejmowalaby walki.Slaba nie jest.Jezeli tak ja widzisz-coz Twoja sprawa

simon pisze: nie gra w zespole w decydujących momentach bo piepszy cały trud drużyny w jakiekolwiek ustawienie obrony czy ataku, oraz że poza paroma "wariatami" w meczu nic nie wnosi do jakości zespołu...

Taaa...Po1-Nie gra w danym momencie meczu bo tak trener ustawia zespol.Gdybys po meczu pogadalz trenerem Odry to wiedzialbys jaka mial koncepcje na ten mecz.po 2-Z tego co wiem to nie tylko ona jedyna p... akcje,a po3-takie wariaty stanowia tylko o tym,ze bardzo chce,a ze bywa,iz nie wyjdzie.Coz.Wazne ze sie stara,walczy i za kazdym razem zostawia kawal serca na boisku.

Ps.I lepiej mnie nie wkurw
Ostatnio zmieniony 26 listopada 2005, 22:54 przez Pamela, łącznie zmieniany 1 raz.
Antychryst powrócił ;)

Awatar użytkownika
Pamela
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: Pamela » 26 listopada 2005, 22:53

pietroc pisze:kadrowiczka ...

Oj.Bardzo Cie to boli,ze Szopen dostala zaszczytu reprezentowanie barw polski,co?

pietroc pisze:nie robi na boisku nic pozytecznego...

No coz..niektorzy albo sa slepi,albo zle widza..
Antychryst powrócił ;)

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 26 listopada 2005, 22:54

simon pisze:(...)Ps. Szczególnie ciepłe pozdrowienia dla DonIguaty - sory za to mordobicie w przerwie i ten nie potrzebny wpierdal na koniec meczu... :wink:

:lol: Nie lansuj się tak! ;) :lol: .... a swoją drogą czyzbym tylko ja już z całego KKForum nie znał Dona? :shock: 8) Widzę po reakcji Simona, że trzeba ten błąd szybko naprawić ;)
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']

Awatar użytkownika
jimmy
Senior

Postautor: jimmy » 26 listopada 2005, 23:05

.... a swoją drogą czyzbym tylko ja już z całego KKForum nie znał Dona? Widzę po reakcji Simona, że trzeba ten błąd szybko naprawić

ja nie znam Dona...nie znam tu nikogo..dlatego musze pić sam... :cry: zdechła mi nawet ostatnia muszka owocówka...chyba dlatego ze wpadła do kieliszka... :cry:
Cellar Door
No chyba że tutaj są emeryci, renciści, bądź inne osoby, które mają nadmiar czasu wolnego i szperają od A do Z
Obrazek

Awatar użytkownika
majoneez
Kadet

Postautor: majoneez » 26 listopada 2005, 23:05

Ja ze swojej strony również chciałbym podziękowac Donowi za to wzajemne, uczciwe mordobicie po meczu. NIe rozeszliśmy sie jak frajerzy tylko dalismy sobie po jednym. Wczesniej Don dał sobie po jeszcze innym jednym z inymi bandytami z ełksy, a na koniec sami bandyci strzelili sobie jeszcze na dowidzenia :lol: :wink:

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 26 listopada 2005, 23:11

osesek pisze:
.... a swoją drogą czyzbym tylko ja już z całego KKForum nie znał Dona? Widzę po reakcji Simona, że trzeba ten błąd szybko naprawić

ja nie znam Dona...nie znam tu nikogo..dlatego musze pić sam... :cry: zdechła mi nawet ostatnia muszka owocówka...chyba dlatego ze wpadła do kieliszka... :cry:

:( Przynajmniej zginęła bohaterską śmiercią z uśmiechem na ustach (o ile te muszki mają usta :? ) ;)... A tak swoją drogą - szatański plan... kto jak się ociepli podejmuje się podjęcia starań by zorganizować taki zlot kkforumowy z prawdziwego zdarzenia?:) Może jakiś turniej koszykarek... może i do tego kibiców... By było miło:)

Awatar użytkownika
simon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: simon » 26 listopada 2005, 23:19

Nie chcę być natrętem - ale na miejsce takiego prawdziwego zlotu to ja widzę już tylko Pabianice...

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 26 listopada 2005, 23:25

simon pisze:Nie chcę być natrętem - ale na miejsce takiego prawdziwego zlotu to ja widzę już tylko Pabianice...

A ja jeszcze bym widział np Ostrów Wlkp ;) Władca Kubeczków i te sprawy... hihihi :lol: :lol: :lol:

Awatar użytkownika
mati
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: mati » 26 listopada 2005, 23:25

Seba pisze:
simon pisze:Nie chcę być natrętem - ale na miejsce takiego prawdziwego zlotu to ja widzę już tylko Pabianice...

A ja jeszcze bym widział np Ostrów Wlkp ;) Władca Kubeczków i te sprawy... hihihi :lol: :lol: :lol:

dowiem sie co mozna zrobic...a pozatym ja Cie nie znam :D:D:D

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 26 listopada 2005, 23:30

mati pisze:dowiem sie co mozna zrobic...a pozatym ja Cie nie znam :D:D:D

Ejjjj... to kto w końcu rzadzi tą Ostrovią? :shock: Ty, czy nie Ty? .... ja też Cię nie znam... wiadomo! "Która Matiego, Ostrovia, która Matiego" :lol: :lol: :lol:

Ps. Ale w sumie w mysl starego, angielskiego przysłowia... Dont make a village :lol: Więc koniec off-topica w tym temacie:P
Ostatnio zmieniony 26 listopada 2005, 23:32 przez Seba, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
mati
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: mati » 26 listopada 2005, 23:31

Seba pisze:
mati pisze:dowiem sie co mozna zrobic...a pozatym ja Cie nie znam :D:D:D

Ejjjj... to kto w końcu rzadzi tą Ostrovią? :shock: Ty, czy nie Ty? .... ja też Cię nie znam... wiadomo! "Która Matiego, Ostrovia, która Matiego" :lol: :lol: :lol:

suchar...nic nie potrafisz wymyslec lepszego;p

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”