16 kolejka: AZS KK Jelenia G. - Włókniarz Pabianice 50-46

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

TyLkO AzS KKJG
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: TyLkO AzS KKJG » 25 stycznia 2007, 23:00

BYsmy mieli ja osobiscie sie tam zalogowalem i nie moge wrzucic zadnego filmiku nie wiem co jest :?: :evil: :?
[b]"No co ty stary nowy zespól nowe plany, twoj świat niepoczytany?masz swoj klub kochany?
Ja pozdrawiam Poznan to jest ten dar ktory mamy"[b]

Don Igłata
Młodzik

Postautor: Don Igłata » 25 stycznia 2007, 23:14

Ciekawa kwestia - coś "wnoszące spostrzeżenie". Napoleon powiedział kiedyś coś podobnego! Groźniejsza jest armia baranów na czele z lwem, niż armia lwów z baranem na czele ( czy jakoś podobnie - ale sens taki!)
P.S. To oczywiście do tekstu Viallosa

Awatar użytkownika
Viallos
Administrator
Kontaktowanie:

Postautor: Viallos » 26 stycznia 2007, 23:08

Don Igłata pisze:Ciekawa kwestia - coś "wnoszące spostrzeżenie". Napoleon powiedział kiedyś coś podobnego! Groźniejsza jest armia baranów na czele z lwem, niż armia lwów z baranem na czele ( czy jakoś podobnie - ale sens taki!)
P.S. To oczywiście do tekstu Viallosa

Ciekawi mnie tylko że w sumie tak doświadczony szkoleniowiec jakim niewątpliwie jest Tomek - tak bezmyślnie dobrał charaktery w swojej ekipie. Można tylko sądzić że usunął niewygodne sobie osoby - niestety nie spodziewał się chyba - albo raczej spodziewał się że te które zostawi pociągną zespół - jak widać - mylił się.

Awatar użytkownika
simon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: simon » 27 stycznia 2007, 00:50

no przecież pociągną... - tyle że na dno.

Krupa i generał - to komedia :lol:

Mam nadzieję, że kadrowo Pabianice są jednak na tyle silne - że nawet tak spieprzony sezon przez Herkta da się jeszcze jakoś uratować.

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”