Gambrinus Brno - Wisła Kraków 80:59

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

Awatar użytkownika
simon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: simon » 13 listopada 2004, 01:03

Szymon pisze:
simon pisze:Nie znam przyczyn, dla których miałbym wybierać także między pobytem na derbach tych z zeszłego tygodnia a tych jutrz... sory - dzisiejszych :)

Czyżby???? A mi się coś tam o uszy obiło że jednak musiałeś dokonywać wyborów :wink: :D :D :D
eeeeeeeeeee chmmmmmm taaak, no wiesz - ale to w całkiem innym sęsie :lol: :lol: :lol:
cóż... - sztuka wyborów pomiędzy tym, co by się chcało - ale się nie może, a tym co się musi - chociaż się wcale nie chce...

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 13 listopada 2004, 01:09

No tak i wszystko jasne :lol: :lol: :lol: Zdarza się. :D :lol: A opanowanie sztuki wyborów nie jest wcale takie proste jak można przypuszczać :? :lol:
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Obrazek

Awatar użytkownika
simon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: simon » 13 listopada 2004, 01:19

jasne - od naprostrzych, czyli począwszy od wejścia do baru aż do pierwszego zamoczenia ust - wiadomo ile, ale nie do końca wiadomo które :wink: :lol: - do trudniejszych, czyli wtedy kiedy już dawno wiadomo które, ale wciąż nie jsteśmy pewni czy ta pierwotna ilość była aby nie zaniżona...Obrazek

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 13 listopada 2004, 01:25

simon pisze:jasne - od naprostrzych, czyli począwszy od wejścia do baru aż do pierwszego zamoczenia ust - wiadomo ile, ale nie do końca wiadomo które :wink: :lol: - do trudniejszych, czyli wtedy kiedy już dawno wiadomo które, ale wciąż nie jsteśmy pewni czy ta pierwotna ilość była aby nie zaniżona... :wink:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
A to nie wszystko bo dalej wcale nie jest łatwiej, wyjść z baru czy jeszcze nie, po wyjściu rozszyfrowanie śmieciarza za kim on jest :wink: :lol: :lol: i wreszcie podjęcie decyzji atakujemy go czy nie :lol: :lol: :lol:

Obrazek

Awatar użytkownika
simon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: simon » 13 listopada 2004, 01:29

Obrazek - Szymon

Obrazek - simon

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 13 listopada 2004, 02:11

Szymon pisze:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
A to nie wszystko bo dalej wcale nie jest łatwiej, wyjść z baru czy jeszcze nie, po wyjściu rozszyfrowanie śmieciarza za kim on jest :wink: :lol: :lol: i wreszcie podjęcie decyzji atakujemy go czy nie :lol: :lol: :lol:
Taaaaaa to była akcja stulecia, biedny dziadu nawet nie wie jak blisko był nieszczęścia :lol: Ale uratowalem go 8)
Obrazek
Obrazek

Don Igłata
Młodzik

Postautor: Don Igłata » 13 listopada 2004, 12:21

Nie chcę mocno polemizować na temat kierowcy - każdy może mieć jakieś swoje zdanie. Chcę natomiast napisać, że nie jest to odosobniony przypadek! Tego lata moi znajomi jechali do Grecji i kierowcy po licznych uwagach siłą!!! wysadzili ( chyba gdzieś w Chorwacji - no stara Jugosławia ) paru facetów i pojechali dalej! Potem zebrali od reszty pasażerów podpisy, że byli oni za - i że tamci zachowywali się nie do przyjęcia. Kierowca autobusu jest jak kapitan na statku, lub pilot w samolocie ( słyszeliście o wysadzeniu ludzi z samolotu - prawda? ). No nie w locie :lol:
Jeśli tak zdecydowali, to mieli rację ... i koniec. Reszta dywagacji jest zbędna. Gdy prawo nie daje rady - to ludzie biorą sprawy w swoje ręcę.
Seria katastrof autobusowych też wpłynęła na zachowania kierowców.
Oni też mają rodziny i nie chcą iść siedzieć.

Awatar użytkownika
Lisu
Kadet

Postautor: Lisu » 13 listopada 2004, 14:01

Wyjazd na mecz to nie pielgrzymka ani wyjazd na zieloną szkołę. Jest piwko, są papieroski, są bluzgi i są śpiewy. Zawsze tak było i nie pamiętam żebym słyszał o wypadku autobusu pełnego kibiców.

Kibice piłkarszy czy koszykarscy??? Co to ku...rde ma być? Jestem kibicem ŁKS i kibicuje mojemu klubowi, biało - czerwono - białym barwom, pojawiam się na meczach piłkarzy, koszykarek, koszykarzy, siatkarek i pewnie gdyby była sekcja szachowa to też bym się wybrał. Kibice piłkarscy - be , koszykarscy - cacy ??? OK teraz zawsze jak będę gdzieś jechał mówie że jestem kibicem koszykówki wtedy pałki pewnie dadzą mi spokój, pogłaszczą po główce i wszyscy będą szczęśliwi.

Awatar użytkownika
Marco
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Marco » 14 listopada 2004, 17:22

tu mniej wiecej macie przedstawiony zarys wqr.....nia jak piszą media tych co byli na wyjeździe pprzez rzucenie balonow na boisko

Obrazek

Sektor Wisły
Obrazek
Obrazek
Obrazek
WislaLive.pl

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 14 listopada 2004, 17:55

Jejkuuuuu.... to ja już się nie dziwię. Przecież przez rzucenie tych balonów mogła się tragedia wydarzyć :lol: :lol: :lol: . No w takim razie kierowca dobrze zrobił że zostawił kibiców Wisły, tych złych, agresywnych chuliganów którzy rzucają balonami :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Obrazek

Awatar użytkownika
Marco
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Marco » 14 listopada 2004, 18:03

Szymon pisze:Jejkuuuuu.... to ja już się nie dziwię. Przecież przez rzucenie tych balonów mogła się tragedia wydarzyć :lol: :lol: :lol: . No w takim razie kierowca dobrze zrobił że zostawił kibiców Wisły, tych złych, agresywnych chuliganów którzy rzucają balonami :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

teraz sobie wyobraź jaka musiala byc frustracja z niekorzystnego wyniku ze chlopaki zdecydowali sie na taki chuliganski wybryk :lol: :lol:
Obrazek
Obrazek
WislaLive.pl

Awatar użytkownika
simon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: simon » 14 listopada 2004, 18:52

wiesz - taki balon celnie ciśniety wprost w głowę sędziego, zawodniczki czy też innego (kulturalnego) widza mógłby spore szkody spowodować :lol: :lol: :lol: - my, tu na kkforum - balonowym skrytorzucaczom mówimy nie!!! :wink: :lol:

Ps.Może kierowca zauważył dodatkowe balony wystające z kieszeni wiślakom i wolał nie ryzykować jazdy "na bombie"... :wink: :lol:

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”