Euroliga - 3. kolejka
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
- Marco
- Junior
- Kontaktowanie:
hell ja oglądałem w TVP SPORT , dawałem Bobie czas 10 kolejek 3 euroligowe mecze to chyba już chyba zbyt wiele. Tutaj nie chodzi jak już wspomniałem o pokazanie swoich wysokich (???) umiejętności, czy też, że potrzeba czasu na aklimatyzację, Boba gra żenująco słabo i nie zanosi by wkrótce się to miało zmienić, to nie jest taki nasz Żurawski, który potrzebował prawie roku by błyszczeć w Wiśle bo mimo, że mu nie wszystko wychodziło to z każdym meczem czuł się pewnie na boisku a u tej za przeproszeniem łajzy nic do przodu nie idzie. Sam liczyłem, że z każdym meczem będzie ciut ciut lepiej niż w poprzednim ale gdzież by.....
Wisła na własne życzenie zafundowała sobie w tym meczu nerwówkę ale tak to jest gdy mając nawet te marne 5 pkt przewagi i ściągając "Ewkę" a wpuszczając "Bobę dziurawe ręce" tracimy to co wypracował team, wraca "Ewka" i znów odskakujemy.
Ja laik zauważam takie rzeczy to działacze też powinni chyba no nie?? dopłacić i odesłać , tak wiem odeślemy przyjedzie z innym zespołem i Wisłę załatwi może nie raz i wszyscy będą mówić "patrzcie Boba potrafi" ale czasami jest tak, że będąc dobrym w jednym klubie w drugim sobie zupełnie nie poradzisz, taki jest sport i nic na to nikt nic nie poradzi.
Wisła na własne życzenie zafundowała sobie w tym meczu nerwówkę ale tak to jest gdy mając nawet te marne 5 pkt przewagi i ściągając "Ewkę" a wpuszczając "Bobę dziurawe ręce" tracimy to co wypracował team, wraca "Ewka" i znów odskakujemy.
Ja laik zauważam takie rzeczy to działacze też powinni chyba no nie?? dopłacić i odesłać , tak wiem odeślemy przyjedzie z innym zespołem i Wisłę załatwi może nie raz i wszyscy będą mówić "patrzcie Boba potrafi" ale czasami jest tak, że będąc dobrym w jednym klubie w drugim sobie zupełnie nie poradzisz, taki jest sport i nic na to nikt nic nie poradzi.
Ostatnio zmieniony 30 października 2008, 20:42 przez Marco, łącznie zmieniany 1 raz.

WislaLive.pl
Jak na razie mordujemy je z dystansu za pomocą Katii, oraz z pomalowanego za pomocą Emiliji i Ivany. Co ciekawe francuscy statsiarze twierdzą, że przy każdej trójce Marczanka popełniła pierwszą swoją asystę, więc nie zdziwię się jakiejś korekcie wyniku. A jak takiej nie będzie to kij im w oko za niechlujstwo.
- hellraiser
- Junior
- hellraiser
- Junior
-
Endrju
- Senior
- Kontaktowanie:
Nie wiem dlaczego w Krakowie zawsze próbują znaleźć sobie kozła ofiarnego...
Jak nie trener Omanic, Herkt... to w tym sezonie po każdym meczu dziesiątki komentarzy na temat Boby...
Na prawdę nie macie innych tematów ?? Bo to już się po mału robi niesmaczne i nudne
Gratulacje dla Wisły za zwycięstwo ... a widzę że i Lotos sobie jak na razie nieźle radzi
Jak nie trener Omanic, Herkt... to w tym sezonie po każdym meczu dziesiątki komentarzy na temat Boby...
Na prawdę nie macie innych tematów ?? Bo to już się po mału robi niesmaczne i nudne
Gratulacje dla Wisły za zwycięstwo ... a widzę że i Lotos sobie jak na razie nieźle radzi
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem
niesmaczne to jest to, co prezentuje na boisku Slobodanka. no ale chyba nie widziałeś za wiele spotkań tej zawodniczki , wiec Ciebie jej postawa nie irytuje.
a jakież możemy mieć inne tematy na forum o koszykówce? kolor gumek do włosów Boby? czy kolor nakolanników Canty?
Endrju pisze:Nie wiem dlaczego w Krakowie zawsze próbują znaleźć sobie kozła ofiarnego...
a żałosne to jest już to że ty sie wypowiadzasz w każdym temacie jaki sie na forum pojawia... hormony buzują??
Cellar Door
No chyba że tutaj są emeryci, renciści, bądź inne osoby, które mają nadmiar czasu wolnego i szperają od A do Z

No chyba że tutaj są emeryci, renciści, bądź inne osoby, które mają nadmiar czasu wolnego i szperają od A do Z

-
Endrju
- Senior
- Kontaktowanie:
ann pisze:Na prawdę nie macie innych tematów ?? Bo to już się po mału robi niesmaczne i nudne
niesmaczne to jest to, co prezentuje na boisku Slobodanka. no ale chyba nie widziałeś za wiele spotkań tej zawodniczki , wiec Ciebie jej postawa nie irytuje.
a jakież możemy mieć inne tematy na forum o koszykówce? kolor gumek do włosów Boby? czy kolor nakolanników Canty?
W Gorzowie tez irytuje nas gra pewnej zawodniczki (uwierz ze pewnie znacznie bardziej niż Boby) lecz jakoś nie wyżalamy się na forum
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”