Euroliga - 3. kolejka

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

Awatar użytkownika
Marco
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Marco » 30 października 2008, 20:40

hell ja oglądałem w TVP SPORT , dawałem Bobie czas 10 kolejek 3 euroligowe mecze to chyba już chyba zbyt wiele. Tutaj nie chodzi jak już wspomniałem o pokazanie swoich wysokich (???) umiejętności, czy też, że potrzeba czasu na aklimatyzację, Boba gra żenująco słabo i nie zanosi by wkrótce się to miało zmienić, to nie jest taki nasz Żurawski, który potrzebował prawie roku by błyszczeć w Wiśle bo mimo, że mu nie wszystko wychodziło to z każdym meczem czuł się pewnie na boisku a u tej za przeproszeniem łajzy nic do przodu nie idzie. Sam liczyłem, że z każdym meczem będzie ciut ciut lepiej niż w poprzednim ale gdzież by.....

Wisła na własne życzenie zafundowała sobie w tym meczu nerwówkę ale tak to jest gdy mając nawet te marne 5 pkt przewagi i ściągając "Ewkę" a wpuszczając "Bobę dziurawe ręce" tracimy to co wypracował team, wraca "Ewka" i znów odskakujemy.

Ja laik zauważam takie rzeczy to działacze też powinni chyba no nie?? dopłacić i odesłać , tak wiem odeślemy przyjedzie z innym zespołem i Wisłę załatwi może nie raz i wszyscy będą mówić "patrzcie Boba potrafi" ale czasami jest tak, że będąc dobrym w jednym klubie w drugim sobie zupełnie nie poradzisz, taki jest sport i nic na to nikt nic nie poradzi.
Ostatnio zmieniony 30 października 2008, 20:42 przez Marco, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek
Obrazek
WislaLive.pl

Awatar użytkownika
ann
Administrator

Postautor: ann » 30 października 2008, 20:40

to nie opieraj się na tym co mówił sympatyczny pan z radio Kraków, tylko zerknij na statystyki.
choc jak na moje oko, to Boba nie ma zapisanych wszytskich strat :lol:

Awatar użytkownika
przemoe
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: przemoe » 30 października 2008, 20:48

Jak na razie mordujemy je z dystansu za pomocą Katii, oraz z pomalowanego za pomocą Emiliji i Ivany. Co ciekawe francuscy statsiarze twierdzą, że przy każdej trójce Marczanka popełniła pierwszą swoją asystę, więc nie zdziwię się jakiejś korekcie wyniku. A jak takiej nie będzie to kij im w oko za niechlujstwo.
Pozdrawiam,
Pszemek.
----------------
Obrazek

http://toiowonasportowo.blox.pl

rzymi
Oldboy

Postautor: rzymi » 30 października 2008, 20:52

Wg relacji na Fibie - 35:16 dla nas po pierwszej kwarcie..
ObrazekObrazek

Awatar użytkownika
przemoe
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: przemoe » 30 października 2008, 20:54

Jezus Maria....
15/16 z gry, jedyne pudło to Beard za 2. 5 trójek.
O co tam chodzi??
Niech mnie nikt nie budzi..
Pozdrawiam,
Pszemek.
----------------
Obrazek

Awatar użytkownika
hellraiser
Junior

Postautor: hellraiser » 30 października 2008, 20:54

10/11 za 2
5/5 za 3
po 1 kwarcie :shock: :shock:
Obrazek

rzymi
Oldboy

Postautor: rzymi » 30 października 2008, 21:07

Fleischer zameldowała się na parkiecie. Ciekawe, co pokaże..
ObrazekObrazek

Awatar użytkownika
hellraiser
Junior

Postautor: hellraiser » 30 października 2008, 21:09

Czemu Ivana siedzi całą drugą kwarte na ławeczce :?
Obrazek

rzymi
Oldboy

Postautor: rzymi » 30 października 2008, 21:10

Bo gra Lecia.. :roll:

No i już zeszliśmy na +13... a było prawie dwa razy tyle...

16:35, 23:17 w kwartach.
ObrazekObrazek

Endrju
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Endrju » 30 października 2008, 21:22

Nie wiem dlaczego w Krakowie zawsze próbują znaleźć sobie kozła ofiarnego...
Jak nie trener Omanic, Herkt... to w tym sezonie po każdym meczu dziesiątki komentarzy na temat Boby...
Na prawdę nie macie innych tematów ?? Bo to już się po mału robi niesmaczne i nudne :roll:

Gratulacje dla Wisły za zwycięstwo ... a widzę że i Lotos sobie jak na razie nieźle radzi :)
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem

Awatar użytkownika
ann
Administrator

Postautor: ann » 30 października 2008, 21:28

Na prawdę nie macie innych tematów ?? Bo to już się po mału robi niesmaczne i nudne

niesmaczne to jest to, co prezentuje na boisku Slobodanka. no ale chyba nie widziałeś za wiele spotkań tej zawodniczki , wiec Ciebie jej postawa nie irytuje.
a jakież możemy mieć inne tematy na forum o koszykówce? kolor gumek do włosów Boby? czy kolor nakolanników Canty?

Awatar użytkownika
przemoe
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: przemoe » 30 października 2008, 21:30

A mogło już nie być w tym spotkaniu emocji, ale nie, musieliśmy sobie dać zrobić 10-0 w ostatnie 3 minuty. Dobrze że potem wyszło to 1+2.
Pozdrawiam,
Pszemek.
----------------
Obrazek

Awatar użytkownika
jimmy
Senior

Postautor: jimmy » 30 października 2008, 21:31

Endrju pisze:Nie wiem dlaczego w Krakowie zawsze próbują znaleźć sobie kozła ofiarnego...
Jak nie trener Omanic, Herkt... to w tym sezonie po każdym meczu dziesiątki komentarzy na temat Boby...
Na prawdę nie macie innych tematów ?? Bo to już się po mału robi niesmaczne i nudne :roll:

a żałosne to jest już to że ty sie wypowiadzasz w każdym temacie jaki sie na forum pojawia... hormony buzują?? :lol:
Cellar Door
No chyba że tutaj są emeryci, renciści, bądź inne osoby, które mają nadmiar czasu wolnego i szperają od A do Z
Obrazek

Endrju
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Endrju » 30 października 2008, 21:32

ann pisze:
Na prawdę nie macie innych tematów ?? Bo to już się po mału robi niesmaczne i nudne

niesmaczne to jest to, co prezentuje na boisku Slobodanka. no ale chyba nie widziałeś za wiele spotkań tej zawodniczki , wiec Ciebie jej postawa nie irytuje.
a jakież możemy mieć inne tematy na forum o koszykówce? kolor gumek do włosów Boby? czy kolor nakolanników Canty?

W Gorzowie tez irytuje nas gra pewnej zawodniczki (uwierz ze pewnie znacznie bardziej niż Boby) lecz jakoś nie wyżalamy się na forum :roll:
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem

rzymi
Oldboy

Postautor: rzymi » 30 października 2008, 21:33

Fuck :evil: znowu trójka na "dzień dobry" w trzeciej kwarcie...
ObrazekObrazek

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”