Nie nie -zachowajmy jakąś rozwagę -
To co grała Biczemowa w Muksie to jest po prostu padaka do kwadratu.
Po jej wystepach w tym zespole, moge powiedzieć tylko- cieniara na maksa ( czyli po raz kolejny juz zastosować jedno z moich ulubionych okresleń, w dodatku z czystym sumieniem)
Po prostu masakra- ohydnie, plugawie wręcz statyczna gra na atakowanej tablicy- w ataku najchetniej ustawila sie an obwodzie i oddawała innym piłki. Zero ruchu, pasywna gra. Zbioreczki to nei wszystko, bo skoro w zespole tylko Jabolowa Moda plus Sissi plus Rushing umieją zdobywac pkt i czynią to w dodatku nieregularnie, to potrzebna jest zawodniczka amerykańska zdobywającą przede wszystkim pkt.
A Biczem? Stoi sobie pod koszem rywalek, pol godziny zastanawia się komu podać, potem jak brakuje sekund to desperacko włazi pod kosz i maist rzucic i zdobyc pkt, to ta debilnie a wrecz kretynsko oddaje pilke na obwód, na co tylko czekają zawodniczki przeciwnej druzyny, oczywiscie strata i łatwe pkt.
Po opierdzielu jaki raz dostała starała sie więcej rzucać ,ale z mizernymi skutkami. po akcjach w ataku widać było, ze kompletnie nie ma wyczucia kosza, - rzucala mocne petardy w kierunku kosza, co konczyło sie pudłami. Jesli zawodniczka oddaje odpowiednią liczbę rzutow na treningach to "czuje" kosz, wie jak mocno rzucić itp, ma po prostu to wyczucie. A Amerykanka nie umiejąca rzucać? Zenada.
Na zakonczenie chcialem jeszcze wspomnieć, ze nie znoszę zawodniczek, ktore mają takie "plastelinowate", statyczne ruchy jak Biczemowa. Na parkiecie rzeba zapier.... oczywiscie nie bezsensownie jak juniorki, ale jednak trochę czas pobiegać. Generalnie dobrze ,ze jej nie ma.
Sorry ale parę bloczków i zbiorki to sobie naprawdę mozna gdzies wsadzić - trzeba umieć zdobywać pkt.
XVII kolejka FGE:Włókniarz Pabianice-AZS KK Jelenia Góra
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
no i masz racje... moze miala udany sezon na poczatku w Jeleniej ale teraz nadal zdania nie zmienie ze gra ponizej poziomu FGE
gdyby tylko inni potrafili to zauważyć co nie FAIR PLAY znafco ty nasz wielki ?
ps. misia sobie daruj bo mozarthio sie obrazi haha...
Konstytucja RP - Rozdział II Art. 54.
1.Każdemu zapewnia się wolność wyrażania swoich poglądów oraz pozyskiwania i rozpowszechniania informacji.
1.Każdemu zapewnia się wolność wyrażania swoich poglądów oraz pozyskiwania i rozpowszechniania informacji.
- FAIR PLAY
- Młodzik
- Kontaktowanie:
Adolfini pisze:no i masz racje... moze miala udany sezon na poczatku w Jeleniej ale teraz nadal zdania nie zmienie ze gra ponizej poziomu FGEgdyby tylko inni potrafili to zauważyć co nie FAIR PLAY znafco ty nasz wielki ?
pozostawie to bez komentarza bo merytoryczna konwersacja z toba jest ponizej poziomu normalnej dyskusji.
Nie używaj słów których nie znasz dokładnie znaczenia. O merytoryce w twoim wypadku można zapomnieć,a to nawet nie jest chyba konwersacja bo jak ja zauważyłem ty żyjesz w jakimś wysublimowanym świecie gdzie wszystko jest inaczej więc raczej jest to monolog. Poziomu twego nie oceniam ale wnioskuje ze jesteś pełnoletni ale coz z tego to tylko źle świadczy jak dojrzała osoba potrafi sie mylić, bo młodemu kibicowi koszykówki można wiele głupot wybaczyć ale czy w twoim wieku błądzenie jest rzeczą ludzka? Odpowiem sobie za Ciebie jak sie neima aktualnych informacji na temat zawodniczki i żyje się filmikami na youtubie i z nich się odczytuje wielkość zawodniczki i jej aktualną formę to ja przepraszam ze śmiałem z tobą polemizować . Pozdro THE END
Konstytucja RP - Rozdział II Art. 54.
-
Endrju
- Senior
- Kontaktowanie:
Święta są... odlużcie chociaż na chwile ten "topór wojenny"...
Nie wiem jak ty to wykalkulowales
Ale macie najpierw 4 mecze... z Lesznem Brzegiem Poznaniem i Łodzia... i teoretycznie mozecie wygrac je wszystko... jednak na pewno bedzie bardzo ciezko zdobyc komplet pkt.
Nastepny 5 meczów z CCC(W) Lotosem(D) Wisła(W) AZS-em(D) i Toruniem(W)... gdzie jakiekolwiek zwyciestwo bedzie duza niespodzianka... jak nie sensacja
...
No chyba ze pokonacie Lotos... i ustawicie sie na nich na play-off zaczynajac od 2:0
wtedy 4miejsce... ale po play-off jest bardziej realne 
Tecza ma również podobne mecze do rozegranie... z jednym ale... teoretycznie ma lepszy rozklad gier, gdyz z Polkowicami i Toruniem graja na wlasnej hali... a tu kazdy wynik jest mozliwy
Podobny bardzo korzystny rozklad ma zespół z Poznania sa w stanie wygrac nawet 6 spotkan i przystapic do play-off nawet z 5-6 miejsca
(osobiscie 7 miejsce z punktu widzenia Gorzowa jest bardzo korzystne... bo play-off moglyby sie zaczac od 2:0
)
Nic dodac nic ujac
tommiiii pisze:.......z takim skladem i tymi pieniedzmi finepharm powinien byc gdzies 4-5 a nie ledwo 8
Nie wiem jak ty to wykalkulowales
Ale macie najpierw 4 mecze... z Lesznem Brzegiem Poznaniem i Łodzia... i teoretycznie mozecie wygrac je wszystko... jednak na pewno bedzie bardzo ciezko zdobyc komplet pkt.
Nastepny 5 meczów z CCC(W) Lotosem(D) Wisła(W) AZS-em(D) i Toruniem(W)... gdzie jakiekolwiek zwyciestwo bedzie duza niespodzianka... jak nie sensacja
No chyba ze pokonacie Lotos... i ustawicie sie na nich na play-off zaczynajac od 2:0
Tecza ma również podobne mecze do rozegranie... z jednym ale... teoretycznie ma lepszy rozklad gier, gdyz z Polkowicami i Toruniem graja na wlasnej hali... a tu kazdy wynik jest mozliwy
Podobny bardzo korzystny rozklad ma zespół z Poznania sa w stanie wygrac nawet 6 spotkan i przystapic do play-off nawet z 5-6 miejsca
(osobiscie 7 miejsce z punktu widzenia Gorzowa jest bardzo korzystne... bo play-off moglyby sie zaczac od 2:0
Michu23 pisze:
Ale mimo wszystko uważam ze mecz o to ostatnie ,,8'' miejsce - to będzie mecz Jeleniej Góry właśnie z Lesznem...
Zwycięzca ,,bierze wszystko''![]()
![]()
Nic dodac nic ujac
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”