Endrju pisze:gramy mecz bez Katki... (która ma minimum miesiac przerwy)
czyli wraca najwczesniej na play-off?
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
Kuba pisze:Endrju pisze:gramy mecz bez Katki... (która ma minimum miesiac przerwy)
czyli wraca najwczesniej na play-off?
friel pisze:jak nie zgruchotała nadgarstka to 2 tyg ludzie bez paniki jeżeli siedziała na meczu to góra 2 tyg przestańcie tu bajki pisać i zainteresujcie się trochę złamaniami
paulo2907 pisze:Endrju pisze:paulo2907 pisze:Sorry, zapomniałem, że Naczelny Interpretator Forum KK, czyli Endrju, zna i wie wszystko lepiej od reszty szarych zjadaczy chelaba, udzielających się tutaj czasem...
A co to takiego ten chelab ?![]()
![]()
![]()
PS (Skończ Waść wstydu oszczędź !!!! ... mykaj do tematu Wisły)
Dalsza rozmowa z Toba nie ma najmniejszego sensu
Literówka w zwykłym wyrazie to coś bardziej normalnego niż pomyłka odnośnie imienia jednego z najwybitniejszych koszykarzy na świecie. Tym zaiste genialnym postem tylko utwierdziłeś mnie w zdaniu na swój temat...
JaroTS pisze:koszykarz pisze:mi się wydaję że jeśli jakimś cudem Gorzow trafi na Wislę w półfinale - to przy obecnej formule nie jest bez szans...
Bardzo ważne jest to że wtedy będzie już 2-0 dla AZS i wątpie by Wisła która w tym roku gra bardzo różnie - potrafiłaby wygrac kolejne 3 mecze...
Skera , Canty i Fernandez grają w tym roku bezbarwnie - a co AZS dołczyła Anosike - i pierwszy mecz (patrząc na staty) całkiem całkiem...
Ale trzeba też dodac - ze po przyjściu CATCH do LOTOSU - i samej grze tej zawodniczki - LOTOS jest zdecydowanym faworytem na dzień dzisiejszy
Jeśli Catchings w 15 minut robi EVAL 34 - to wielki SZACUN dla niej
to 2-0 z rundy zasadniczej nie ma znaczenia, drużyny grają od 0-0!!!!!!!!!!!!!!!!!!
regulamin plkk się kłania...
ann pisze:jeżeli ręka jest złamana to nie ma takiej opcji, żeby wróciła po 2 tyg. nawet po miesiącu.
a jeśli jest mowa o jedno miesięcznym pauzowaniu to ręka złamana nie jest
Endrju pisze:Powiem tak...
Jezeli Anosike nie jest jeszcze w pełni formy ?
Jezeli gramy mecz bez Katki... (która ma minimum miesiac przerwy)
Jezeli Edzia dopiero trenuje z nami miesiac czasu...
Jezeli Lindsay chociaz widac bylo ze sie zrywała do gry nie zagrała ani minuty (ze wzgledu na lekka kontuzje)...
Jezeli oszczedzana jest kolejna polka (Aga Kaczmarczyk)
I My tak gramy...![]()
![]()
![]()
To ja jestem spokojny o mecze AZS- u do konca sezonu![]()
![]()
I az boje sie pomyslec co bedzie w Play-OFFach![]()
![]()
ale prawdziwe sprawdziany przyjada wkrotce w konfrontacji z Wislą Lotosem CCC a nawet Energa
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 91 gości