XXI kolejka FGE: KSSSE AZS Gorzów - Utex ROW Rybnik

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

Kuba
Oldboy

Postautor: Kuba » 07 lutego 2009, 23:58

Endrju pisze:gramy mecz bez Katki... (która ma minimum miesiac przerwy)

czyli wraca najwczesniej na play-off?

Endrju
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Endrju » 08 lutego 2009, 00:03

Kuba pisze:
Endrju pisze:gramy mecz bez Katki... (która ma minimum miesiac przerwy)

czyli wraca najwczesniej na play-off?

niby na konferencji trener powiedział ze na play-offy ma wrócić...

... jednak mam jakies takie dziwne przeczucie ze bedzie to wczesniej 8).

Moze na mecz z Wami ? :roll:
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem

friel
Kadet

Postautor: friel » 08 lutego 2009, 09:47

jak nie zgruchotała nadgarstka to 2 tyg ludzie bez paniki jeżeli siedziała na meczu to góra 2 tyg przestańcie tu bajki pisać i zainteresujcie się trochę złamaniami

Awatar użytkownika
Greebo
Weteran kkforum

Postautor: Greebo » 08 lutego 2009, 10:09

friel pisze:jak nie zgruchotała nadgarstka to 2 tyg ludzie bez paniki jeżeli siedziała na meczu to góra 2 tyg przestańcie tu bajki pisać i zainteresujcie się trochę złamaniami

argument powalający

:lol:
... tysiące przejechanych kilometrów ... setki przegadanych godzin .. dziesiątki odwiedzonych miast, stadionów i hal ... jedna trójkolorowa pasja ...

Awatar użytkownika
bart_81
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: bart_81 » 08 lutego 2009, 10:15

paulo2907 pisze:
Endrju pisze:
paulo2907 pisze:Sorry, zapomniałem, że Naczelny Interpretator Forum KK, czyli Endrju, zna i wie wszystko lepiej od reszty szarych zjadaczy chelaba, udzielających się tutaj czasem...

A co to takiego ten chelab ? :lol: :lol: :lol:

PS (Skończ Waść wstydu oszczędź !!!! ... mykaj do tematu Wisły) :D

Dalsza rozmowa z Toba nie ma najmniejszego sensu ;)

Literówka w zwykłym wyrazie to coś bardziej normalnego niż pomyłka odnośnie imienia jednego z najwybitniejszych koszykarzy na świecie. Tym zaiste genialnym postem tylko utwierdziłeś mnie w zdaniu na swój temat...

paulo mysle ze zwykly wyraz jakim jest "chleb" to slowo duzo bardziej popularne niz imie jednego z najwybitniejszych koszykarzy na swiecie. Jednak cos z Toba nie tak chyba :D

Awatar użytkownika
BlackJuRy
Młodzik

Postautor: BlackJuRy » 08 lutego 2009, 10:17

W sumie to te dwa tyg to takie dość ciekawe są... może i tak, kto tam wie, może są jakieś mega techniki leczenia niedostępne dla zwykłych ludzi. Ja na wakacjach miałem pękniętą kość w ręce (dokładnie nasadę kości promieniowej) no i gips zdjąłem po czterech tyg. a grać mogłem po 2 miesiącach - nie dlatego, że lekarz tak kazał tylko dlatego że napier... ekhm bolało ;).

Dobra, koniec kącika medyczno-rehabilitacyjnego. Kati życzę powrotu do zdrowia :)
"Wszyscy ludzie rodzili się równi, dopóki nie pojawił się Michael Jordan."
Rick Barry
Obrazek

koszykarz

Postautor: koszykarz » 08 lutego 2009, 10:22

JaroTS pisze:
koszykarz pisze:mi się wydaję że jeśli jakimś cudem Gorzow trafi na Wislę w półfinale - to przy obecnej formule nie jest bez szans...
Bardzo ważne jest to że wtedy będzie już 2-0 dla AZS i wątpie by Wisła która w tym roku gra bardzo różnie - potrafiłaby wygrac kolejne 3 mecze...

Skera , Canty i Fernandez grają w tym roku bezbarwnie - a co AZS dołczyła Anosike - i pierwszy mecz (patrząc na staty) całkiem całkiem...

Ale trzeba też dodac - ze po przyjściu CATCH do LOTOSU - i samej grze tej zawodniczki - LOTOS jest zdecydowanym faworytem na dzień dzisiejszy

Jeśli Catchings w 15 minut robi EVAL 34 - to wielki SZACUN dla niej :D

to 2-0 z rundy zasadniczej nie ma znaczenia, drużyny grają od 0-0!!!!!!!!!!!!!!!!!!
regulamin plkk się kłania...

faktycznie - sprawdziłem regulamin ,,leśnych ludków'' z plkk...

Fakt faktem - Lotos w tym składzie z CATCH idzie na mistrza

Awatar użytkownika
ann
Administrator

Postautor: ann » 08 lutego 2009, 10:24

jeżeli ręka jest złamana to nie ma takiej opcji, żeby wróciła po 2 tyg. nawet po miesiącu.
a jeśli jest mowa o jedno miesięcznym pauzowaniu to ręka złamana nie jest :)
Jeśli ktoś w Krakowie zapyta się za 20 lat: kim była DeForge? Odpowiedź będzie tylko jedna: wielką zawodniczką!

https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous

Endrju
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Endrju » 08 lutego 2009, 11:22

ann pisze:jeżeli ręka jest złamana to nie ma takiej opcji, żeby wróciła po 2 tyg. nawet po miesiącu.
a jeśli jest mowa o jedno miesięcznym pauzowaniu to ręka złamana nie jest :)

Hehe te 2 tygodnie to lekka przesada :).

W sumie to konca to nie wiadomo czy to jest złamanie czy cos innego... ale sama zainteresowana mówiła o 4-5tygodniach przerwy.

Jedno jest pewne... tego czasu na pewno nie straci na bezczynnosci :D
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem

Mozarthio
Kadet

Postautor: Mozarthio » 08 lutego 2009, 11:32

Endrju pisze:Powiem tak...

Jezeli Anosike nie jest jeszcze w pełni formy ? :D

Jezeli gramy mecz bez Katki... (która ma minimum miesiac przerwy)

Jezeli Edzia dopiero trenuje z nami miesiac czasu...

Jezeli Lindsay chociaz widac bylo ze sie zrywała do gry nie zagrała ani minuty (ze wzgledu na lekka kontuzje)...

Jezeli oszczedzana jest kolejna polka (Aga Kaczmarczyk)

I My tak gramy... :D :D :D

To ja jestem spokojny o mecze AZS- u do konca sezonu :D :D :D

I az boje sie pomyslec co bedzie w Play-OFFach :D :D :D

hehe oj kolega sie zapedzil Anosike napewno jest w formie taka zawodniczka jest w pelni profesjonalnei przygotowana z marszu do grania.
Powrot Katki do zespolu jak jzu gdzies pisalem bedzie bardzo ciezki ! Koryzna wyzej ze tak powiem pewnego poziomu nei podskoczy i to co gra teraz nadal bedzie grala ...a Aga Kaczmarczyk ? no bez przesady gwiazda to ona nei jest ;) a gra sie tak jak przeciwnik pozwala, a Rybnik juz przeciez w tym sezonie nie zaistnieje ... Wiec suma summarum macie chlopaki gorace glowy ,ciesze sie ze wasza druzyna tak sobie dobrze radzi ale prawdziwe sprawdziany przyjada wkrotce w konfrontacji z Wislą Lotosem CCC a nawet Energa. Pamietajcie ze Catch wczoraj w 15 bodajze minut rzucila 24 pkt z niesamowita skutecznoscia i evalem , pameitajcie ze Planette w CCC rowneiz potrafi wymiatac

no i tak wogoel zobaczcie jak Polkowice sobie poradzily z Cukeirkam i bez Carter i Planette...
Życiowe bitwy nie zawsze wygrywają silni i szybsi, lecz prędzej czy później TYM, który wygrywa, jest TEN, który nieustannie myśli, że może wygrać.

koszykarz

Postautor: koszykarz » 08 lutego 2009, 11:41

to fakt - Polkowice to by chyba juniorkami rozpykały wczoraj BRZEG. ale Gorzów też :wink:

Trener Maciejewski wspominał że Anosike przyjechała bez żadnego przygotowania - ale staty nie są najgorsze - w końcu EVAL wykręciła 31 - cho to w sumie Rybnik a tam była tylko Chomac...

Niewątpliwie kontuzja Zohnovej wam trochę przeszkodzia... ale do play off trochę czasu zostało...
a dobrze by było by wszystkie TEAMY przystąpiły do walki o medale w pełnych składach :D

Endrju
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Endrju » 08 lutego 2009, 11:43

hehe co do Anosiike moze wiesz lepiej od Maciejewskiego ;)... ze od ostatniego meczu w grudniu nic nie robila... a teraz w tydzien stracila 4.5kg ;) ... moze wiesz lepiej :D

Edzia- nie chodzi o pewien poziom... chodziło o zgranie z zespolem.

ale prawdziwe sprawdziany przyjada wkrotce w konfrontacji z Wislą Lotosem CCC a nawet Energa

Z Energa ? :D A co trafimy na nich w pół finale ? (Wczesniej my musielibysmy zająć 1 miejsce... a Energa pokonac Polkowice) :D

Czy z Lotosem na który mozemy wpaść tylko i wylącznie w Finale :D

(Dla przypomnienia mamy... Leszno, AZS Poznan, Polkowice (dom) i Jelenia Pabianice Brzeg (wyjazd)... ;)

Mozarthio
Kadet

Postautor: Mozarthio » 08 lutego 2009, 12:34

ja sie nei bawie w dywagacje takie jak 90 % tego forum kto na kogo trafi i jaki bedzie rezultat tej konfrontacji gra sie z tym z kim trzeba ...i nei raz podkreslam jzu to WROZBY i tego podobne sprawy wraz z JASNOWIDZENIEM to chyba na innym forum lepiej omawiac ;)

Bo krecenie tematu w kolko kto z kim zagra w play offach na 5 kolejek przed mnie raczej nie interesuje mozna mowic ze fajnie by bylo trafic na kogos... itp

ps. moze traficie na Energe w pucharze....

A Endrju czy ty chcesz z kogos zrobic wała? ze Anosike przez tydzien zrzucila prawie 5 kg ? Proponuje troche poczytac o fizjologii czlowieka ...nawet jakby nic nie jadla i nei pila nei jest w stanei tego zrzucic w tydzien :] ale jakby nic nie jadła toby byla primo oslabiona secundo jakby nei pila to odwodniona wiec Maciejewski mogby juz ją do domku odeslac...w bajkopisarstwo nie bawcie sie :)

Nic nie robila Anosike ? nei badz smieszny jak dla kogos koszykowka jest zyciem zabawa to jak ma duzo wolnego czasu to bierze pileczke idzie popykac i rzucac utrzymujac sie przynajmniej w pewien sztuczny sposob w treningowym rytmie , inna sprawa ze zajecia pod okie trenera to zupelnie cos innego nzi inwidualne pykanie...ale prosze was nie wypisujcie takich rzeczy.
Życiowe bitwy nie zawsze wygrywają silni i szybsi, lecz prędzej czy później TYM, który wygrywa, jest TEN, który nieustannie myśli, że może wygrać.

Endrju
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Endrju » 08 lutego 2009, 12:52

Hehe chcesz kolejny raz pokazac ze pozjadales wszystkie rozumy :D :D :D

Ja sie na fizjologi za bardzo nie znam, ale jezeli widze w jednym wywiadzie, drugim... na meczu sparingowym ze jeszcze nie powala na kolana...

I sama zawodniczka przyznaje sie trenerowi ze od 17 Grudnia (ostatniego meczu) nic nie robila...

... moze faktycznie ty wiesz lepiej :D :D :D

Proponuje obejrzec magazyn... od 10minuty...

http://gorzow24.pl/sport/wszystkie/news ... et-es.html

Mozarthio
Kadet

Postautor: Mozarthio » 08 lutego 2009, 13:00

Endrju to ty jestes znany z tego ze wszystko wiesz lepiej...ja sie kieruje tylko praktyka i tym czego sie w zyciu nauczylem jesli kiedykolwiek uprawiales chociaz jakis sport zawodowo albo half zawodowo to takei rzeczy wiesz... w tydzien cudow nie ma. Organizm musialby poprostu byc zdewastowany po takim czyms :) nie interesuje mnie zbytnio ten wywiadzik czy co tam jest. Ja tylko mowie a dokladnie pisze fakty znane na swiecie nie od dzis. A jak chcesz mi wkrecac wraz z waszym trenerem i zawodniczka ze prawie 5 kg schudła w tydzien to ok wlanczamy stoper i Endrju jako przedstawiciel jedynej slusznej racji zademonstruje nam jak on to w 7 dni schudł :)

ps. a wagi chociaz wam sie nie zespuly ? ;)

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”