XXII kolejka FGE:Energa Toruń-Włókniarz Pabianice
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
nie mozesz miec pretensji do Proschenko! Za bardzo chciała rzucic! Mnie dziwi inna sytuacja az 3 pabianiczanki miały 4 osobiste przewinienia i co? Nasze Gwiazdy nie potrafiły tego wykorzystac!!!!! Dla mnie wypowiedz Edo jest nie porozumieniem. Przeciez sam na poczatku sezonu zadał wygranych aby byc jak najwyżej w lidze!!! TORUNIANKI SA BEZ FORMY!!!!! Boje sie o mecz w Lesznie i Poznaniu
kwassek pisze:...Chyba że naprawde jesteście tak krótkowzroczni jeżdżac na te wyjazdy gdzie biją Wam brawo (jak dla mnie to troche wiocha cieszyć się że biją mi brawo bo gdzieś przyjechałem... no ale chuj nie moja sprawa jakie kto w życiu ma kibicowskie priorytety)
a co powiesz o grze Sierra (nie Ford) czy totalnie nie podawanie piłek do Moniki Krawiec ...która stała zazwyczaj nie pilnowana!!!!
Zdjecia bardzo miłe!!! A to był szalik Olimpii bo widziałem tylko napis Poznań i zastanwiaałem sie co to za szalik?
Ps Przechodziliscie koło mnie
Zdjecia bardzo miłe!!! A to był szalik Olimpii bo widziałem tylko napis Poznań i zastanwiaałem sie co to za szalik?
kwassek pisze:...Chyba że naprawde jesteście tak krótkowzroczni jeżdżac na te wyjazdy gdzie biją Wam brawo (jak dla mnie to troche wiocha cieszyć się że biją mi brawo bo gdzieś przyjechałem... no ale chuj nie moja sprawa jakie kto w życiu ma kibicowskie priorytety)
Mam nadzieję, że statystyki w końcu pojawią się na stronie PLKK. Zwłaszcza, że Page, którą mam w Fantasy, zagrała świetny mecz. 
Kilka słów o wyniku męskiej kadry na Eurobaskecie:
https://nowe-refleksje.blogspot.com/202 ... y.html?m=0
https://nowe-refleksje.blogspot.com/202 ... y.html?m=0
paulo2907 pisze:Mam nadzieję, że statystyki w końcu pojawią się na stronie PLKK. Zwłaszcza, że Page, którą mam w Fantasy, zagrała świetny mecz.
sa http://www.plkk.pl/index.php?p=games&id=2179
No Page chyba ci dobrze poszło?
hermes46 pisze:a co powiesz o grze Sierra (nie Ford) czy totalnie nie podawanie piłek do Moniki Krawiec ...która stała zazwyczaj nie pilnowana!!!!
powiem w ten sposób, że nie wiem która to Sierra
ale dało się zauważyć, że sporo zawodniczek grało jakby były same na parkiecie.
Zauważył u nas to trener i w czasie jednej z przerw przekazał swoją uwagę Włókniarką.
Co do zdjęcia to mamy wielki szacunek do Szpili
Po meczu przed salą mieliśmy jeszcze okazję ze sobą porozmawiać
Szal Olimpii ze względu na zgodę jaką mamy między sobą

ta która tak swietnie rzucała osobiste.
. Mi i tak sie podbała Page, bo drugi Wasz nabytek nie zrobił na mnie wrazenia.
-
Endrju
- Senior
- Kontaktowanie:
Hehe widac ze Pabianice jeszcze ostatniego słowa nie powiedziały
Do konca tej rundy moga wygrac z MUKSEM i Rybnikiem a takze powalczyc w Łodzi.
A w "Play out" jest szansa nadgonic pare zwyciestw i kosztem np. MUKSu sie utrzymac
A w "Play out" jest szansa nadgonic pare zwyciestw i kosztem np. MUKSu sie utrzymac
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem
Ciężko będzie Pabianicom się utrzymać
MUKS, Brzeg - po 5 zwycięstw
ŁKS - 4
Paby - 2
Brzeg: Gorzów (d), Toruń (w), MUKS (d)
MUKS: Pabianice (w), Duda (d), Brzeg (w), Inea (d)
ŁKS: CCC (w), Rybnik (d), Lotos (w), Pabianice (d)
Pabianice: CCC (w), MUKS (d), Gorzów (d), Rybnik (d), ŁKS (w)
Po prostu w tych trzech meczach (MUKS, Rybnik, ŁKS) już sobie nie mogą pozwolić na porażkę, bo strata przed drugim etapem może być za duża. A ew. dwa, trzy punkty mniej może być nie od odrobienia.
MUKS, Brzeg - po 5 zwycięstw
ŁKS - 4
Paby - 2
Brzeg: Gorzów (d), Toruń (w), MUKS (d)
MUKS: Pabianice (w), Duda (d), Brzeg (w), Inea (d)
ŁKS: CCC (w), Rybnik (d), Lotos (w), Pabianice (d)
Pabianice: CCC (w), MUKS (d), Gorzów (d), Rybnik (d), ŁKS (w)
Po prostu w tych trzech meczach (MUKS, Rybnik, ŁKS) już sobie nie mogą pozwolić na porażkę, bo strata przed drugim etapem może być za duża. A ew. dwa, trzy punkty mniej może być nie od odrobienia.
Endrju pisze:Hehe widac ze Pabianice jeszcze ostatniego słowa nie powiedziały
Oczywiście, że nie powiedziały ostatniego słowa
W Pabianicach koszykówka nigdy nie upadnie za wszelką cenę Włókniarki utrzymają się w FGE

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”