Ciągnie Laduszkę do Torunia
Co słychać w Toruniu ?
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
-
koszykarz
Re: Co słychać w Toruniu ?
oczywiście chodzi o Kovalenko
już wczoraj miałem wspomnieć ale komputer mi się zawiesił i post przepadł
kadra Katarzynek zostanie powiększona!!!
Emilia Tłumak spodziewa się dziecka
Elmedin Omanić oczekuje narodzin syna....
oczywiście oboje nie są parą....
http://www.tvk.torun.pl/portal.php?moves=true&pos=2251
PS.Szpila wybrała chyba dobry moment...
Emilia Tłumak spodziewa się dziecka
Elmedin Omanić oczekuje narodzin syna....
oczywiście oboje nie są parą....
http://www.tvk.torun.pl/portal.php?moves=true&pos=2251
PS.Szpila wybrała chyba dobry moment...
Emilka już jakiś czas temu została "zaszpilkowana".
Jeżeli Fluker zostanie to najprawdopodobniej jedna z dotychczasowych zawodniczek przeniesie się do innego klubu (z poza pierwszej ósemki) w Polsce.
Pilav po tym co zobaczyłem na treningu powinna się przydać. Fluker tym bardziej choć mnie nie olśniła, ale to był tylko trening. Ukrainka ma czekać w Kijowie. Nasze wyjeżdżają jutro o 5 rano, a potem lecą samolotem.
Jeżeli Fluker zostanie to najprawdopodobniej jedna z dotychczasowych zawodniczek przeniesie się do innego klubu (z poza pierwszej ósemki) w Polsce.
Pilav po tym co zobaczyłem na treningu powinna się przydać. Fluker tym bardziej choć mnie nie olśniła, ale to był tylko trening. Ukrainka ma czekać w Kijowie. Nasze wyjeżdżają jutro o 5 rano, a potem lecą samolotem.
mama pisze:Jeżeli Fluker zostanie to najprawdopodobniej jedna z dotychczasowych zawodniczek przeniesie się do innego klubu (z poza pierwszej ósemki) w Polsce.
to było do przewidzenia-taka koszykarka,jak Radwan czy Jańcia nie będzie siedzieć przecież na trybunach!!!
http://www.ilovetorun.pl/sport/koszykow ... zynek.html
Chyba jedyny artykuł, który zawiera rzetelne informacje na temat każdej nowej zawodniczki. Gdzie grała, jak itp.
W sumie nie są to złe koszykarki. Jednak transferu tej Ukrainki nie rozumiem nadal. Zobaczymy co wszystkie pokażą na parkiecie.
Chyba jedyny artykuł, który zawiera rzetelne informacje na temat każdej nowej zawodniczki. Gdzie grała, jak itp.
W sumie nie są to złe koszykarki. Jednak transferu tej Ukrainki nie rozumiem nadal. Zobaczymy co wszystkie pokażą na parkiecie.
-
rodgers-kibic z torunia
- Kadet
musisz tak się reklamować

Yanek pamietaj o przedmeczowej tradycji
Walnij se baner!
Walnij se baner!
kwassek pisze:...Chyba że naprawde jesteście tak krótkowzroczni jeżdżac na te wyjazdy gdzie biją Wam brawo (jak dla mnie to troche wiocha cieszyć się że biją mi brawo bo gdzieś przyjechałem... no ale chuj nie moja sprawa jakie kto w życiu ma kibicowskie priorytety)
Dwa razy z CCC
Toruńscy kibice polkowiczanki zobaczą już w najbliższą niedzielę i poniedziałek. Najpierw oba zespoły spotkają się w meczu ligowym (niedziela, godz. 18), a dzień później będą rywalizowały w Pucharze Polski (poniedziałek, godz. 18).
Toruńscy kibice polkowiczanki zobaczą już w najbliższą niedzielę i poniedziałek. Najpierw oba zespoły spotkają się w meczu ligowym (niedziela, godz. 18), a dzień później będą rywalizowały w Pucharze Polski (poniedziałek, godz. 18).
-
koszykarz
http://torun.gra.pl/informacje-9004,gal ... dejsc.html
oj Ewelinka Ewelinka.... w co ty grasz
Ciekawe co będzie jak związek orzeknie że nadal musi grać w ENERDZE
Hehe...
oj Ewelinka Ewelinka.... w co ty grasz
Ciekawe co będzie jak związek orzeknie że nadal musi grać w ENERDZE
koszykarz pisze:http://torun.gra.pl/informacje-9004,gala-chce-odejsc.html
oj Ewelinka Ewelinka.... w co ty grasz![]()
![]()
a w co ona ma grać?!!!
-
Dżi ej el ej
- Młodzik
Ciekawy jestem decyzji Pzkosz-a, a jeśli zadecyduje, że Gala ma wrócić to ta na pewno się nie zgodzi będzie zapewne sie odwoływać 
Dżi ej el ej pisze:Ciekawy jestem decyzji Pzkosz-a, a jeśli zadecyduje, że Gala ma wrócić to ta na pewno się nie zgodzi będzie zapewne sie odwoływać
PzKosz albo da jej dyskwalifikację albo przywróci do gry.....a do kogo ma się jeszcze Ewelina odwołać?
-
Dżi ej el ej
- Młodzik
no nie wiem może na przykład pójść na droge sądową i zaskarżyć Omanića co wiąże sie również z klubem...
-
rodgers-kibic z torunia
- Kadet
skoro rzeczywiście klkub sie nie wywiązał z umowy, to decyzja powinna być po myśli Eweliny...
Dżi ej el ej pisze:no nie wiem może na przykład pójść na droge sądową i zaskarżyć Omanića co wiąże sie również z klubem...
proponuje Trybunał w Strasburgu.....
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”