Łukasz_UFB pisze:Zastanów się jeszcze raz i opisz to - nasze dziewczyny zasmarkane - bo przyszło im trenować przy 8-12 stopniach na hali - gdyż MZOS się nie postarał o ogrzewanie. Do tego przez jakąś sekte nie było możliwości treningu jednego dnia - bodajże piątek - mimo tego że czasu do meczu bardzo mało po powrocie z Gdyni. Dorzuć jeszcze do tego zapewne koniec sezonu dla Perełki (która może i ostatnio nie błyszczała, ale jest nr 1 na rozegraniu) już na początku spotkania - i odpowiedz sobie jeszcze raz na pytanie - czy napewno przegrały na własne życzenie?
.
Atmosfera na hali - taka prawdziwa koszykarska - od razu przypomniały mi się czasy Mazowszanki i Old Spice w męskim wydaniu
Zanim siądziesz do klawiatury postaraj się emocje zostawić za sobą.
Zanim zaczniesz kogoś opierd....ć może łaskawie posłuchaj tego co mają do powiedzenia choćby Martyna, Magda i Koniecki.
W żadnej z tych wypowiedzi ani słowa nie ma o - jak to mówisz zasmarkaniu z powodu chłodu czy wręcz zimna na hali, przeczytaj też sobie relację z meczu w dodatku sportowym GW. Autor (znający się trochę lepiej na baskecie niż Ty) pisze wyraźnie o tym że Liderki po prostu nie potrafiły znaleźć recepty na obronę na całym którą Lotos w 4 kwarcie zastosował. Myślę że powodem tego nie był katar.
A co było powodem
Kiedy hala będzie własnością Lidera wtedy oczywiście nikt poza Liderem nie będzie jej mógł użytkować i zapewne podzieli los toru kolarskiego czyli zbankrutuje.
Hala musi na siebie zarabiać i dlatego czasami jest wynajmowana jakimś jak piszesz sektom, lecz dzięki temu jeszcze funkcjonuje i Lider może na niej grać.
Mnie też nie bardzo się podoba taka polityka (chodzi o wynajmowanie hali) ale prawa rynku są nieubłagane musisz to zrozumieć.
Jeśli chodzi o prełkę to podtrzymuję to co powiedziałem, niestety forma u niej zamiast rosnąć - maleje.Współczuję jej z powodu kontuzji, na pewno jest to bolesny uraz.
W przeciwieństwie do Ciebie staram się pisać w miarę obiektywnie i chłodno oceniać to co dziewczyny prezentują w każdym meczu.
Kiedyś pisałem że jak grają źle - krytykuję ale jak grają dobrze - jestem zadowolony i chwalę je.
Przeczytaj co napisałem o meczu w Gdyni i o trzech kwartach wczorajszego.
Takich fanów Liderek jak Ty jest więcej w Pruszkowie tylko nie wszyscy puszą się i niemal krzyczą - patrzcie ja jestem najwierniejszym fanem tej drużyny, nawet jak grają fatalnie ja mówię że są fantastyczne.
Uwierz - inni także dobrze życzą Liderkom.