PZU Polfa - Wisła 67:61 (2mecz)

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 15 kwietnia 2005, 15:06

Marco TS pisze:
Nie mialbym nic przeciwko gdy sie okaze ze Wisła odpadnie z Mistrzem Polski :lol:
Ale wierze ze to My przejdziemy dalej i Kibice Włókaniarza beda mogli powiedziec ze odpadli z Mistrzem Polski 2004/2005 :D

I w sumie to się z tym zgadzam. Dobrze by było żeby ktoś z pary Włókniarz-Wisła zdobył tytuł. Mam jednak nadzieję że to będziemy my :lol:
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Obrazek

Awatar użytkownika
Kowalik
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: Kowalik » 15 kwietnia 2005, 15:40

hellraiser pisze:Już to pisałem wielokrotnie i będe pisał....ZAPOLSKI W TEJ WIŚLE TO JAK BRONISZEWSKI W ARSENALU.NIE TEN POZIOM NIE TE ZABAWKI.Co do Wisły nikt mi nie wmówi że ma gorszy skład od Lotosu a napewno o klase lepszy od Polfy.Wisła była budowana alternatywnie do Gdyni czyli zamiast 4 gwiazd i koszulek .8-9 zawodniczek mogących rzucać po 10-14pkt w meczu

No cóż. Chyba muszę się nie zgodzić. Po pierwsze nie uważam żebyśmy mieli skład słabszy od Wisły (co zresztą mówia wyniki) i po drugie, niestety, to są trzy może cztery gwiazdy i koszulki - tak ja to widzę. Punkty rzucaja cztery góra sześć zawodniczek a gdzie nasze Polki :?: :?: Na pewno wine leży też po stronie trenera ale nie wydaje mi sie żeby wina była tylko jego.
JESTEM DUMNY, ŻE KIBICUJE TEJ DRUŻYNIE !!!

Awatar użytkownika
Saletra
Junior

Postautor: Saletra » 15 kwietnia 2005, 23:10

hellraiser pisze:Już to pisałem wielokrotnie i będe pisał....ZAPOLSKI W TEJ WIŚLE TO JAK BRONISZEWSKI W ARSENALU.NIE TEN POZIOM NIE TE ZABAWKI.Co do Wisły nikt mi nie wmówi że ma gorszy skład od Lotosu a napewno o klase lepszy od Polfy.Wisła była budowana alternatywnie do Gdyni czyli zamiast 4 gwiazd i koszulek .8-9 zawodniczek mogących rzucać po 10-14pkt w meczu (tak zostali zbudowani Detroit (odpowiednik Wisły :? przeciw L.A.Lakers(odp.lotosu :? I TO SIĘ SPRAWDZIŁO).
A co do zawodzenia przez zawodniczki:
Gdy zawodzi 1-2 zawodniczki to wina jest po ich stronie
Gdy 6-5 poniżej swoich możliwości.To winny jest tylko trener.Bo jest niemożliwe żeby aż tyle nagle zawodziło

Ha ha ha ha....:)) ten wpis mnie strasznie rozbawił. Chętnie zobaczyłbym Miecia Broniszewskiego trenującego Arsenal. Zawsze uważałem Bronka za jednego z genialniejszych ternerów w Polsce:))

Gość

Postautor: Gość » 16 kwietnia 2005, 10:55

Kowalik pisze:
hellraiser pisze:Już to pisałem wielokrotnie i będe pisał....ZAPOLSKI W TEJ WIŚLE TO JAK BRONISZEWSKI W ARSENALU.NIE TEN POZIOM NIE TE ZABAWKI.Co do Wisły nikt mi nie wmówi że ma gorszy skład od Lotosu a napewno o klase lepszy od Polfy.Wisła była budowana alternatywnie do Gdyni czyli zamiast 4 gwiazd i koszulek .8-9 zawodniczek mogących rzucać po 10-14pkt w meczu

No cóż. Chyba muszę się nie zgodzić. Po pierwsze nie uważam żebyśmy mieli skład słabszy od Wisły (co zresztą mówia wyniki) i po drugie, niestety, to są trzy może cztery gwiazdy i koszulki - tak ja to widzę. Punkty rzucaja cztery góra sześć zawodniczek a gdzie nasze Polki :?: :?: Na pewno wine leży też po stronie trenera ale nie wydaje mi sie żeby wina była tylko jego.

Te 4 gwiazdy i koszulki to chyba było o Lotosie :!: :!: :!:

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”