AZS Gorzów : CCC 74:70

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

Awatar użytkownika
Matii
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Matii » 16 października 2005, 11:56

simon pisze:Zapamiętamy - z tym, że Kuba to pisze sporadycznie (nie wiem czy nie pierwszy raz) - natomiast my się czepiamy tych, którzy to robią notorycznie. Rozumiem (i się nie dziwię), że nie widzisz różnicy...

Ja sie wcale nie dziwie ze Kuba pisze to moze pierwszy raz... gdybym byl kibicem CCC nawet by mi do glowy nie przyszlo ze bede narzekal na sedziow :lol: tak wiec simon troszke zle porownanie :lol: :lol: :lol:
...jest jak jest, nie jak powinno być...

...scena po scenie nasze życie jest jak spektakl
choć nam aktorom być to może trochę nie w smak

Hersi
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Hersi » 16 października 2005, 11:57

simon pisze:Zapamiętamy - z tym, że Kuba to pisze sporadycznie (nie wiem czy nie pierwszy raz) - natomiast my się czepiamy tych, którzy to robią notorycznie. Rozumiem (i się nie dziwię), że nie widzisz różnicy...

:lol: :lol:

Awatar użytkownika
kyS
Kadet

Postautor: kyS » 16 października 2005, 13:10

Kuba z calym szacunkiem, ale sciemniasz z tym sedziowaniem. Dach pownien juz byc wczesniej i ani troche mnie to nie zdziwilo. Jeszcze mi kumpel powiedzial, ze wlasnie tych dwoch punktow Nowakowski bedzie zalowal i pomysl, co by bylo w koncowce, jakbyscie musieli odrabiac tylko jeden punkt i nie probowac koniecznie rzucac za trzy. A jak juz sie tak czepiasz tych fauli, to mogli tez pare dorzucic pod koszem, jak rzucala Zurowska... takze sedziowie jacy byli, tacy byli ale na pewno nie wypaczyli wyniku meczu. Aha jak Gorzow przegral w Ostrowie to jakos nikt za wiele nei narzekal na sedziow (Agnieszka tam chyba zeszla za 5 fauli na poczatku 3 kwarty). Widac bylo ze CCC ma dosyc krotka lawke, takze wystarczylo po prostu zabierac rece, a nie je dostawiac.
Widzow bylo cos kolo 900 na pewno, nie wiem jak to udowodnic, ale wzrokowo na tyle mniej wiecej wygladalo (tak na marginesie pozdrawiam tego goscia co mial przyjsc na mecz z ccc tylko po to zeby mi poprawic walory wzrokowe - cos chyba stary zaginales).
Odnosnie AZSu to nie za wiele sie zmienilo w sposobie gry od zeszlego sezonu. Dalej trzeba liczyc na to, ze Agnieszka trafi i na ewentualne trojki, ktore akurat w tym mecuz nie siedzialy. Obrona jak zawsze trzyma swoj dosyc wysoki poziom, od ktorego atak caly czas odstaje. Moze to po prostu kwestia wiary w siebie i pozytywnego nastawienia do meczu...
Obrazek

CokolwiekPomiedzyLudzmiKonczySie
ZnaczyNigdySieNieZaczelo
GdybyPrawdziwieSieZaczeloNieSkonczylobySie
SkonczyloSieBoSieNieZaczelo
CokolwiekPrawdziwieSieZaczynaNigdySieNieKonczy

Awatar użytkownika
ginda
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: ginda » 16 października 2005, 13:23

kys-owi gratulujemy relacji!!! mi sie zdaje ze kuba nie ma na mysli ze sedzia wypatrzyl wynik tylko ze popelnia glupie bledy!! i tak nie raz sie zdarzy ze nam sedzia pomoze a innym razem jakies innej druzynie:)

Kuba
Oldboy

Postautor: Kuba » 16 października 2005, 13:42

kyS pisze:Kuba z calym szacunkiem, ale sciemniasz z tym sedziowaniem. Dach pownien juz byc wczesniej i ani troche mnie to nie zdziwilo. Jeszcze mi kumpel powiedzial, ze wlasnie tych dwoch punktow Nowakowski bedzie zalowal i pomysl, co by bylo w koncowce, jakbyscie musieli odrabiac tylko jeden punkt i nie probowac koniecznie rzucac za trzy. A jak juz sie tak czepiasz tych fauli, to mogli tez pare dorzucic pod koszem, jak rzucala Zurowska... takze sedziowie jacy byli, tacy byli ale na pewno nie wypaczyli wyniku meczu.
(...)
Widzow bylo cos kolo 900 na pewno, nie wiem jak to udowodnic, ale wzrokowo na tyle mniej wiecej wygladalo

dach to powinien być dla tych dwóch panów :evil: Chyba mi nie wmówisz, ze sędziowie mylili się w obie strony równo? Co do koncówki i tego ze nie musielibysmy odbrabiac tych 4 punktów tylko 1. a pomysl jak wyglądałby wynik, gdyby od połowy 2 kwarty Agata nie przesiadywała na ławce? gdyby Czesia i Ela całą IV kwarte nie grały na 4 faulach? :roll:
:evil:
Nie wiem, gdzie ty tych 900 widzów byś pomieścił :-) nasza hala ma pojemność ok. 1000 wiec mam pewien odnosnik ;-)

Awatar użytkownika
ginda
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: ginda » 16 października 2005, 13:58

nasz hala 1000? niecale 950 chyba ze chyba ze liczysz sluzbe porzadkowa:P pozdro kuba

Kuba
Oldboy

Postautor: Kuba » 16 października 2005, 14:04

ginda pisze:nasz hala 1000? niecale 950 chyba ze chyba ze liczysz sluzbe porzadkowa:P pozdro kuba

Ginda, pojemnosc naszej sali to 1000 miejsc ;-) liczymy wszystko. trybunę główną, trybune VIP i trybuny za koszami.

ryszard
Nowy na forum

Sedziowie

Postautor: ryszard » 16 października 2005, 14:46

Pisac ze sedziowie zawinili jest kompletna bzdura...oczywiscie popelniali bledy ale nie robili tego swiadomie i celowo. Nie ma mowy o drukowaniu, czy tez ze CCC wygraloby spokojnie kilkoma punktami. Techniczny dla trenera calkowicie zasluzony. Oba zespoly na podobnym poziomie. Swietny mecz Czarneckiej...wazne zbiorki i wazne punkty. Karpinska mniej aktywna w ataku ale swietna w obronie podobnie jak Kozdron. Wazna trojka Zylczynskiej po kontuzji. Edyta Koryzna swietna w ataku i w obronie. Zawiodla mnie Czubakowa...za duzo strat pamietam i te wejscia pod kosz nietrafione. Co do statystyk to tragedia...Justyna Zurowska ma 1 zbiorke w ataku gdzie z kilka razy pod koniec meczu nie trafiala i zaraz zbierala po swoim rzucie. Uwazam ze zarowno jedna i druzyna zasluzyla na zwyciestwo w tym meczu...ale jeszcze raz powtarzam...nie sedziowie zadecydowali o wyniku spotkania.

brzydki
Młodzik

Re: Sedziowie

Postautor: brzydki » 16 października 2005, 16:00

ryszard pisze:Pisac ze sedziowie zawinili jest kompletna bzdura...oczywiscie popelniali bledy ale nie robili tego swiadomie i celowo.(...)

i niech to bedzie puenta watku sedziowskiego :wink: nie chce sie wypowiadac na ten temat, bo meczu nie widzialem, ale relacje smsowe juz podczas II kwarty wspominaly o arbitrach, a nie dopiero po koncowym gwizdku.
reasumujac - gratki dla Gorzowa za wygrana, a dla naszych za walke! mamy za saba dopiero kilka spotkan, a niespodzianek nie brakuje. szkoda jedynie, ze TV na tych ciekawych meczach nie bylo nam dane goscic...

pozdrawiam

Awatar użytkownika
ginda
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: ginda » 16 października 2005, 19:05

Kuba pisze:
ginda pisze:nasz hala 1000? niecale 950 chyba ze chyba ze liczysz sluzbe porzadkowa:P pozdro kuba

Ginda, pojemnosc naszej sali to 1000 miejsc ;-) liczymy wszystko. trybunę główną, trybune VIP i trybuny za koszami.

ja sie z toba nie zgodze:)

Kuba
Oldboy

Re: Sedziowie

Postautor: Kuba » 16 października 2005, 19:11

ryszard pisze:Pisac ze sedziowie zawinili jest kompletna bzdura...oczywiscie popelniali bledy ale nie robili tego swiadomie i celowo.

z tym się zgodzę... chociaż Bog wie, czy nie robili tego celowo, ale wierzę w ich dobre zamiary ...
Nie ma mowy o drukowaniu, czy tez ze CCC wygraloby spokojnie kilkoma punktami.

z tym juz mniej ...:evil:
Techniczny dla trenera calkowicie zasluzony.
Jak najbardziej, ale nie powinno dość do tak drastycznej pomyłki arbitra! Cała sala widziala, ze piłka wpadła na nogę gorzowianki, tylko nie stojący metr od sytuacji sędzia...
Uwazam ze zarowno jedna i druzyna zasluzyla na zwyciestwo w tym meczu.

O tym wspomnialem wczesniej ;-)
..ale jeszcze raz powtarzam...nie sedziowie zadecydowali o wyniku spotkania.

nie będę się powtarzał...

Awatar użytkownika
ginda
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: ginda » 16 października 2005, 19:20

kubus nie mysl o tym meczu mysl o nastepnym :twisted: wygramy wygramy wygramy polfe pokonamy

Kuba
Oldboy

Postautor: Kuba » 16 października 2005, 19:22

ginda pisze:kubus nie mysl o tym meczu mysl o nastepnym :twisted: wygramy wygramy wygramy polfe pokonamy

Ginda, do meczu z Pabianicami jeszcze tydzień, zdołam się nakręcić na czas... Ale takie gadanie ludzi, ze sędziowie nie wypatrzyli wyniku jest po prostu śmieszne. nawet dziennikarze na konferencji pytali Nowakowskiego co powie o błędach sędziów. z racji tego, ze jest trenerem, to nie moze komentowac i powiedział tylko: "ja ejstem szkoleniowcem. moge tylko powiedziec jakie błędy popełniłem ja i mój zespół".

Awatar użytkownika
ginda
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: ginda » 16 października 2005, 20:37

a ja mam nadzieje ze bede mogl wrescie isc na mecz i cieszyc sie ze zwyciestwa <mam nadzieje>

Awatar użytkownika
Edzia
Junior
Lokalizacja: cztery domy, dwie ulice to są właśnie PABIANICE :-P

Postautor: Edzia » 17 października 2005, 07:34

ginda pisze:kubus nie mysl o tym meczu mysl o nastepnym :twisted: wygramy wygramy wygramy polfe pokonamy

jaaasneeee

NIGDY! :twisted:
"Oto jest miłość.
Dwoje ludzi spotyka się przypadkiem,
a okazuje się, że czekali na siebie całe życie"

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”