Postautor: kyS » 16 października 2005, 13:10
Kuba z calym szacunkiem, ale sciemniasz z tym sedziowaniem. Dach pownien juz byc wczesniej i ani troche mnie to nie zdziwilo. Jeszcze mi kumpel powiedzial, ze wlasnie tych dwoch punktow Nowakowski bedzie zalowal i pomysl, co by bylo w koncowce, jakbyscie musieli odrabiac tylko jeden punkt i nie probowac koniecznie rzucac za trzy. A jak juz sie tak czepiasz tych fauli, to mogli tez pare dorzucic pod koszem, jak rzucala Zurowska... takze sedziowie jacy byli, tacy byli ale na pewno nie wypaczyli wyniku meczu. Aha jak Gorzow przegral w Ostrowie to jakos nikt za wiele nei narzekal na sedziow (Agnieszka tam chyba zeszla za 5 fauli na poczatku 3 kwarty). Widac bylo ze CCC ma dosyc krotka lawke, takze wystarczylo po prostu zabierac rece, a nie je dostawiac.
Widzow bylo cos kolo 900 na pewno, nie wiem jak to udowodnic, ale wzrokowo na tyle mniej wiecej wygladalo (tak na marginesie pozdrawiam tego goscia co mial przyjsc na mecz z ccc tylko po to zeby mi poprawic walory wzrokowe - cos chyba stary zaginales).
Odnosnie AZSu to nie za wiele sie zmienilo w sposobie gry od zeszlego sezonu. Dalej trzeba liczyc na to, ze Agnieszka trafi i na ewentualne trojki, ktore akurat w tym mecuz nie siedzialy. Obrona jak zawsze trzyma swoj dosyc wysoki poziom, od ktorego atak caly czas odstaje. Moze to po prostu kwestia wiary w siebie i pozytywnego nastawienia do meczu...
CokolwiekPomiedzyLudzmiKonczySie
ZnaczyNigdySieNieZaczelo
GdybyPrawdziwieSieZaczeloNieSkonczylobySie
SkonczyloSieBoSieNieZaczelo
CokolwiekPrawdziwieSieZaczynaNigdySieNieKonczy