AZS Poznań vsWisla Kraków 59:73

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

Awatar użytkownika
Marco
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Marco » 17 października 2005, 08:35

KIBIC pisze:
steku pisze:No, Wisła - gratulacje! Idziecie jak burza

Kara Braxton - double double. Znakomita inwestycja

Macie skład na mistrza Polski i to najprawdopodobniej wy go zdobędziecie....

I tak Lotos zostanie mistrzem Polski :D

jak masz tyle k...a do powiedzenia w temacie o Wisle to najlpiej bedzie jak sie zamkniesz, bo gdzie nie piszesz tam tlko " i tak Lotos bedzie mistrzem" bedzie bedzie jak sobie sam narysujesz tabele w zeszycie 16-kartkowym.
Obrazek
Obrazek
WislaLive.pl

brzydki
Młodzik

Postautor: brzydki » 17 października 2005, 09:37

Marco TS pisze:
KIBIC pisze:
steku pisze:No, Wisła - gratulacje! Idziecie jak burza

Kara Braxton - double double. Znakomita inwestycja

Macie skład na mistrza Polski i to najprawdopodobniej wy go zdobędziecie....

I tak Lotos zostanie mistrzem Polski :D

jak masz tyle k...a do powiedzenia w temacie o Wisle to najlpiej bedzie jak sie zamkniesz, bo gdzie nie piszesz tam tlko " i tak Lotos bedzie mistrzem" bedzie bedzie jak sobie sam narysujesz tabele w zeszycie 16-kartkowym.

:lol:

P.S. gratulacje dla Wisly:)

Awatar użytkownika
hellraiser
Junior

Postautor: hellraiser » 17 października 2005, 12:43

simon pisze:Całym serduchem jestem jednak w tym sezonie z Wisłą...

Mam nadzieje ze wtym sezonie tytuł wywalczy Polfa.Mimo ze Herkt wyciska z niej ostatnie soki i raczej nie ma co liczyć na ogrywanie młodszych koszykarek.To tam jednak Polki coś znaczą.
Oczywiscie pomijam fakt ze nawet jak Polfa zdobedzie MP to i tak za 2,3 lata bedzie miała bardzo duzy problem.

CCC i Lotos nie mają ŻADNYCH szans na mistrza.I jestem tego pewien.

PS:A co w grze (może polityce klubu) ciebie tak zauroczyło ze jestes całym sercem za Wisłą ?

Awatar użytkownika
Marco
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Marco » 17 października 2005, 12:48

Zapewne regionalny antagonizm klubowy niepozwala mu zeby Polfa byla numerem 1 wiec z dwojga zlego woli juz Wisłę no nie Simon :lol:
Obrazek
Obrazek
WislaLive.pl

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 17 października 2005, 16:38

Ja równiez jestem sercem za Wisłą, głównie w kontekście jej ewentualnego starcia z Lotosem.Dlaczego? Ano po pierwsze ze wolałbym kazdego ( z małym wyjątkiem...) od Lotosu, po drugie Wisła to klub pełną gębą z tradycjami, historią, bracią kibicowską a nie jakis tam twór bez tożsamości. Faktem jest ze życzę równiez jak najlepiej Polowicom z uwagi na konsekwencję w budowaniu drużyny przez A.Nowakwskiego, a co do Polfy, życzę Ali zeby w końcu cos zdobyła lepszego niż brąz.
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
simon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: simon » 17 października 2005, 22:18

hellraiser pisze:
simon pisze:Całym serduchem jestem jednak w tym sezonie z Wisłą...

Mam nadzieje ze wtym sezonie tytuł wywalczy Polfa.Mimo ze Herkt wyciska z niej ostatnie soki i raczej nie ma co liczyć na ogrywanie młodszych koszykarek.To tam jednak Polki coś znaczą.
Oczywiscie pomijam fakt ze nawet jak Polfa zdobedzie MP to i tak za 2,3 lata bedzie miała bardzo duzy problem.

CCC i Lotos nie mają ŻADNYCH szans na mistrza.I jestem tego pewien.

PS:A co w grze (może polityce klubu) ciebie tak zauroczyło ze jestes całym sercem za Wisłą ?

nic - jestem z Wisłą, ponieważ może ona pokonać Lotos (to coś tak jak w 2 części wyborów - kiedyś głosowałem na "Wała" nie dlatego że mnie użekł... tylko bo byłem przerażony perspektywą Stana Tymińskiego w Belwederze). Poza tym Wisła, to... Wisła - najbardziej utytułowany klub w kk i szacun dla niej. Przy okazji - jak potwierdzi się "słuszna linia" to sponsor będzie zadowolony, będzie dalej budował silny zespół może na miarę międzynarodowych sukcesów, oraz... zabraknie miejsca w składzie dla Kangura i Skoriusza, które będą "do wzięcia" po sezonie :wink: :lol:

Jeśli natomiast miałyby tytuł zdobyć Paby - to i też dobrze. Tego życzę zwłaszcza znajomym kibicom (bo klub nie do końca jednak "politycznie" poprawny) - pozdrowienia. CCC mówisz? - nie realne, ale - "lepszy rydz niż nic" - byle nie Lotos :wink: :lol:

Żołnierz1

Postautor: Żołnierz1 » 18 października 2005, 08:08

Jeżeli taki zespół jak Wisła gra w Eurolidze,to jak tragiczny jest poziom obecnych pucharów. Przecież ,to była tragedia. Tego się nie da opisać. Byłem na pierwszym meczu ekstraklasy od x lat. Zero walki. Poziom amerykanek ,to poziom.....hihihihi. Na tym tle jasnymi pkt były panny I i J z AZSu. O poziomie sędziowanie nie wspomnę,ale dolina w skrócie.

Gość

Postautor: Gość » 18 października 2005, 10:36

Żołnierz1 pisze:Jeżeli taki zespół jak Wisła gra w Eurolidze,to jak tragiczny jest poziom obecnych pucharów. Przecież ,to była tragedia. Tego się nie da opisać. Byłem na pierwszym meczu ekstraklasy od x lat. Zero walki. Poziom amerykanek ,to poziom.....hihihihi. Na tym tle jasnymi pkt były panny I i J z AZSu. O poziomie sędziowanie nie wspomnę,ale dolina w skrócie.

no wisła gra w Eurolidze ale na tym koniec, po prostu tam jest i większej roli nie odgrywa, mówie to na podstawie poprzedniego sezonu, beznadziejny Koniecki, jeszcze bardziej beznadziejny Zapolski, nietrafione zakupy Amerykanek (z Lopez w pakiecie) - to co sie dziwic

myslalem ze omanic cos zmieni ale jak widze, chyba sie mylilem...

moim marzeniem jest finał Lotos-Wisła, ale nie tylko w PLKK ale też w Euro

MARAS
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: MARAS » 18 października 2005, 18:59

Żołnierz1 pisze:Jeżeli taki zespół jak Wisła gra w Eurolidze,to jak tragiczny jest poziom obecnych pucharów. Przecież ,to była tragedia. Tego się nie da opisać. Byłem na pierwszym meczu ekstraklasy od x lat. Zero walki. Poziom amerykanek ,to poziom.....hihihihi. Na tym tle jasnymi pkt były panny I i J z AZSu. O poziomie sędziowanie nie wspomnę,ale dolina w skrócie.

Zgoda co do tych dwóch panien ale dodał bym jeszcze panne W.

Pozdro
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”