AZS PWSZ Gorzów - Wisła Kraków 57:74

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 11 grudnia 2005, 14:58

Proponuję obydwu stronom spuścić z tonu
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 11 grudnia 2005, 15:24

Gratulacje dla Wisły :!: :!: :!:

A Gorzów.... hmm....raczej nie może liczyć na nic więcej niż piąte miejsce :?
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Obrazek

Awatar użytkownika
Kowalik
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: Kowalik » 11 grudnia 2005, 16:02

Również gratuluje wisełci i podzielam zdanie Szymona. Piate miejsce i to jest max na co będzie sta Gorzów w tym sezonie.
JESTEM DUMNY, ŻE KIBICUJE TEJ DRUŻYNIE !!!

Awatar użytkownika
jimmy
Senior

Postautor: jimmy » 11 grudnia 2005, 16:14

rozmowa zaczyna schodzić na psy!! panowie dajcie na luz.... przecież MP wygra i tak Lotos :wink:

Gratki dla Gorzowa i dla naszych pań, nie wiem jak grały bo zamiast czytać o przebiegu meczu czy jakiś akcjach to ja musze czytać żenujące rozmowy nie na temat zawodów....

Marco nie ma sie co pieklić, na śledzioforum jak jest każdy wie, nie warto wprowadzać tu takiej atmosfery, śledziom zaczyna powoli przewracać sie w głowach od tej alienacji i wpiepszają się tutaj ze swoimi z dupy wziętymi teoriami. Mi to nawet pasuje bo zeby te brednie przeczytać nie musze zmieniać forum :D

Tekst rycha, że w Gdyni grają polki i są wyrózniającymi sie postaciami jest dla mnie za wczesny, poczekajmy do końca sezonu, ile wtedy będą grały nasze. przez te lata co Lotos grał w Eurolidze ile lasek z Polski sie wybiło?? Jedna BIBA... a co roku zmienia się zagon zawodniczek ławkowych... W Wiśle też jest troche młodych któryn warto jest dać szanse.... zapewne jak przyjdzie Grubin to Pawlak przyrośnie do ławki i tak samo bedzie z resztą młodych gdy się zjawi ta Gwiazda z ameryki i bedzie to samo co w Wisle teraz...
Jest to przykre i coraz trudniej wytłumaczyć mi znajomym jka przychodzą na mecz która to Polka na parkiecie...czasem żadna.

i macie racje, że to droga do nikąd, szkoda.
Za rok kończą się kontrakty w Namur Elce i Niuni, może zdecydują się wrócić do domu
Cellar Door
No chyba że tutaj są emeryci, renciści, bądź inne osoby, które mają nadmiar czasu wolnego i szperają od A do Z
Obrazek

Awatar użytkownika
thomas72
Młodzik

Postautor: thomas72 » 11 grudnia 2005, 16:32

Kowalik pisze:Również gratuluje wisełci i podzielam zdanie Szymona. Piate miejsce i to jest max na co będzie sta Gorzów w tym sezonie.

obawiam sie , ze chyba macie racje, jest to dobrze grajacy zespół, ale zawsze brakuje tych kilku punktów, a to one swiadcza o miejscach... osobiście bardzo licze ze zagramy w play offach 1-4, ale czy to sie sprawdzi, czas pokaze.
pozdro
Obrazek

Awatar użytkownika
ginda
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: ginda » 11 grudnia 2005, 20:06

thomas72 pisze:
Kowalik pisze:Również gratuluje wisełci i podzielam zdanie Szymona. Piate miejsce i to jest max na co będzie sta Gorzów w tym sezonie.

obawiam sie , ze chyba macie racje, jest to dobrze grajacy zespół, ale zawsze brakuje tych kilku punktów, a to one swiadcza o miejscach... osobiście bardzo licze ze zagramy w play offach 1-4, ale czy to sie sprawdzi, czas pokaze.
pozdro

jezeli CCC bedzie bedzie gralo tak jak teraz to gorzow ma szanse na 4ke nawet duze:) ale licze ze CCc zacznie grac lepiej
Dziewczyny jeśli chcecie,
zwycięstwa poczuć smak,
musicie walczyć, trenować,
dopingiem was wspieramy,
a wiarę w sercu mamy,
po meczu będziem świętować

Awatar użytkownika
jimmy
Senior

Postautor: jimmy » 11 grudnia 2005, 20:20

thomas72 coś się tak nas przyczepił, nikt Cie nie zaczepiał a Ty taki tekst z czeczenką w tle walisz, jakbyś dostał śledzio-zaparcia!! ciesz się, że masz same Polki w składzie, jedna nawet zdobywa najwięcej punktów w lidze tylko nie becz jak kolejny raz Szot bedzie miała kontuzje i będziecie się modlili zeby wam Jelenia nie pojechała po rajdach... nie czujcie się tacy mocni bo wasz skład ma bardzo gliniane kolana!!
Cellar Door
No chyba że tutaj są emeryci, renciści, bądź inne osoby, które mają nadmiar czasu wolnego i szperają od A do Z
Obrazek

Awatar użytkownika
Marco
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Marco » 11 grudnia 2005, 20:30

pozdrawiam wszystkich normalnych kibiców , do których ciebie juz niestety nie zaliczam

bo sie poplacze, :lol: i poprosze definicje normalnego kibica :lol:

a jesli chodzi o przyczepianie sie to nikt nikogo nie obraza, nacje czeczenskie i rumunskie istnieja i nie było to nic obrazliwego w ich kierunku,

Mongołowie tez istnieją :lol: jakbys nie wiedziala to kolo Chin( takie duze duze panstwo w Azji , bedzie tam olimpiada) i tam mieszkają mogołowie i zapewne nie tlyko tam

nasz zespół jest młody, kazdy o tym wie, my tez
ale cieszy nas kazda wygrana to chyba logiczne

a nasz ma zagraniczne zawodniczki i ch.... wam wszytskim do tego i graja tam Serbki Bialorusinki i Amerykanki a nie rumunki i czeczenki wiec twoj "kolega" pomylil adresta.

post zmieniony przez Admina - wpisy zostały usunięte niestety nie przez samych wpisujących (po ewentualnym dojściu do rozumu), ale przeze mnie... reszta w poście poniżej... - Admin
Ostatnio zmieniony 11 grudnia 2005, 20:33 przez Marco, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek
Obrazek
WislaLive.pl

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 11 grudnia 2005, 20:32

Każdy kolejny wpis naruszający zasady KKForum zostanie usunięty, a kontynuowanie dyskusji nie związanej z tematem meczu, w podobnym tonie, grozić będzie powazniejszymi konsekwencjami dla obu stron. Jeśli macie sobie coś obelżywego jeszcze do powiedzenia proponuję użycie priva badz maili.

Pozdrawiam.
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']

Awatar użytkownika
agucha
Nowy na forum

Postautor: agucha » 11 grudnia 2005, 20:36

nic nie usunęłam, z reguły najpierw mysle a potem pisze... i na tym kończe, bo znów dowiem sie o sobie ciekawych rzeczy... seba czemu mnie wykasowałes :cry:
pozdrowienia dla królewskie miasta krakowa a w szególnosci dla kibiców
Fanka AZSu PWSZ i UKS-20
;-)

Awatar użytkownika
jimmy
Senior

Postautor: jimmy » 11 grudnia 2005, 20:37

no dla mnie jest to ciekawy ciąg wymiany poglądów na temat atrakcyjności naszej ligi wzgędem narodowości weń występujących.... :wink: a tak dla ciekawości dlaczego Seba usunołeś poprzedni wpis aguchy??
Cellar Door
Obrazek

Awatar użytkownika
Marco
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Marco » 11 grudnia 2005, 20:38

agucha pisze:nic nie usunęłam, z reguły najpierw mysle a potem pisze... i na tym kończe, bo znów dowiem sie o sobie ciekawych rzeczy... seba czemu mnie wykasowałes :cry:
pozdrowienia dla królewskie miasta krakowa a w szególnosci dla kibiców

z wielka uciechą oraz wzajemnością pozdrawiamy 6 -letnich konkurentów Wisly Kraków :lol:
Obrazek
Obrazek
WislaLive.pl

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 11 grudnia 2005, 20:40

Usunąłem gdyby ktoś nie zauważył całość dyskusji... niestety nie mogłem zostawić mimo prób edycji, wpisu, w którym tę ŻENUJĄCĄ wymianę tych "poglądów" Agucha zacytowała :( Ostatni wpis Marco, jeśli stanie sie znowu początkiem podobnych wymiany uprzejmości na KKForum, także podzieli los poprzednich.

Powtarzam raz jeszcze - chcecie na siebie pobluzgać, to proponuję priv albo maila.
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']

Awatar użytkownika
thomas72
Młodzik

Postautor: thomas72 » 11 grudnia 2005, 20:51

osesek pisze:thomas72 coś się tak nas przyczepił, nikt Cie nie zaczepiał a Ty taki tekst z czeczenką w tle walisz, jakbyś dostał śledzio-zaparcia!! ciesz się, że masz same Polki w składzie, jedna nawet zdobywa najwięcej punktów w lidze tylko nie becz jak kolejny raz Szot bedzie miała kontuzje i będziecie się modlili zeby wam Jelenia nie pojechała po rajdach... nie czujcie się tacy mocni bo wasz skład ma bardzo gliniane kolana!!

nikt sie do was nie przyczepił, a przede wszystkim nikogo z was nie obraziłem (bynajmniej pierwszy) a czeczenki itp zapomniałem dac w "..." ale wy to strasznie do siebie wzięliscie... cóz tak bywa... tak czujemy sie mocni nawet na glinianych kolanach i masz racje bedziemy plakac jak aga bedzie miała kontuzje...(oby nie :!: )
a na sam koniec przepraszam wszyskich których obraziłem i ublizyłem, ale od mojej "starej" to k... wara.
żegnam i pozdrawiam
Obrazek

Awatar użytkownika
Marco
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Marco » 11 grudnia 2005, 20:57

thomas72 pisze:nikt sie do was nie przyczepił, a przede wszystkim nikogo z was nie obraziłem (bynajmniej pierwszy)

jak to latwo sie pomylic

ale myslałem, ze mecz bedzie bardziej widowiskowy ze strony hihihi "rodowitych krakowianek"
Obrazek
Obrazek
WislaLive.pl

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”