ŁKS Siemens AGD Łódź - AZS PWSZ Gorzów
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
- ginda
- Senior
- Kontaktowanie:
oprawca pisze:o jej... malo tego mam wrazenie ze poznan juz przed rozpoczeciem meczu dostaje ostre p... od gdyni i chyba pyrka sam dół tabeli grzeje?? Co Fair Play?? powiedz ze to nie prawda... prosze...
odnosze wrazenie ze jestes zdenerwowany
Dziewczyny jeśli chcecie,
zwycięstwa poczuć smak,
musicie walczyć, trenować,
dopingiem was wspieramy,
a wiarę w sercu mamy,
po meczu będziem świętować
zwycięstwa poczuć smak,
musicie walczyć, trenować,
dopingiem was wspieramy,
a wiarę w sercu mamy,
po meczu będziem świętować
-
sawa_JGora
- Młodzik
- Kontaktowanie:
-
hydr
FAIR PLAY pisze:no no! jupi!!!!!!!!!!! gratki dla ŁKSu, jestem dumny z Łodzi!!!! haha i znow moge napisac NIECH GORZOW RYCZY!!!!!!!!! JEAH idziemy w dol panie z gorzowa? czy mi sie tak tylko wydaje??? haha spadamy ojoj przkro mi bardzo![]()
spuniecia niewart typie to ze my spadniemy to nam nie przeszkadza grunt ze napewno sie utrzymamy.
A ty trzesiesz gaciami ogladajac pozalowania godne wasze wyczyny , a my w nastepnym sezonie jak przyjda nowi sponsorzy, a przyjda bo kto by nie chcial sponsorowac druzyny wiadomo kogo, czyli naszej.
Zrobimy takie transfery i co tam jeszcze trzeba ze bedzie gra szla pod nasze dyktando >
Proste co?.
a malo tego ze proste to co bys nie napisal tak sie stanie hehehe
- Mikey
- Senior
- Kontaktowanie:
Hmmm mecz bardzo dziwny,a rywal -bez Szott nawet- wcale nie taki słaby. Własciwiue wygralismy dzięki trójkoma o mało co nie przegralismy przez osobiste. Było 14 pkt straty, potem 11 przewagi, znów strata 1pkt i 11 pkt do przodu
Doping niezły, atmosfera jak na mecz z czwartą dogrywką z rzędunerwowa-ale jak widać do czterech razy sztuka. Dobry mecz Kenig i Hrickowej, Birbe ok, słabiej siostry, Czernyj tak sobie chociaz i tak nieźle jak na nią, Głaszcz...bez komentarza

No i smutek na "lepszym forum" http://www.basketmania.pl/viewtopic.php?t=4433&start=15
W zeszłym sezonie Zuza nie zagrała z Żydami wyjazdu, oni reaktywowali Daive, weszli do paly off i utzrymali sie. Niestety Zuza ma pecha i nie występuje tam od jakiegos czasu. A szkoda bo byłaby kolejna porazka ŁKS-u.
Bez komentarza... chociaż nie jednak coś powiem. I oni sie dziwia, że nikt ich nie lubi
JESTEM DUMNY, ŻE KIBICUJE TEJ DRUŻYNIE !!!
Dobrze że Mikey wrócił do tematu, już myślałem że przekupy opanowały to forum!!!
Mecz bardzo zacięty - bardzo dobry początek z naszej strony, chaotyczna trzecia kwarta - wspaniała pogoń i bezbarwna dogrywka w której żadna z dziewczyn nie odważyła się wsiąść odpowiedzialności.
Słowa uznania za walkę i ambicję dla wszystkich gorzowianek!!!
Na dobre i złe jesteśmy z wami!!!
Gratki dla ŁKS-u.
Mecz bardzo zacięty - bardzo dobry początek z naszej strony, chaotyczna trzecia kwarta - wspaniała pogoń i bezbarwna dogrywka w której żadna z dziewczyn nie odważyła się wsiąść odpowiedzialności.
Słowa uznania za walkę i ambicję dla wszystkich gorzowianek!!!
Na dobre i złe jesteśmy z wami!!!
Gratki dla ŁKS-u.
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”