OBY TAK DALEJ HEJ LOTOS OBY TAK DALEJ!
GRATKI WISŁA TRZYMAJCIE SIE I ROZJ... LOTOSIK W DNIU JUTRZEJSZYM!
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
diablewcielone:P pisze:KIBIC pisze:Skerović tragedia te jej rzuty za 3 są strasznie denerwujące
no wiesz ja mogłam to samo powiedzieć po drugim niedzielnym meczu w Krakowie o Bibie
osesek pisze:KIBIC pisze:diablewcielone:P pisze:uff ...........................
ciekawa jestem jak ten mecz wyglądał![]()
nasze chyba strasznie nierówno grały, ależ cóż cieszy wygrana
Nie wyglądał :/ . Wasze grały cały czas na jednym poziomie. Tylko to Lotos momentami zaczynal lepiej grać . Gra Biby tragedia mam nadzieje ,że to tylko tak dzisiaj grała.
Skerović tragedia te jej rzuty za 3 są strasznie denerwujące
jak zwykle porywający opis meczu!! dzieki KIBIC!!![]()
![]()
jagodnik12 pisze:super. A gdzie?????
Marco TS pisze:Pytanie do KIBICA bo chyba jako jedyny z Gdynii jest tu zalogowany??
Wisła oficjalnie obecna???))
Szymon pisze:Marco TS pisze:Pytanie do KIBICA bo chyba jako jedyny z Gdynii jest tu zalogowany??
Wisła oficjalnie obecna???))
Hmm...... Marco, może zadaj to pytanie inaczej, bo Kibic może nie skumać o co Ci chodzi![]()
![]()
![]()
Andzia#10 pisze:co ze zdjeciami? beda czy nie????
Andzia#10 pisze:Kibic mam prośbę jak udało Ci sie zrobić jakies zdjecia Ani Deforge, moga być podłej jakości to prosze wyslij mi na maila. bede bardzo wdzieczna. anna_deforge@wp.pl

Marco TS pisze:KIBIC ja ci wiecej pytan nie zadam bo Szymon ma racje ze tobie trzeba zadawac pytania w inny chyba jakis specyficzny sposob.
NIE PYTAŁEM SIE CZY SŁYCHAĆ TYLKO CZY KTOS BYŁ W SEKTORZE WISŁY ALBO GDZIEKOLWIEK INDZIEJ I SIE UJAWNIŁ!!!!
KIBIC pisze:Marco TS pisze:KIBIC ja ci wiecej pytan nie zadam bo Szymon ma racje ze tobie trzeba zadawac pytania w inny chyba jakis specyficzny sposob.
NIE PYTAŁEM SIE CZY SŁYCHAĆ TYLKO CZY KTOS BYŁ W SEKTORZE WISŁY ALBO GDZIEKOLWIEK INDZIEJ I SIE UJAWNIŁ!!!!
Przecież Ci napisałem , że nie słyszałem czyli jest to równożnaczne ,że nie wiem czy byli przecież nikt na czole nie ma napisane której drużynie kibicuje

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 91 gości