Seba musze przyznać że masz zdrowie do chłopaka
AZS Poznań - Meblotap Chełm 79:77
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
- Mikey
- Senior
- Kontaktowanie:
A tak swoja drogą myślalem ze mi się przewidziało. Liczba osób na trybunach - 100 (słownie sto) ??? sprawdziłem na PLKK i... rzeczywiście 100! To sorry to są te tłumy które miały walić na mecze AZSu? Po grzyba sie pytam były te przechwałki, te biadolenie jak to w Arenie zasiadać będzie masa kibiców itd itd...

To skoro Seba niewirzrysz że Maras, MirU i Mytek to trzy kompletnie inne osoby może spotkamy się na meczu w Arenie i sobie wyjaśnimy pare spraw! Bo ty jesteś chłopie w ogromnym błedzie, ciekawe co zrobisz jak sie okaże że się mylisz? No co ? Na wszystko masz recepte?
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!
- MirU <poznań>
- Kadet
- Kontaktowanie:
- Mytek
- Junior
- Kontaktowanie:
seba! apeluje do Ciebie!opanuj sie czlowieku! ja nie jestem klonem ani mira ani marasa! moje IP to: 192.168,5,194 porownaj sobie z adresami marasa i mira! ja mam stale lacze wiec staly mam takze adres IP, jesli chcesz to sprawdz. mozemy byc w trojke jednoczesnie na necie, albo jeszcze lepiej: badz w sreode w arenie to sie poznamy i zobaczysz na wlasnie oczy kazdego z nas z osobna! napis zczy bedziesz!
i nie wiem takze co wy wszyscy macie do litery M?
i nie wiem takze co wy wszyscy macie do litery M?
Szymon pisze:Dzięki Saletra za obiektywną relację z meczu. I nie martw się, Ciebie nikt nie łączy z "klonami". To widać gołym okiem że jesteś z innej, wyższej półki. I mam nadzieję że przez "klub kibica" nie przestaniesz chodzić na mecze. Trzymaj się. Pozdro.
Dzięki Szymon.Ja takze mam o Tobie jak najlepsze zdanie.Kochać koszykówki to ja nigdy nie przestanę ,jednak są takie momenty które człowieka poważnie zniechęcają i dolinują . Mam po prostu nadzieję ,że sytuacja jakos sie uspokoi(sam w to nie wierzę ,ale optymizm zachować trzeba)Pozdrawiam!
- Mikey
- Senior
- Kontaktowanie:
Tak jest prosze Pana kibica starszego:lol:MirU <poznań> pisze:Masy to chłopcze mogły być jak był Stary Browar a teraz nie ma wogóle reklamy, że nasze dziewczyny grają i to jest ten bul-dlatego potem mamy takie rezultaty w frekfencji

- MirU <poznań>
- Kadet
- Kontaktowanie:
- Mytek
- Junior
- Kontaktowanie:
nam nie potrzeba zadnej reklamy!tak przy okazji to "Boga"ale mniejsza z tym....nasz arena miesci okolo5000osob wiec nie dziw sie ze jak przyjdzie okolo 150 osob to prawie ich nie widac, wszystko przez to ze arena to wielki moloch!gdyby taka sama ilosc ludzi przyszla do mniejszej hali to z pewnoscia wygladalaby ona na "bardziej zapelniana".
- Mikey
- Senior
- Kontaktowanie:
ciiiii... juz wszystko dobrze... cichutko dobry Miru dobry... Jeśli przez cały zeszły sezon drużyna nie potrafiła zjednac sobie porządnej grupy kibiców zachęcic do przychodzenia na mecze to wątpie ze wyniki tego sezonu w tym pomogą. Swoja drogą jesli trzeba plaktowac miasto zeby było więcej niż 100 osób... hmmm... czy na Olimpii tez tak było? Ja sobie nie przypominam żeby ktokolwiek musiał na ŁKSie ratowac sie na mieście jakimis plakatami dotyczacymi meczu. I tu wracamy do starych rozmów na temat renomy klubów. To ewidentny dowód że sa w Polsce zespoły majace markę (z której tak się często wiele osób nabija, ze żyjemy przeszlością) która sama w sobie przyciąga moze nie liczną ale stałą i wierną widownię, markę która najzwyczajniej w świecie nie wymaga jakiś śmiesznych chwytów reklamowych. Rozumiałbym taka politykę w przypadku Ostrovii, która ma kłopoty i przy pełnym szacunku sukcesów wielkich w zeszłym sezonie nie osiągnęła, ale AZS Poznań??? Wicemistrz Polski? Przepraszam to ile osób odwiedziłoby Arenę na ostatnim meczu gdybyście zajęli 5, 6 miejsce w minionym sezonie?MirU <poznań> pisze:NIE CZEPIAJ SIĘ SZCZEGÓŁÓW!!
NO CHYBA MI NIE POWIESZ ŻE RELKAMA (JAKIEŚ OGŁOSZENIA,PLAKATY) NIE SĄ POWODEM WIĘKSZEJ FREKFENCJI NA MECZACH?? MAM NADZIEJ ŻE NA KOLEJNE BĘDZIE PRZYCHODZIĆ WIĘCEJ OSÓB TAK JAK W POPRZEDNIM SEZONIE!

- Mikey
- Senior
- Kontaktowanie:
Co do boga to mało masz racji bo kwestia wiary to juz moja osobista sprawa. Nie musze wierzyć w twojego boga ( dla mnie to rzeczownik jak każdy inny) i reguły pisowni małe tu mają zastosowanie, ale to tak przy okazji...Mytek pisze:nam nie potrzeba zadnej reklamy!tak przy okazji to "Boga"ale mniejsza z tym....nasz arena miesci okolo5000osob wiec nie dziw sie ze jak przyjdzie okolo 150 osob to prawie ich nie widac, wszystko przez to ze arena to wielki moloch!gdyby taka sama ilosc ludzi przyszla do mniejszej hali to z pewnoscia wygladalaby ona na "bardziej zapelniana".
Poza tym ja się nie pytam czy hala wygląda na zapełnioną, bo zapełnic Arenę jest oczywiście bardzo ciężko. Odnoszę się do faktów czyli... 100 osób, a nie do subiektywnych odczuć dotyczących zapełnienia obiektu.

- MirU <poznań>
- Kadet
- Kontaktowanie:
nie będe się z toba kłóćił ale te sto osób to są "zapaleńcy" którzy przychodza na każdy mecz, nie wiem jak jest natomiast z resztą wiary(w sobotę widocznie woleli być na meczu Pyry)!
Gdybyśmy mieli mniejsza Hale to by to jakoś wyglądalo a nie jak wejdzie do areny 100-200 osób to ich nie widać i jest wrażenie jakby mecze odbywały się bez widzów!!
P.S
Arena ma 6ys miejsc siedziących[/code]
Gdybyśmy mieli mniejsza Hale to by to jakoś wyglądalo a nie jak wejdzie do areny 100-200 osób to ich nie widać i jest wrażenie jakby mecze odbywały się bez widzów!!
P.S
Arena ma 6ys miejsc siedziących[/code]
- Mytek
- Junior
- Kontaktowanie:
Mickey!poniekad sie z Toba zgadzam. AZS poznan to mlody zespol ktory[pomimo wice mistrzostwa polski] nie wyrobil sobie jeszcze takiej renomy jak inne[powiedzmy]starsze zespoly.
mysle ze to ze w poznaniu na kosza chodzi mniej osob spowodowane jest tym ze wiekszosc kibicow chodzi na mecze Lecha!poza tym u nas sa [chyba] trzy albo cztry zespoly koszykarskie wiec ludzie sie po nich "rozchodza"szczegolnie jesli mecze innych druzym sa w tych samych tterminach. to byl dopiero pierwszy mecz, zobaczym,y co bedzie pozniaj. uwiezszysz lub nie ale na jednym z meczow w zeszlym sezonie bylo prawie 2000 osob!sezon dopiero co sie rozpoczal a mu mielismy dopieo jeden mecz u siebie, wiec nie mozna oczekiwc cudow na trybunach, mam nadzieje ze z kazdym meczem bedzie coraz lepiej!
mysle ze to ze w poznaniu na kosza chodzi mniej osob spowodowane jest tym ze wiekszosc kibicow chodzi na mecze Lecha!poza tym u nas sa [chyba] trzy albo cztry zespoly koszykarskie wiec ludzie sie po nich "rozchodza"szczegolnie jesli mecze innych druzym sa w tych samych tterminach. to byl dopiero pierwszy mecz, zobaczym,y co bedzie pozniaj. uwiezszysz lub nie ale na jednym z meczow w zeszlym sezonie bylo prawie 2000 osob!sezon dopiero co sie rozpoczal a mu mielismy dopieo jeden mecz u siebie, wiec nie mozna oczekiwc cudow na trybunach, mam nadzieje ze z kazdym meczem bedzie coraz lepiej!
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”