VIII kolejka FGE:TS Wisła Kraków-Tęcza Leszno
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
-
Endrju
- Senior
- Kontaktowanie:
ann pisze:wlodi9 pisze:Cheerleadarki rzeczywiscie nienajlepszej "jakosci" . Jak juz sa to powinny niwelowac na trybunach nude.
Co do Makowskiej to gra jak gra, poruszecie ten temat prawie co kazdy mecz i co z tego, nic nie zmnienicie, musicie sie z tym pogodzic
nie no pewnie, że się godzimy, bo co niby można zrobić? zabronić jej grać? tylko jak komuś zrobi krzywdę na serio to juz nie będzie zabawne. a czirliderki to jak się domyślam temat zastępczy, żeby nie pisać o żenadzie w wykonaniu drużyny Leszna w tym sezonie
Ale kim Leszno ma grac teraz ?? Przyjda te 3 grajki z ameryki to sie wtedy okaze na co tak naprawde stac Leszno. Oby nie sprawili 1-szej niespodzianki w pierwszym meczu
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem
- wlodi9
- Kadet
- Kontaktowanie:
ann pisze:wlodi9 pisze:Cheerleadarki rzeczywiscie nienajlepszej "jakosci" . Jak juz sa to powinny niwelowac na trybunach nude.
Co do Makowskiej to gra jak gra, poruszecie ten temat prawie co kazdy mecz i co z tego, nic nie zmnienicie, musicie sie z tym pogodzic
nie no pewnie, że się godzimy, bo co niby można zrobić? zabronić jej grać? tylko jak komuś zrobi krzywdę na serio to juz nie będzie zabawne. a czirliderki to jak się domyślam temat zastępczy, żeby nie pisać o żenadzie w wykonaniu drużyny Leszna w tym sezonie
Dokladnie tak jak mowisz.
T Ę C Z A
L E S Z N O
L E S Z N O
ann pisze:po którymś meczu napisałam Dado wróć, podtrzymuję to. po nastepnym takim popisie Boby M. pewnie będę zmuszona napisać Tiffi(Johnson) wróć![]()
![]()
no chyba że Pani Maksimović została sprowadzona do Wisły po to, żeby ładnie się uśmiechać na boisku, to się nie czepiam.
i niech mi nikt nie wciska kitu, że ona się kiedyś przełamie. nie!bo gra tak od 3-4 sezonów, a teraz jest chyba szczyt jej beznadziejności.
już widzę jak w środę Santos robi z Boby jesień średniowiecza. dobrze, że jest Ewka.
Ann .. tak jak mówiłem Ci na meczu ... Boba jest w Wiśle potrzebna i wyśmienicie spełnia swoją role ... dzięki temu ze ona "gra" na boisku to Ewka może grać na swojej ulubionej pozycji - na 4
- wlodi9
- Kadet
- Kontaktowanie:
Kuba pisze:ja mam tylko nadzieje, że dożyjecie w Lesznie czasów, kiedy Szopen zmieni barwy klubowe, przyjedzie ze swoją nową drużyną na mecz do Trapezu i będzie nap*****lać wasze koszykarki. Czekał wówczas będę na wasze obronne wpisy, że ona tak gra itp...
Na pewno nie bedziemy Jej bronic w takiej sytuacji, ale nie bedziemy pisac o tym nie skonczenie wiele razy
T Ę C Z A
L E S Z N O
L E S Z N O
wlodi9 pisze:Kuba pisze:ja mam tylko nadzieje, że dożyjecie w Lesznie czasów, kiedy Szopen zmieni barwy klubowe, przyjedzie ze swoją nową drużyną na mecz do Trapezu i będzie nap*****lać wasze koszykarki. Czekał wówczas będę na wasze obronne wpisy, że ona tak gra itp...
Na pewno nie bedziemy Jej bronic w takiej sytuacji, ale nie bedziemy pisac o tym nie skonczenie wiele razy. Gra jak gra <-- zycie.
jakos trudno mi w to uwierzyć. zwłaszcza, jeśli np. o polkowickim Impelu jestescie w stanie marudzic całymi latami
- Marco
- Junior
- Kontaktowanie:
Druga galeria z sobotniego spotkania dostępna już na naszej stronie czyli www.kibicewisly.pl (skwk.pl jak kto woli
)
WISŁA KRAKÓW - Tęcza Leszno
WISŁA KRAKÓW - Tęcza Leszno

WislaLive.pl
-
Endrju
- Senior
- Kontaktowanie:
Kuba pisze:wlodi9 pisze:Kuba pisze:ja mam tylko nadzieje, że dożyjecie w Lesznie czasów, kiedy Szopen zmieni barwy klubowe, przyjedzie ze swoją nową drużyną na mecz do Trapezu i będzie nap*****lać wasze koszykarki. Czekał wówczas będę na wasze obronne wpisy, że ona tak gra itp...
Na pewno nie bedziemy Jej bronic w takiej sytuacji, ale nie bedziemy pisac o tym nie skonczenie wiele razy. Gra jak gra <-- zycie.
jakos trudno mi w to uwierzyć. zwłaszcza, jeśli np. o polkowickim Impelu jestescie w stanie marudzic całymi latami
Impel to juz legenda
PS (powiedzcie kto im lepsza reklame zrobi??)
Czy ktos zna nazwe ochrony z Gorzowa Łodzi Gdyni czy Krakowa ?
Spewnoscia nie maja zalu do nas ze tak duzo sie o nich pisze
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
Endrju pisze:Kuba pisze:wlodi9 pisze:Kuba pisze:ja mam tylko nadzieje, że dożyjecie w Lesznie czasów, kiedy Szopen zmieni barwy klubowe, przyjedzie ze swoją nową drużyną na mecz do Trapezu i będzie nap*****lać wasze koszykarki. Czekał wówczas będę na wasze obronne wpisy, że ona tak gra itp...
Impel to juz legenda![]()
![]()
![]()
PS (powiedzcie kto im lepsza reklame zrobi??)
Czy ktos zna nazwe ochrony z Gorzowa Łodzi Gdyni czy Krakowa ?![]()
![]()
![]()
Spewnoscia nie maja zalu do nas ze tak duzo sie o nich pisze
analogicznie mozna to samo powiedziec o Szopenie...
to (niestety) tez legenda. jej "gra" przerast ją samą...
Widać nie potrafi umiejętnościami zapaść w pamięć w Gorzowie, Łodzi, Gdyni czy Krakowie, to bawi się w killera i jest na ustach całej Polski.
z pewnością nie ma żalu, że się o niej mówi, skoro na tym by jej miało zależeć...
Hmm tak czytam te wszystkie bzdury co napisali Wislaccy fani ijeden krzykacz z Polkowic..i zaprawde nei wiem czy mam plakać czy się śmiać ?
Znowu jak co roku temat Makowska the killer woow sorki nei znudzilo wam się to ?
Zrozumcie jedno koszykówka gra kontaktowa ...coż Szopen czasem przesadzi ale nie robice z niej postrachu ligi , sami prowokujecie te tematy i naglasniacie to i sam itworzycie jakies durne legendy a co za tym idzie sami robicie jej te "popularnośc" i z tego co wiem o Szopenie to bynajmniej nie zalezy jej na takiej popularnośći
i na koniec taka rada dla was wszystkich PRZERZUCIE SIĘ NA SZACHY tam chyba nie ma agresywnych zagrań tam sie odnajdziecie bo jak czytam te posty to tez sie zastanawiam boże co to są za panienki ci kibice (z przeprosinami dla dziewczyn na tym forum) twarda gra twarda liga tak bywa ... tyle w temacie
a teraz osobny wątek dla znakomitego forumowicza KUBY
mowisz ze leszno ci wypomina impelka? a dziwisz się ? bylem u was 2 razy ale takiego syfu to nie ma nigdzie nawet na stadionie Leszna gdzie przychodzi grubo powyzej 20 tys wiary, kibice są lepiej traktowani przez ochrone i policje niz u was . A nie wspomne ze to ty sam wypominasz non stop co temat o Makowskiej jak ona brutalnie gra wooow czlowieku zluzuj zainteresuj sie sprawami w swoim klubie swoimi zawodniczkami tam też mozna sie doszukac kilku problemow pewnie bardziej interesujacych niz postawa Makowskiej
A i nei baw sie we wrózke jak my bedziemy reagowac gdy nasze zawodniczki będą faulowane ...bo argument dałes istnie dziecinny.
A i pamietaj ze ja pamietam co powiedziales kiedys o Lesznie na tym forum ty wiesz o co chodzi wiec lepiej zamilcz i nie wypowiadaj sie o Lesznie. Bo jestes glownym prowodyrem problemow na lini Leszno - Polkowice
a teraz dla naszej niestrudzonej Ann
Boze ty jestes blondynką? za przeproszeniem Leszno gra zenade nei da sie ukryc ale czym tu sie chcesz chelpic? podoba ci sie ze dosrasz slabszej druzynie? ze jestes fanka Wisly krakow myslisz ze mozesz sie wysmiewac z polskich zawodniczek lub tez trenera? Wiesz w twoim klubie ciezko o gre polką wiec tylko upokarzasz sie w ten sposob bo smiejac sie z polek tak naprawde wysmiewasz sie z polskich zawodniczek a wiadomo ze w wisle macie niezly zaciag obcokrajowek
Wiec pozwol tylko na jedno Ann na oceny przyjdzie czas po sezonie zatrzymaj te swoje glupotki dla siebie
a i jeszcze jedno dlaczego kibice obcej druzyny maja wstawac przy hymnie Wisly ? pogielo was? to tak jakby legia wstawala i klaskala a stadionie lecha przy ich hymnie ...
Wasz hymn super fajnie macie tradycje bardzo dluugie i wielkie ale ja i inni nie musimy ich szanowac tak zreszta jak i wy nie szanujecie innych prawde powiedziawszy wstaje tylko przy hymnie polski a klubowe hymny wiecie gdzie kazdy przyjezdny kibic ma? nie zyjcie historia bo takto chyba byscie chcielipikniki robic na meczach ligowych zeby bylo milo fajnie i przyjemnie
ale sie nie uda
Znowu jak co roku temat Makowska the killer woow sorki nei znudzilo wam się to ?
Zrozumcie jedno koszykówka gra kontaktowa ...coż Szopen czasem przesadzi ale nie robice z niej postrachu ligi , sami prowokujecie te tematy i naglasniacie to i sam itworzycie jakies durne legendy a co za tym idzie sami robicie jej te "popularnośc" i z tego co wiem o Szopenie to bynajmniej nie zalezy jej na takiej popularnośći
i na koniec taka rada dla was wszystkich PRZERZUCIE SIĘ NA SZACHY tam chyba nie ma agresywnych zagrań tam sie odnajdziecie bo jak czytam te posty to tez sie zastanawiam boże co to są za panienki ci kibice (z przeprosinami dla dziewczyn na tym forum) twarda gra twarda liga tak bywa ... tyle w temacie
a teraz osobny wątek dla znakomitego forumowicza KUBY
mowisz ze leszno ci wypomina impelka? a dziwisz się ? bylem u was 2 razy ale takiego syfu to nie ma nigdzie nawet na stadionie Leszna gdzie przychodzi grubo powyzej 20 tys wiary, kibice są lepiej traktowani przez ochrone i policje niz u was . A nie wspomne ze to ty sam wypominasz non stop co temat o Makowskiej jak ona brutalnie gra wooow czlowieku zluzuj zainteresuj sie sprawami w swoim klubie swoimi zawodniczkami tam też mozna sie doszukac kilku problemow pewnie bardziej interesujacych niz postawa Makowskiej
A i nei baw sie we wrózke jak my bedziemy reagowac gdy nasze zawodniczki będą faulowane ...bo argument dałes istnie dziecinny.
A i pamietaj ze ja pamietam co powiedziales kiedys o Lesznie na tym forum ty wiesz o co chodzi wiec lepiej zamilcz i nie wypowiadaj sie o Lesznie. Bo jestes glownym prowodyrem problemow na lini Leszno - Polkowice
a teraz dla naszej niestrudzonej Ann
Boze ty jestes blondynką? za przeproszeniem Leszno gra zenade nei da sie ukryc ale czym tu sie chcesz chelpic? podoba ci sie ze dosrasz slabszej druzynie? ze jestes fanka Wisly krakow myslisz ze mozesz sie wysmiewac z polskich zawodniczek lub tez trenera? Wiesz w twoim klubie ciezko o gre polką wiec tylko upokarzasz sie w ten sposob bo smiejac sie z polek tak naprawde wysmiewasz sie z polskich zawodniczek a wiadomo ze w wisle macie niezly zaciag obcokrajowek
Wiec pozwol tylko na jedno Ann na oceny przyjdzie czas po sezonie zatrzymaj te swoje glupotki dla siebie
a i jeszcze jedno dlaczego kibice obcej druzyny maja wstawac przy hymnie Wisly ? pogielo was? to tak jakby legia wstawala i klaskala a stadionie lecha przy ich hymnie ...
Wasz hymn super fajnie macie tradycje bardzo dluugie i wielkie ale ja i inni nie musimy ich szanowac tak zreszta jak i wy nie szanujecie innych prawde powiedziawszy wstaje tylko przy hymnie polski a klubowe hymny wiecie gdzie kazdy przyjezdny kibic ma? nie zyjcie historia bo takto chyba byscie chcielipikniki robic na meczach ligowych zeby bylo milo fajnie i przyjemnie
- Marco
- Junior
- Kontaktowanie:
Abcdef pisze:Wasz hymn super fajnie macie tradycje bardzo dluugie i wielkie ale ja i inni nie musimy ich szanowac
a ktoś wam karze szanować?
tak zreszta jak i wy nie szanujecie innych
a który klub jeszcze ma hymn?
prawde powiedziawszy wstaje tylko przy hymnie polski a klubowe hymny wiecie gdzie kazdy przyjezdny kibic ma?
a Lotos u nas stał
jakie mają? nic nie mają nic nie muszą zakoduj to sobie! ale jeśli publicznie znieważają naszą świętość i to w naszej hali to reakcja była/jest/będzie to proste jak konstrukcja cepa. Nie stosujesz się to wyłapujesz to lub tamto.
a miało być przecież kosz to nie piłka ale OK, koszykarscy fani dają więcej powodów żeby tak nie było, dla mnie osobiście woda na młyn.
I bardzo się cieszę, że odwiedzający to forum działacze, koszykarki i inni związani z koszykówką w Polsce przeczytają jakie podejście prezentują niektórzy kibice koszykówki w Polsce. Publicznie nieskazitelni a gdzies tam pokątnie prezentujący faktyczne swoje oblicze.
nie zyjcie historia bo takto chyba byscie chcielipikniki robic na meczach ligowych zeby bylo milo fajnie i przyjemnieale sie nie uda
u nas może być niemiło niefajnie i nieprzyjemnie ja nie mam nic przeciwko
PS: zalogowałeś się po to by się wypłakać, użalić, dogryźć komuś?
Trzecia galeria z meczu WISŁA KRAKÓW - Tęcza Leszno

WislaLive.pl
Abcdef pisze:i na koniec taka rada dla was wszystkich PRZERZUCIE SIĘ NA SZACHY tam chyba nie ma agresywnych zagrań tam sie odnajdziecie bo jak czytam te posty to tez sie zastanawiam boże co to są za panienki ci kibice (z przeprosinami dla dziewczyn na tym forum) twarda gra twarda liga tak bywa ... tyle w temacie
Ja przeciwko twardej grze i agresywnym zagraniom nic nie mam , ba nawet podoba mi się walka na boisku ale to co ta zawodniczka gra to nie jest żaden z w.w. elementów gry w koszykówkę. Wejdź sobie na www.itvp.pl zajrzyj do archiwum , może znajdziesz mecz 7-y któregoś z finałów Wisła - Lotos , obejrzyj a zobaczysz co to jest twarda,momentami agresywna i nieustępliwa walka. Niestety zagrania pani Makowskiej nie mają z tym nic wspólnego.To jest próba wyładowania frustracji na przeciwniku wynikająca z faktu bycia słabszym bądź też brak umiejętności pogodzenia się z porażką. Wybacz ale tak to wygląda z perspektywy trybun - gdy się ogląda takie chamskie (nie agresywne albo twarde ) zagranie w stosunku do Marty . Usprawiedliwieniem takiej gry mogą być emocje,nerwy w trakcie meczu wynikające np z wyniku , który jest na styku ale niestety ten mecz jak wiesz skończył się wcześniej niż w ogóle się zaczął...
A co do szanowania naszych tradycji to możesz się nawet położyć podczas hymnu ... (proponuje żebyś przyszedł jeszcze w koszulce z przekreśloną białą gwiazdą na piersi bo skoro nie musisz szanować naszego hymnu to nie musisz szanować również naszego herbu ) Tylko nie pisz potem na forach , że kibice Wisły są beee a ja mogę robić co mi się podoba a nikt nie ma prawa nawet zwrócić mi uwagi etc. bo tak wynika z ustawy o godności osobowej...
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuście do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych...podania ręki" H. Reyman
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”