X kolejka FGE:TS Wisła Kraków-AZS Poznań

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

ajaja
Młodzik

Postautor: ajaja » 03 listopada 2008, 23:32

MARAS pisze:Szacunek za wole walki i ambicje! Można przegrać ale po walce, taki AZS właśnie mi sie podoba, a tego mu brakowało w zeszłym sezonie, do pełni szczęścia potrzebne jest zwycięstwo nad wyżej notowanym rywalem.

Co do meczu:

1. Masakryczna ilość strat z naszej strony, pani kapitan nie będe wypominał bo ona sam wie ile miała
2. Zabrakło punktów Oki, jakby te 10pkt to...........
3. Reda za szybko spadło co pokazało że w okienku transferowym można rozejrzeć się za jakąś centerką.

Tylko Maras skąd chcesz wziąć kasę na tę centerkę? I to mając w zespole trzy dziewuchy ponad 190 plus Jarkowską na czwórce?

MARAS
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: MARAS » 04 listopada 2008, 00:16

Wobec rosnącego kursu dolara, myśle że jednak trzeba będzie pozostać przy tym co jest.
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!

Awatar użytkownika
ann
Administrator

Postautor: ann » 04 listopada 2008, 00:24

MARAS pisze:Wobec rosnącego kursu dolara, myśle że jednak trzeba będzie pozostać przy tym co jest.

aktualnie kurs dolara dość mocno spada:)

Awatar użytkownika
Marco
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Marco » 04 listopada 2008, 09:46

Trzecia galeria ze spotkania WISŁA KRAKÓW - AZS Poznań już dostępna na stronie kibicewisly.pl

WISŁA KRAKÓW - AZS POZNAŃ cz.3
Obrazek
Obrazek
WislaLive.pl

Awatar użytkownika
P.OLD
Młodzik

Postautor: P.OLD » 04 listopada 2008, 14:41

BlackJuRy pisze:I chyba jej się spodobało, ze publika tak się cieszy gdy trafia, bo widać było ... hehe powiedział bym nawet jakąś taką werwę :) Niestety chyba nie zakumała dlaczego się cieszymy... Za to Ania Wielebnowska zakumała z ego co wdziałem i bawiła się równie dobrze :D...

i ten angielski styl dopingu ... :) Takiej szydery dawno nie było z niej, a ona jeszcze się z tego cieszy .. to tak jak w tym kawale z filmu "Desperados" jak gościu wszedł do baru i z barmanem się założyl o 100$, że nasika do szklanki :P

Awatar użytkownika
Greebo
Weteran kkforum

Postautor: Greebo » 04 listopada 2008, 15:16

Ja tam się cieszyłem szczerze, bo w tym momencie ważniejszym dla mnie było zwycięstwo Wisły niż "dokopanie" Bobie.

PS. Film ma tytuł "Desperado", bez "s" na końcu.
PS2. A Niunia w tym meczu była bardziej wk.. od Boby. Dużo bardziej.
... tysiące przejechanych kilometrów ... setki przegadanych godzin .. dziesiątki odwiedzonych miast, stadionów i hal ... jedna trójkolorowa pasja ...

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”