gdziol pisze:są gdzieś zdjęcia z meczu Wisły?
http://roger-photogallery.net76.net/cop ... =33&page=1
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
gdziol pisze:są gdzieś zdjęcia z meczu Wisły?
Wiślak PB pisze:Gratulacje dla Gdyni.
Co do wyniku Bourges to tym bardziej szkoda tej naszej porażki :/
No nic , grupa wyrównana trzeba walczyć. Jeżeli CH nie będą już boleć kolana to coś może ugramy. Wydaje mi się , że albo zajmiemy w tej grupie 1 albo 3 miejsce , przy czym tego 2 scenariusza nawet nie biorę pod uwagę...

ann pisze:1. nie użalam się nad tą porażką
2.nie chodzi tutaj o żadne sympatie czy antypatie. czytam sobie po prostu statystytki i porównuje. tu wcale nie trzeba uwielbiać ADF, żeby widzieć, że jak na razie Canty jest zupełnie bez formy. więc takich komentarzy sobie raczej nie życzę.
3.zerknij sobie na play by play z meczu z Orenburga to może zrozumiesz dlaczego tak piszę.
4. przeczytaj uważnie moje komentarze odnośnie Holdsclaw.napisałam, że jest to koszykarka wybitna, nie raz ani dwa.
5. zwracaj uwagę na emotki takie jak np.,których dość często używam w swoich wypowiedziach.
6.sama Holdsclaw nie zapewni nam ósemki Euroligi ani MP(patrz poprzedni sezon w Lotosie)Spokojnie wróci Holdsclaw i życie stanie się piękniejsze! ZAPEWNIAM!
może Twoje. moje nie jest od tego uzależnione.
JaroTS pisze:Pozdrawiam fanów Wisełki i Helliego naszego fana z Gdyni...

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości