Euroliga - 2 kolejka

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

friel
Kadet

Re: Euroliga - 2 kolejka

Postautor: friel » 05 listopada 2009, 19:33

przyłączam się do gratulacji
Brąz ///Srebro///Srebro///Złoty-brąz!!!

Awatar użytkownika
przemoe
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: przemoe » 05 listopada 2009, 21:15

A myślałem, że gorzej niż Wisła nie zagramy. Cóż, człowiek się uczy całe życie...
Wyjściowa piątka to niemal jakiś ponury żart. Brakło mi jeszcze tylko Sosny na trójce. Pierwsza połowa to jakiś koszmar. Milion strat, kłótnie a mimo to i tak remis. Eksperyment nie wypalił, przynajmniej Ślimak potem tego pomysłu nie forsował zanadto...
Druga połowa lepsza, Ivana ochłonęła (widać Ślimak różnie reaguje na różne zawodniczki, niektóre już by po czymś takim siedziały do końca w szatni), ale wciąż daleko do choćby poziomu z Krakowa. Kiepsko zagrana końcówka, wymęczone/wyszarpane/podarowane przez AneBanane (niepotrzebne skreślić) zwycięstwo to jednak zwycięstwo, ale z taką grą gdzie my do Europy.

Inna sprawa to tajemnicza amnezja naszych zawodniczek w umiejętności stawiania zasłon. Nie pamiętam kiedy by tyle ofensów nam odgwizdano. Że Juja tak robi to wiem, ale żeby tak od razu wszystkie na raz? Dobrze, że za tydzień tylko Szeged a w lidze pauza. Tydzień treningów i może coś laski się naumieją na nowo...
Pozdrawiam,
Pszemek.
----------------
Obrazek

http://toiowonasportowo.blox.pl

st
Żak

Postautor: st » 05 listopada 2009, 21:32

żeby w euro na boisku były jednocześnie 4 polki to wcześniej nie uświadczyłam

czyżby Ivana przeziębiona?

Lecia + 1 zb !!!??

ale zwycięzców sie nie sądzi :)

rzymi
Oldboy

Postautor: rzymi » 05 listopada 2009, 22:51

Gratulacje. I moje tradycyjne pytanie... Czy mógłby kto wrzucić link do meczu, jeśli jest gdzieś w necie?
ObrazekObrazek

Obserwator
Nowy na forum

Postautor: Obserwator » 05 listopada 2009, 23:04

fmaster
Żak

Postautor: fmaster » 06 listopada 2009, 01:00

Piątka taka a nie inna, bo ostatnie kilka dni Ivana i Erin zamiast trenować to leżały w łózkach i leczyły grype. A Ivana zagrała na własną prośbę i własną odpowiedzialność, bo jeszcze wczoraj ledwo stała na nogach. Sztuką jest wygrac mecz grając słabo, więc można powiedzieć, że nasze dziewczyny to artystki najwyższej klasy :)

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”