xavery2 pisze:czyli jednak Waligórska w Toruniuale nie tylko nazwiska graja pamietajcie
Pamiętamy. i na dalsze wzmocnienia niecierpliwie czekamy
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
Marek1990 pisze:Czyli Taylor jest do wzięcia...
matrix pisze: a kto Ci to powiedział?
Energa w tej chwili najbardziej potrzebuje koszykarek wysokich, bowiem wciąż nie sfinalizowano ostatecznie rozmów z Lindsay Taylor.
matrix pisze:PS.LG do wzięcia jest cały czas,bo jest panną![]()
![]()
matrix pisze: tylko nie wiem czy pasowalibyscie do siebie....
matrix pisze:"a ty chyba baranem... "
Mam nadzieję,że moderator weźmie Twoje słowa po uwagę.....
Reszta komentarza do tego zachowania jest zbyteczna....
pepe1 pisze:matrix pisze:"a ty chyba baranem... "
Mam nadzieję,że moderator weźmie Twoje słowa po uwagę.....
Reszta komentarza do tego zachowania jest zbyteczna....
no rzeczywiscie - że forumowicze , a raczej dzieci z roczników 1990 i mlodszych maja wielką wiedze o koszykówce .
no ale moderatorom to jak widac nie przreszkadza bytnio...
jakakolwiek forma żartu nie ma sensu - bo dziecko jak dziecko - szybko się obraża
matrix pisze:Po transferach do torunskiej Energi Sheeny Moore i Natalii Waligórskiej przyjście do tego klubu pani Beaty Krupskiej-Tyszkiewicz jest moim zdaniem nieaktualne.....
ann pisze:matrix pisze:Po transferach do torunskiej Energi Sheeny Moore i Natalii Waligórskiej przyjście do tego klubu pani Beaty Krupskiej-Tyszkiewicz jest moim zdaniem nieaktualne.....
ale ona bardzo pasuje do Omanicowej koncepcji czyli 5 razy 40
młodych Polek nigdy dość![]()
pepe1 pisze:ann pisze:matrix pisze:Po transferach do torunskiej Energi Sheeny Moore i Natalii Waligórskiej przyjście do tego klubu pani Beaty Krupskiej-Tyszkiewicz jest moim zdaniem nieaktualne.....
ale ona bardzo pasuje do Omanicowej koncepcji czyli 5 razy 40
młodych Polek nigdy dość![]()
a gdzie ty masz 5 razy 40 ????
przeciez Waligorska , Krawiec , Tłumak czy Grabowska to stosunkowo młode dziewczyny .
nowa Amerykanka tez jest młoda .
WIEc ?
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 145 gości