Euroliga - 19/20.01.2005
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
-
Jurek
Jurek pisze:JAK PODAJESZ WYNIK TO MOZE BYS PODAWAL ZRODLO BO TAKIE WYNIKI TO MOZESZ SOBIE WYMYSLAC!!!
Przecież on sobie te wyniki wymyśla, żeby było bardziej profesjonalnie
Ostatnio zmieniony 19 stycznia 2005, 21:37 przez Waldi, łącznie zmieniany 1 raz.
Hersi pisze:Anonymous pisze:ten wynik co podales 44-40 to nie byl po zakoczeniu 2 kwarty,tylko w trakcie?
To jest wynik po 2 kwartach (1 kw: 26:16 dla USVO, a 2 kw 18:24 dla Wisły)
jak dla mnie - super. zapowiada sie ciekawa koncówka, wiec Downar-Zapolski nie będzie szczędził podstawowych zawodniczek, zwłaszcza przy zaciętych końcówkach. niech się męczą
Chcemy dogrywek!
Kuba pisze:Hersi pisze:Anonymous pisze:ten wynik co podales 44-40 to nie byl po zakoczeniu 2 kwarty,tylko w trakcie?
To jest wynik po 2 kwartach (1 kw: 26:16 dla USVO, a 2 kw 18:24 dla Wisły)
jak dla mnie - super. zapowiada sie ciekawa koncówka, wiec Downar-Zapolski nie będzie szczędził podstawowych zawodniczek, zwłaszcza przy zaciętych końcówkach. niech się męcząa w niedziele niech siądą na ławeczce i obserwują mecz z CCC z boku
Chcemy dogrywek!![]()
![]()
bardzo ciekawa i sprytna kalkulacja
Zyzia pisze:Kuba pisze:jak dla mnie - super. zapowiada sie ciekawa koncówka, wiec Downar-Zapolski nie będzie szczędził podstawowych zawodniczek, zwłaszcza przy zaciętych końcówkach. niech się męcząa w niedziele niech siądą na ławeczce i obserwują mecz z CCC z boku
Chcemy dogrywek!![]()
![]()
bardzo ciekawa i sprytna kalkulacja
Dziękuję
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”