LIVE Polska - Chorwacja
14:10 na razie! Trzymać to dziewczyny!!!! DO BOJU POLSKA!!!
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
Anonymous pisze:O przepraszam, ale to nie są moje słowa. Chyba wszyscy powinni zastanowić się nad tym co piszą. Czasami co niektórych ponoszą emocje.
Uważam, że Weronika jest przyszłościową koszykarką i nigdy z mojej strony nie było żadnej krytyki pod jej adresem.
gall anonim pisze:gosciu pisales ze zawodniczki beda to czytalo co seba pisze i ze sprawia to im przykrosc moze i tak ale czy ty jak pisales i oczerniales zawodniczki z polskiej reprezentacji kadetek to one tez to czytaly u je ranily te slowa przykro im bylo zepewne tezz,ale nie obchodilo cie to i sam nadal je oczerniales ale jak inni powiedza prawde na temat juniorek to jest zle to wczale nie sa az takie przykre slowa jak do weroniki idczak cytuje"...broni na prostych nagach...","...jest przereklamowana..."to wtedy sie tym nie przejmowales!?to z jakiej racji seba ma sie nawet przejmowac tym copisze i czy je urazi?tobie wolno a jemu nie?zastanow sie nad soba...
polskiej koszykówki podobnie jak była kiedyś Kara Kaczmarek (bo jak na razie jej gwiazda blaknie-czyt. Karoliny)
mati pisze:polskiej koszykówki podobnie jak była kiedyś Kara Kaczmarek (bo jak na razie jej gwiazda blaknie-czyt. Karoliny)
Tylko o tą twoim zdaniem przyblakłą gwiazdeczkę ubiegają się najlepsze Polskie kluby, własnie ta przyblakła gwiazdeczka(znów twoje słowa) miała sporo minut na ekstrklasowych parkietach, w zesłym sezonie była podstawową zawodniczką Ostrovii. Na ME dawała bardzo dobre zmiany. Teraz czekam na odpowiedz ile jeszcze jest zawodniczek w jej roczniku takich których trenerzy (ekstrklasy, 1 ligii) zabijają się i chcą mieć w swojej druzynie? ile zawodniczek w jej roczniku grało tyle w e-klasie albo chociaż porównalnie tyle co ona? ile zawodniczek w jej roczniku było tak znaczącą postacią w druzynie ekstrklasowej (pierwsza piątka)? I zapewniam cie kolego, ze Kara jest zawodniczką, która pretenduje do miana najlepszej Polskiej koszykarki. Ja mam tylko nadzieję, że Kara pokaże na co ją stać.
Udowodnij wszystkim swoją postawą jacy jak to mówią mniej życzliwi "są słabi trenerzy w Ostrowie". Pokaż do czego Cię doprowadzili. Powodzenia w AZS (widzimy się w Poznaniu na meczach)!
PS. Jak czytam takie wpisy to nasuwa mi sie taka mysl...rzeczywiscie Karolina byłabys zdaniem ludzi kims gdybys przyjęła propozycje Lotosua tak widzisz:) jaka z Ciebie przyblakła zawodniczka
![]()
PS2. A tu masz mecz zawodniczki na miarę pierwszej reprezentacji Polski:
Mecz z meblotapem Chełm, sezon zasadniczy, miejsce Chełm.
Kaczmarek Karolina 35 minut, 22 punkty, 9/14 -64% za dwa, 4/9- 44% za 3, 7 zbiórek.
EDIT: Tak z ciekawości. Chciałem zapytać cie trogi gosciu w ilu meczach widziales Karolinę Kaczmarek w ubiegłym sezonie? Ja widziałem w prawie wszystich.
mati pisze:(...) PS. Jak czytam takie wpisy to nasuwa mi sie taka mysl...rzeczywiscie Karolina byłabys zdaniem ludzi kims gdybys przyjęła propozycje Lotosua tak widzisz:) jaka z Ciebie przyblakła zawodniczka
![]()
(...)
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości