AZS Gorzów : CCC 74:70

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

Awatar użytkownika
hellraiser
Junior

Postautor: hellraiser » 17 października 2005, 12:59

qBK pisze:Dotychczasowe trzy mecze Gorzowa pokazały, że w tym sezonie walka o mistrzostwo będzie jeszcze bardziej ciekawa niż ostatnio. Mamy pięciu kandydatów do medalów - Polfa, Lotos, Wisła, Gorzów, CCC - a medale tylko trzy :) To na pewno wpłynie pozytywnie na jakość widowisk. Więcej takich spotkań !

Bajka BAJECZKA

Nic sie nie wyrównało ani tymbardziej nie poszło w góre wiec jakoś widowsk też nie pójdzie w góre..
Polfa i Wisla kompletnie poza zasięgiem.Wisła zespół gwiazd główny faworyt zajeła miejsce Lotosu..

CCC i Lotos walczą o brąz.CCC jest własciwe na tym samym poziomie co rok temu,Lotos znacznie słabszy.

Poznań słabszy,Gorzów silniejszy.Ale to tylko 5 miejsce.

Niektórzy się pozamieniali miejscami i to wszystko.

Awatar użytkownika
Konstanty Indelfons Gałcz
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: Konstanty Indelfons Gałcz » 17 października 2005, 13:25

Na sali siedział i kibicował...
.
.
.
kto?
.
.
.
tak tak przyszły pan premier RP Obrazek wiec sedziowe zadbali zeby był zadowolony z wyniku meczu Obrazek i teraz tak juz bedzie w kazdym spotkaniu Obrazek

pozdrawiam Obrazek
Wygramy z Wami !!Obrazek

Awatar użytkownika
ginda
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: ginda » 17 października 2005, 14:08

Edzia pisze:
ginda pisze:kubus nie mysl o tym meczu mysl o nastepnym :twisted: wygramy wygramy wygramy polfe pokonamy

jaaasneeee

NIGDY! :twisted:

czyli jasne czy nigdy :lol: ?

Awatar użytkownika
Edzia
Junior
Lokalizacja: cztery domy, dwie ulice to są właśnie PABIANICE :-P

Postautor: Edzia » 17 października 2005, 14:29

jasne że nigdy :mrgreen:
"Oto jest miłość.
Dwoje ludzi spotyka się przypadkiem,
a okazuje się, że czekali na siebie całe życie"

Awatar użytkownika
ginda
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: ginda » 17 października 2005, 14:33

edzia poczekamy do meczu i po meczu przyznasz mi racje:)

Kuba
Oldboy

Postautor: Kuba » 17 października 2005, 14:49

ginda pisze:edzia poczekamy do meczu i po meczu przyznasz mi racje:)
oj Ginda... bedzie jeszcze cięzej niz w Gorzowie... moim zdaniem ;-) ... licze jednak, ze dziewczyny pokażą charakter i pokonają Polfe. jednak na zadną taryfę ulgową bym nie liczył ;-) co prawda dosc łątwo polegalismy z Poflą w meczach przed sezonem, ale wiadomo jaka była sytuacja kadrowa u nas. Na pewno meczyk bedzie wyrównany i mam nadzieję, ze z happy endem dla nas :twisted:

Awatar użytkownika
ginda
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: ginda » 17 października 2005, 14:57

Kuba pisze:
ginda pisze:edzia poczekamy do meczu i po meczu przyznasz mi racje:)
oj Ginda... bedzie jeszcze cięzej niz w Gorzowie... moim zdaniem ;-) ... licze jednak, ze dziewczyny pokażą charakter i pokonają Polfe. jednak na zadną taryfę ulgową bym nie liczył ;-) co prawda dosc łątwo polegalismy z Poflą w meczach przed sezonem, ale wiadomo jaka była sytuacja kadrowa u nas. Na pewno meczyk bedzie wyrównany i mam nadzieję, ze z happy endem dla nas :twisted:

kuba a czy ja mowie ze bedzie latwo??
licze ze pokaza na co je stac

mawi
Żak

Postautor: mawi » 17 października 2005, 18:18

Czytam, że polkowickim kibicom ciężko pogodzić się że ich drużyna przegrała i do tego w GORZOWIE. To chyba zgubny wpływ wygranej z Lotosem. Przypomnę wszystkim że w ubiegłym sezonie przeżyliście to samo ale we własnej hali. Uważam też żę CCC kondycyjnie może nie wytrzymać trudów sezonu co było widać w czwartej kwarcie sobotniego meczu.

Gość

Postautor: Gość » 17 października 2005, 18:55

mawi pisze:Czytam, że polkowickim kibicom ciężko pogodzić się że ich drużyna przegrała i do tego w GORZOWIE. To chyba zgubny wpływ wygranej z Lotosem. Przypomnę wszystkim że w ubiegłym sezonie przeżyliście to samo ale we własnej hali. Uważam też żę CCC kondycyjnie może nie wytrzymać trudów sezonu co było widać w czwartej kwarcie sobotniego meczu.

O grze w czwartej kwarcie decydowała nie kondycja tylko tendencyjne sędziowanie.Podstawowa rozgrywajaca już w 2 kwarcie miała 4 faule.Najbardziej zaskoczona decyzją sedziów wydawała się być Karpińska,kiedy sędziowie odgwizdali faul Nowackiej przy zastawieniu wlaśnie na niej.Z calym szacunkiem dla Koryzny i pomimo zdobytych pkt od Edzi w najważniejszych momentach meczu należy wymagać troche więcej myślenia i zimnej krwi.Po meczu była zła i słusznie.Kolejny raz wpadła w amok i sama chciała wygrać ten mecz.No a jak jeszcze mogła pograć na jedynce to była w swoim żywiole.Nowacka powinna mieć zakaz faulowania,przynajmniej dopóki nie wróci do formy Pietrzak.A swoją drogą to jeśli Trześniewska nie może wygrać rywalizacji z cienką Czarnecką to może czas pomyśleć o emeryturze.Ona miała być wzmocnieniem pod koszem.Tymczasem Pałka gra jak z nut a Ela ma problemy nawet ze złapaniem piłki.

mawi
Żak

Postautor: mawi » 17 października 2005, 20:18

Gość napisał:

O grze w czwartej kwarcie decydowała nie kondycja tylko tendencyjne sędziowanie.

A ten znowu swoje. Trześniewska parę razy prawie przewróciła Justynę i to bez piłki a sędziowie nie reagowali!!!
Co do reszty to się zgadzam . Tak doświadczony zespół powinien inaczej
rozegrać końcówkę ale twierdzę że sił wam zabraknie i to w decydujących momentach.

Kuba
Oldboy

Postautor: Kuba » 17 października 2005, 20:24

mawi pisze:Czytam, że polkowickim kibicom ciężko pogodzić się że ich drużyna przegrała i do tego w GORZOWIE. To chyba zgubny wpływ wygranej z Lotosem. Przypomnę wszystkim że w ubiegłym sezonie przeżyliście to samo ale we własnej hali. Uważam też żę CCC kondycyjnie może nie wytrzymać trudów sezonu co było widać w czwartej kwarcie sobotniego meczu.
nie ma co porównywać obecnego i zeszłego sezonu. teraz to jest zupełnie inne CCC niż rok temu.
nie ma znaczenia, ze przegraliśmy w Gorzowie. byłoby łatwiej to przełknąć, gdybyśmy faktycznie przegrali po słabszej grze niż przeciwnik. Ale moim zdaniem sporo do naszej porażki przyłożyli gwizdki i tyle. swego zdania nie zmienie. byłem - widziałem.

koniec tematu z mojej strony, bo to sie robi powoli monotonne.

Awatar użytkownika
kyS
Kadet

Postautor: kyS » 17 października 2005, 21:54

Kuba pisze:(...)koniec tematu z mojej strony, bo to sie robi powoli monotonne.
To od poczatku bylo monotonne.
Obrazek

CokolwiekPomiedzyLudzmiKonczySie
ZnaczyNigdySieNieZaczelo
GdybyPrawdziwieSieZaczeloNieSkonczylobySie
SkonczyloSieBoSieNieZaczelo
CokolwiekPrawdziwieSieZaczynaNigdySieNieKonczy

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”