PZU Polfa Pabianice - CCC Polkowice 79:67

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

Awatar użytkownika
Edzia
Junior
Lokalizacja: cztery domy, dwie ulice to są właśnie PABIANICE :-P

Postautor: Edzia » 17 stycznia 2006, 23:11

gość pisze:droga edziu!!! wiem ze kiedyś bawiłaś sie koszykówka ale nigdy nie na tak wysokim poziomie!!!chcialam poprzeć osobe która wpisała sie tez jako gość broniaca agaty nowackiej!!! agata jest typowa jedynka tak samo jak krupska-tyszkiewicz natomias sylwia jest graczem który gra na jedynce ale rowniez potrafi zagrac na 2!!! ale wracajac do agaty jedynym podstawowym błędem jaki zrobila w tym spotkaniu jet fakt ze złapała za szybko 4 faule co ja wyłaczyło z walki w obronie jak i w ataku!!!na ta chwile w zespole ccc nie ma kto zastapic nowackiej jezeli spadnie za 5 fauli!!! koryzna jest typowa 2 i niestety nie nadaje sie na 1 nigdy tego nie potrafiła!!!edzia zagrala dobry mecz (nawet nie wiem czy nie najlepszy w tym sezonie)ale niestety jedna zawodniczka rzadko kiedy wygrywa mecz!!!w tym meczu (jak i w kazdym innym )porównanie nowackiej z koryzna mija sie z celem to sa inne pozycje i inne założenia taktyczne!!! POZDAWIAM!!!

droga... eee.. drogi gościu!

Koszykówką bawię się do dziś 8).

Jeśli chodzi o pozycje, to już sama zobaczyłam, jakiego babola strzeliłam - przyznałam się do błędu i oblałam rumieńcem :oops: :oops: :oops:. Myślę więc, że tę kwestię mamy za sobą.

Ale wracając do Agaty. Podobnie 4 faule załapala Edzia. I tu muszę napisać, że obie nie powinny mieć przynajmniej jednego z tych fauli. Jak wspomniałam w relacji, sędziowie byli straaasznieee upierdliwi i gwizdali wszyściutkie błędziki - dlatego tesh m.in. Gabi w I kw miała już 4 przewinienia.
Zgodzę się również, że nie ma kto zastąpić Nowackiej w CCC. Bo Pazur choc waleczna, gry nie czuje. Pietrzak nie widziałam, więc nie oceniam. A Edzia z kolei i tak jest wszędzie, a jedynka to nie jest Jej ulubiona pozycja.
A z tym podkreślonym zgadzam się absolutnie !! I o tym mówiłam cały czas !! Że Edzia mimo błędów zagrała naprawdę nieźle, a Agata tak sobie. I to nie jest porównanie samo w sobie. Jedynie ocena Ich gry w tym meczu.

Również pozdrawiam !!

PSik. Czyli my się znamy ?? :roll:
"Oto jest miłość.
Dwoje ludzi spotyka się przypadkiem,
a okazuje się, że czekali na siebie całe życie"

gość

Postautor: gość » 17 stycznia 2006, 23:16

tu nie chodzi o to ze jedynka nie jest przez edke lubiana pozycja ale fakt jest taki ze edzia nie potrafi grac na tej pozycji a to ze jest wszedzie to nie zawsze wychodzi jej na dobre!!!!

gość

Postautor: gość » 17 stycznia 2006, 23:18

troszke sie znamy!!! :D

Awatar użytkownika
Edzia
Junior
Lokalizacja: cztery domy, dwie ulice to są właśnie PABIANICE :-P

Postautor: Edzia » 17 stycznia 2006, 23:26

gość 1 - oczywiście, że nie zawsze wychodzi Jej na dobre. Np tak jak w meczu sobotnim, kiedy momentami nie miała sił i nawet piłka nie dolatywała :? :( :(

gośc 2 - troszkę, to znaczy ?? Może coś więcej... ?? Może się zarejetruj i napisz do mnie pm'kę :D
"Oto jest miłość.
Dwoje ludzi spotyka się przypadkiem,
a okazuje się, że czekali na siebie całe życie"

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”