AZS Poznań vs Odra Brzeg 75:64

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

Awatar użytkownika
Manic
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: Manic » 27 marca 2006, 19:11

sawa_JGora pisze:Don Igłata odnosze takie samo wrażenie... :P:P też byłam na tym meczu i o słuch mi sie nie obijo żadne wyzwisko czy coś podobnego w strone AZS KK.Więc z chęcią tez sie dowiem o co Gryglowi chodzi...

Hm wydaje mi się że pan Grylu ma jakieś kompleksy i pisze głupoty na forum no cóż bywa i tak ;)
Można przeżyć życie w sposób tak pełny, iż pod koniec jesteś gotów na śmierć, gdyż nie zostaje ci nic innego do roboty ;)

sawa_JGora
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: sawa_JGora » 27 marca 2006, 19:13

Uważaj Manic bo Cie jeszcze pobije :lol: :lol: :lol: :lol:

sawa_JGora
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: sawa_JGora » 27 marca 2006, 19:20

A kiedy w Brzegu szykuje sie jakis turniej ,na którym ma grać AZS KK??

Don Igłata
Młodzik

Postautor: Don Igłata » 27 marca 2006, 19:24

22 i 23 kwiecień ... i z tego co wiem, to już jesteście lub będziecie zaproszeni! :D

sawa_JGora
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: sawa_JGora » 27 marca 2006, 19:26

Też tak słyszałam od kibiców i podobno nawet oni sie tam wybierają.... 8) 8) 8)

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 27 marca 2006, 21:58

Mytek pisze:[(...) gdyby zagrala lepiej przez te 6 minut(...)

Przez sześć mnut teraz albo w poprzrednim meczu (jeśli to wogóle było 6 minut, bo byłem i mam WIELKI wątpliwości), gdy bezsensu ściągano ją z Gorzowa to sobie drogi Mytku możesz zwalić... domek z kart... a nie zagrać wiele pozytecznego dla zespołu - zwłaszcza, jak masz 17 lat - do roli "jokera" to trzeba mieć mnóstwo doświadczenia. Ale nieważne.. nie moja sprawa... :) Wasza, jaki przykład mają młode zawodniczki... a wspomnienie o MVP dla Olimpijki, które tak Cię zabolało, że aż je wygrubiłeś, miało na celu pokazanie jedynie, że słabsze od niej grają w innych klubach bardzo wiele - nawet w pierwszej piątce... I tyle... Wera też będzie grała w pierwszej piatce - jednak raczej nie w Poznaniu:)

Pozdrowionka!

Ps. Cieszę się z Twojego dobrego samopoczucia :) Ciekaw jestem tylko, czy takie też będzie za kilka miesiecy, gdy nie będziecie mieli kogo zgłosić do rozgrywek :lol:

MARAS
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: MARAS » 27 marca 2006, 22:11

Panowie narazie jeszcze trwa obecny sezon a wy już spekulujecie o nastęnym! Dla nas jeszcze sezon trwa więc zajmijmy sie tym!
I nie życzy sie klubom aby nie zostały zgłoszone do rozgrywek! Tobie i Olimpii nikt tego nie życzy więc ty też nie bądź złośliwy! Pozdro
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!

Kuba
Oldboy

Postautor: Kuba » 27 marca 2006, 22:13

Seba pisze:Wera też będzie grała w pierwszej piatce - jednak raczej nie w Poznaniu:)

mógłbys coś więcej powiedzieć?

Awatar użytkownika
natalia
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: natalia » 27 marca 2006, 22:15

Ja bym chetnie widziała Weronike w Chełmie :) Moze nie od razu w I piatce ale taka zawodniczka w kazdym zespole sie przyda... Ogromny talent i dopiero 17 lat :D
Obrazek
Obrazek
Natalia Marczanka- najlepsza rozgrywająca w PLKK :)

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 27 marca 2006, 22:21

MARAS pisze:(...)I nie życzy sie klubom aby nie zostały zgłoszone do rozgrywek! Tobie i Olimpii nikt tego nie życzy więc ty też nie bądź złośliwy! Pozdro

:shock: :shock: :shock: Czytaj ze zrozumieniem... GDZIE TEGO WAM ŻYCZĘ????? Napisałem tylko rzeczy OCZYWISTE dla wszystkich - oprócz Was... po Werę, Karolinę pewnie też... i może jeszcze jakieś Olimpijki, po zdobyciu mistrzostwa zgłosi się sporo klubów. Niektóre już się zgłaszały... ;) To chyba normalne... Na dodatek z tego co wiem, klub jest (a raczej był jakiś czas temu) średnio zadowolony ze współpracy z Wami... zresztą nieobecność na FINALE MISTRZOSTW POLSKI trenerów AZSu to już niestety kolejna kompromitacja... tym razem na skalę światową już:) Odejmij sobie Maras teraz wszystki Olimpijki z Waszego składu... co Ci zostanie... albo płać i ściągaj coś z Polski, albo płacz i zgrzytanie zębami... Więc mówię jeszcze raz - do zadowolonego Mytka - takie działania, jak ściągnięcie Wery na 5 minut poprzednio, czy teraz nastepny epizod w meczu, to niestety wyganianie Jej z Poznania - już teraz bowiem połowa klubów ekstraklasy może jej zagwarantować pewnie w kontrakcie 20-25 minut gry, a często i pierwszą piątkę. Zresztą - prosty przykład... najlepsza piątka finałów MPJS - Zalesiak (pierwsza piątka AZS Gorzów i wiele minut na parkiecie), Lecia (tu chyba nie trzeba mówić) + zawodniczka ze Stalowej Woli, która pewnie w przyszłym sezonie też zagra w e-klasie... no i dwie Olimpijki - świetna Karolina Budeń, która mimo, że zgłoszona do ligi, nie zagrała ani sekundy... ba, nawet na ławce się nie pojawiła.. no i jeszcze lepsza Wera... o niej już było sporo. Piszę tylko rzeczy oczywiste z punktu widzenia kogoś, kto chciałby by wszystkie Olimpijki zostały w Poznaniu! Zostaną??? Hmmm... Mając wybór - grać w e-klasie albo patrzeć, jak grają inne?

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 27 marca 2006, 22:26

Kuba pisze:
Seba pisze:Wera też będzie grała w pierwszej piatce - jednak raczej nie w Poznaniu:)

mógłbys coś więcej powiedzieć?

Ja NIC nie wiem i szczerze mówiąc nie chcę wiedzieć... po co się denerwować;) Choć raczej wątpię, czy zostanie w Poznaniu :( W Olimpii :( ... Słyszałem o propozycji Gdyni... ale została odrzucona - a może to plotki;)... pewnie pojawią się (lub już się pojawiły) lepsze... to chyba normalne w stosunku do kogoś, kto na mistrzostwach Polski do lat 20 zostaje najlepszą zawodniczką, mając lat ... 17!

W każdym razie... obojętnie, co wybierzesz - POWODZENIA WERKA!!! Zawsze będę trzymał kciuki:)) Rób SZAŁ!:) hehe

Awatar użytkownika
Mytek
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Mytek » 27 marca 2006, 22:35

Seba pisze:
Mytek pisze:[(...) gdyby zagrala lepiej przez te 6 minut(...)

Przez sześć mnut teraz albo w poprzrednim meczu (jeśli to wogóle było 6 minut, bo byłem i mam WIELKI wątpliwości), gdy bezsensu ściągano ją z Gorzowa to sobie drogi Mytku możesz zwalić... domek z kart... a nie zagrać wiele pozytecznego dla zespołu - zwłaszcza, jak masz 17 lat - do roli "jokera" to trzeba mieć mnóstwo doświadczenia. Ale nieważne.. nie moja sprawa... :) Wasza, jaki przykład mają młode zawodniczki... a wspomnienie o MVP dla Olimpijki, które tak Cię zabolało, że aż je wygrubiłeś, miało na celu pokazanie jedynie, że słabsze od niej grają w innych klubach bardzo wiele - nawet w pierwszej piątce... I tyle... Wera też będzie grała w pierwszej piatce - jednak raczej nie w Poznaniu:)

Pozdrowionka!

Ps. Cieszę się z Twojego dobrego samopoczucia :) Ciekaw jestem tylko, czy takie też będzie za kilka miesiecy, gdy nie będziecie mieli kogo zgłosić do rozgrywek :lol:

przez 6 minut mozna zrobić BARDZO WIELE dla zespolu. Wera miala gorszy dzien, wiec zeszla z boiska.
Świetnie odwróciłeś kota ogonem Seba :evil: Albo nie przeczytales calego mojego postu uwaznie, albo napisales to z premedytacją :evil: :
a wspomnienie o MVP dla Olimpijki, które tak Cię zabolało, że aż je wygrubiłeś

pokaz mi w moim poprzednim poscie gdzie mnie to ponoć BOLI :!: :?: :shock: :evil: :evil: :lol: :lol: :lol: :lol: Wygrubiłem to po to zeby powiedziec, ze skoro Wera ma te wszystkie tytuly to nie oznacza to od razu ze ma prawo grac duzo czasu na ekstraklasowym parkiecie. Gdzie tutaj ja mam jakies "bóle" :?: Nie lubie takich gierek słownych :twisted:
Przez sześć mnut teraz albo w poprzrednim meczu (jeśli to wogóle było 6 minut, bo byłem i mam WIELKI wątpliwości)

caly czas mówię o "teraz" meczu (czyli z Brzegiem) a nie o poprzednim - z Polfą. Poza tym na meczu z Brzegiem NIE byłeś (a przynajmniej Cie nie widzialem). Sam zaczales dyskusję mówiąc o meczu z Brzgiem, wiec nie mieszaj w to meczu z Polfą :!:

Pozwolę sobie zastosować pewnien argument, ktory jest chetnie przez Ciebie uzywany: nie wypowiadaj się na temat gry Wery w tym meczu, jesli tego meczu i Jej gry nie widzialeś :!: (jesli byles to przepraszam - ale nie widzialem Cię, wiec piszę to co piszę)

Seba - fakt faktem, ze nieźle usmialem sie z Twojego poprzedniego (tego pierwszego) wpisu - i nic juz tego nie zmieni :lol: 1,5 roku jestem na tym forum, ale pierwszy raz czytalem takie BZDURY, ktore wyplynely spod Twojej klawiatury :?

tak więc jeszcze raz:
1) Wera zagrala tylko 6 minut, bo przez te 6 minut zaprezentowala sie slabo i nie bylo sensu jej trzymac na parkiecie, skoro zespol walczył o wygraną. Lepiej dysponowana była Waligóra Siba i inne zawodniczki.
2) To, ze Wera ma te wszystkie tytuly (chwała, gratulacje i szacunek Jej za to :!: ) to nie oznacza od razu, ze ma "wykupioną" "miejscówkę" na esktraklasowym parkiecie na dluższa ilość minut.
3) Gdyby Wera grała duzo w AZSie (lub tyle ile byś sobie życzył) i do tego jeszcze na pełnych obrotach w Olimpii, juniorkach, juniorkach starszych itp... to za 5 lat by wylądowała jak Aga Szott :!: :!: Młoda zawodniczka, a co chwila jakies kontuzje. a czemu? bo jak miala 15 lat to
grala na pelnych obrotach - polecam lekturę wpisu Pink Panter z naszego podforum.
reloaded :]

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 27 marca 2006, 22:46

eeeeee.... widzę, że nie łapiesz nawet połowy tego, co piszę... więc tylko kilka wybiórczo podanych podpunktów:

1. Jesli COKOLWIEK wygrubiasz, nie odnosząc się do tego ani słowem wyjasnienia, wnioskuję, że to jest najważniejsze dla Ciebie w danym wpisie... nie łapiesz - trudno...

2. Bardzo wiele w 6 minut :lol: taaaaa... tak, jak z Pabianicami - najpierw na 2 minuty pod koniec 1 połowy i potem na nastepne dwie ostatnie w meczu - bez wejścia w grę, należytego rozgrzania, wczucia w atmosferę i kosze... jak się skończyło wiadomo....

3. Piszę O WSZYSTKICH występach Wery w AZSie... z Polfą mniej minut bym rozumiał - była szansa na dobry wynik... z Brzegiem nie zrozumiem NIGDY! Wera w takim meczu powinna zagrać 20 minut conajmniej, obojętnie, jak by sie nie zaprezentowała w pierwszych 6! Wielka mi różnica... 5, 6 czy 7 miejsce... normalnie pomnik Wam postawią za to 6 a nie 7 :lol: :lol: :lol: No i oczywiście Wera by przegrała Wam mecz? taaaaaaaa... "Gorszy dzień" :shock: hehehe... raczej GORSZE 6 MINUT, w których według Ciebie powinna rzucić z cztery trójki :lol:

4. "Pełne obroty" :lol: Oj Mytku... nie badz smieszny... TYDZIEŃ PO MISTRZOSTWACH... w którym nie gralismy żadnego meczu... w weekend, w który NIE GRALIŚMY ŻADNEGO meczu... faktyyyyyycznie ... 20 minut zamiast 6 by Werę zajechały - trzeba podziękowac trenerom AZSu, że dbają o Jej zdrowie... a najzdrowszą zawodniczką ligi będzie Karolina Budeń - bo nie zagrała ani sekundy ;) :lol:

Mytek - obojętnie jakich teorii byś nie wymyślał prawda jest taka, jak napisałem w poprzednim wpisie - takie działania AZSu tradycyjnie powodują jedno i to samo... zgadnij co :) Może to i lepiej tak szczerze mówiąc dla Wery...

Pozdrowionka!

Ps. Cieszę się, że doceniłeś mój post :) Jakoś słowa, że "najgłupszy", wypowiedziane z Twoich ust - kibica tego zespołu, wcale mnie nie martwią... to w końcu Wam przyszło do głowy kibicować otwarcie przeciw własnym koszykarkom, a Waszego trenera nie było na meczu, w którym jego własne rezerwy zdobywały mistrzostwo Polski :lol: Tego nie przebiłbym, nawet gdybym się starał ...

Awatar użytkownika
Mytek
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Mytek » 27 marca 2006, 23:16

Seba pisze:
4. "Pełne obroty" :lol: Oj Mytku... nie badz smieszny... TYDZIEŃ PO MISTRZOSTWACH... w którym nie gralismy żadnego meczu... w weekend, w który NIE GRALIŚMY ŻADNEGO meczu... faktyyyyyycznie ... 20 minut zamiast 6 by Werę zajechały - trzeba podziękowac trenerom AZSu, że dbają o Jej zdrowie... a najzdrowszą zawodniczką ligi będzie Karolina Budeń - bo nie zagrała ani sekundy ;) :lol:

Mytek - obojętnie jakich teorii byś nie wymyślał prawda jest taka, jak napisałem w poprzednim wpisie - takie działania AZSu tradycyjnie powodują jedno i to samo... zgadnij co :) Może to i lepiej tak szczerze mówiąc dla Wery...

Pozdrowionka!

zaczynasz zmieniac temat z "wystep Wery w meczu z Brzegiem" (taki byl pierwotny - sam go rozpoczaleś a ja go kontunuuję) na temat "polityka dzialaczy AZSu" - ten temat 100 razy juz przerabialiśmy :lol:
a ja bede uparty i nadal napiszę cos o Werze, bo widze, ze nie docierają do Ciebie oczywiste argumenty:/
(odnoszę si eteraz do pkt 4 Twojego postu): nie wierzę, ze nie zauwazyles w moim poporzednim poscie, ze piszę OGÓLNIE a nie tylko o ostatnim tygodniu. Chcesz zeby wera grala po 20 minut w AZSie, oraz "normalnie" (czyli duuzo) w Olimpii? Jesli bedzie tak grala, to za pare lat wyląduje jak A. Szott :!: Nie chodziło mi o jeden tydzień tylko o całe continuum czasowe :!:
Poza tym skoro juz odpadliśmy z walki o medale to chcemy zajac jak najwyzesz miejsce - NAM ROBI RÓŻNICĘ, CZY ZAJMIEMY 5, 6, CZY 7 MIEJSCE. A skoro tak jest (bo tak jest - wynika to z wypowiedzi dzieczyn, kierownictwa i trenerów - wypowiedzi, prywatnych, ktorych nie ma nigdzie w prasie ani mediach) to musimy wygrywać - kazda zawodniczka musi grac dobrze. Skoro Wera dostala szanse juz w perwszej polowie i grala cale 6 minut bez przerwy oraz nie zaprezentowala sie dobrze, to zeszła. Tak trudno to zrozumieć :?: :shock:

Po co ludzie maja z Tobą dyskutować, skoro wiedzą, ze i tak nawet nie przyjmiesz tego co oni mowią do wiadomości :lol: - bo akceptować przeciez nie musisz. Ja tutaj juz trzeci raz wyjaśniam Ci czemu Wera zeszla z parkietu, podaję swoje argumenty-jak najbardziej sensowne(temu chyba nie zaprzeczysz - a jesli tak to pozostaje mi tylko uderzyć glową w scianę), a Ty za kazdym razem przekierowujesz rozmowe na inny tor. Najpierw byla rozmowa o wystepie Wery w meczu z Brzegiem. Potem napisałeś, ze miales na mysli wszsytkie wystepu Wery w AZSie, a na sam koniec dorzuciłeś jeszcze "polityke dzialaczy AZSu". Jesli ja rozmawiam o czymś, to nie dokładam do tego czegos za kazdym razem jakiś pobocznych wątków, poniewaz jest to przyczyną tylko i wylącznie zamieszania.

Ide spać - czwarty raz nie bede wałkował tego samego :wink:
Pozdrawiam serdecznie i dobranoc :)

PS: acha, zeby nie wyszlo, ze ja teraz jestem jakims Twoim wrogiem, albo wrogiem Olimpii - nic z tych rzeczy.

Awatar użytkownika
Mytek
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Mytek » 27 marca 2006, 23:20

Seba pisze:Ps. Cieszę się, że doceniłeś mój post :) Jakoś słowa, że "najgłupszy", wypowiedziane z Twoich ust - kibica tego zespołu, wcale mnie nie martwią... to w końcu Wam przyszło do głowy kibicować otwarcie przeciw własnym koszykarkom, a Waszego trenera nie było na meczu, w którym jego własne rezerwy zdobywały mistrzostwo Polski :lol: Tego nie przebiłbym, nawet gdybym się starał ...

ja nie kibicuję "przeciw" zespolowi, tylko "za" zespołem.to raz.
A dwa: po co ta ironia w tym całym PS-ie? Jaki miales w tym cel?

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”