Wisła Kraków - Lotos Gdynia 88:70, 56:73 (1-1)
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
-
sawa_JGora
- Młodzik
- Kontaktowanie:
-
Liquidor
- Młodzik
- Kontaktowanie:
Seba pisze:A jak tam poszła realizacja planu ("j...... Wisły") tym, co się tak napinali w Pabianicach? Czyli jak tam na trybunach?:)
Aaaa daj spokój. Wiecie jaki jest najlepszy sposób na nie stracenie flagi i dostanie wxxx.xxolu ? przyjechac 25 osobową ekipą w ktorej 20 to baby 4 dziadów i jakis chuderlak
edit: simon
Ostatnio zmieniony 08 kwietnia 2006, 21:22 przez Liquidor, łącznie zmieniany 1 raz.
TO MY KINOLE PAPIESKIEGO MIASTA
- Matii
- Młodzik
- Kontaktowanie:
simon pisze:Nie ma co miałczeć...jak sobie wywalczy to go zdobędzie, ale... od początki sezonu do dziś nic na to nie wskazuje. A porażka prawie 20-toma podczas gdy w Wiśle grało 12 zawodniczek raczej nie napawa optymistycznie, także zamiast gryźć Lotosowi pozostaje chyba szczekać...
Skoro tak uwazasz... Jednak ja wierze ze Lotos zdobedzie Mistrza Polski w tym sezonie. Nie wazne co pokazywaly w sezonie zasadniczym. Istotny jest play-off. Lotos skonczyl na 3 miejscu sezon zasadniczy, a walczy w finale o zloto. Polfa byla wyzej, a dzis przegrala z Polkowicami. Czyzby miala sie powtorzyc historia sprzed roku, ze Pabianice nie zdobeda medalu? A w przypadku brazu Polkowic - ktore zajely 4 miejsce w sezonie zasadniczym - masz na to wytlumaczenie? Co na to wskazuje ? Jakie aspekty? Polfa potrafila rowniez jak Wisla wysoko wygrac z Lotosem? I co? Lotos gra w finale. Dzis byl pierwszy mecz, a gramy do 4 zwyciestw. Mamy jutro mecz, gdzie o wynik bedzie decydowala dyspozycja dnia, a nie to co pokazal Lotos od poczatku do teraz - tak jak to Ty Simonie piszesz.
...jest jak jest, nie jak powinno być...
...scena po scenie nasze życie jest jak spektakl
choć nam aktorom być to może trochę nie w smak
- Matii
- Młodzik
- Kontaktowanie:
Mikey pisze:Ale tak szczerze...chyba w to nie wierzysz-rozumiem ze sympatie masz lotosowe, ale postawiłbyś teraz dużą kase na złoto dla Gdyni?Matii pisze:Lotos i tak Mistrza bedzie mial
Gdybym takowa posiadal..... to tak.
...jest jak jest, nie jak powinno być...
Seba pisze:A jak tam poszła realizacja planu ("j...... Wisły") tym, co się tak napinali w Pabianicach? Czyli jak tam na trybunach?:)
1. Spokoj. Chyba zadnych przyspiewek o Lotosie (nie byłem w młynie wiec nie wszystko słyszałem-mozliwe ze cos mi umkneło)
2. Relacje z meczyku miałem zaczac optymistycznie, ale ze mi piłkarze spieprzyli humor to zaczne tak: słowo, słowo, słowo!! W taki frajerski sposob przegrywa sie mistrzostwa! I jeszcze jedno - krolestwo za napastnika.
3. Lepiej mi, wiec teraz o koszu. Nadspodziewanie łatwa wygrana Wisły. Juz na poczatku zrobiło sie 18-11, potem nastapiło chwilowe rozkojarzenie (wejscie na boisko Kary :/) dzieki czemu Lotos nas doszedł, ale to byl jedyny taki fragment w meczu. Koncowka III kwarty i cała II polowa zdecydowanie dla nas. Lotos praktycznie nie istniał. Jedynie Kobryn w I połowie dałą nam sie we znaki.
4. Mamy 1:0. Jutro nalezy sie postarac o II zwyciestwo, o ktore zapewne bedzie duzo, duzo trudniej. Zwłaszcza ze zmeczenie moga zaczac odczuwac Ann i Skera.
5. Omanic dzis był aniołkiem. A w kazdym razie w prownaniu z Koziorowiczem.
6. Brawa dla Toffi. Ostatnio gra najlepiej od czasu przyjscia do Wisły <brawo> dzis miała duzy udział w tym efektownym zwyciestwie.
... tysiące przejechanych kilometrów ... setki przegadanych godzin .. dziesiątki odwiedzonych miast, stadionów i hal ... jedna trójkolorowa pasja ...
- Mikey
- Senior
- Kontaktowanie:
Tyle ze Polfa to nie Wisła-Wisła gra bardzo dobrze na wyjazdach czego n ie można powiedziec o Pabianicach. Nawet gdyby jutro Lotos wygrał własna hala nie będzie dla niego atutem takim jak w meczach z Polfą. Nie mówię ze bedzie 4-0 ale nie postawiłbym dzis złamanej złotówy na GdynięMatii pisze:[? Jakie aspekty? Polfa potrafila rowniez jak Wisla wysoko wygrac z Lotosem? I co? Lotos gra w finale.

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”