Shala w przeciwienstwie do ADF byla za Obama
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
kyS pisze:http://gorzow24.pl/news/5133/niesamowita-lekcja-koszykowki-po-rosyjsku.html

Endrju pisze:
Jak sie nie ma co sie lubi, to sie lubi co sie ma.
I jeszcze raz tlumacze twojej mozgownicy ze jezeli nie ma sie szans osiagnac jakiegos fantastycznego wyniku w FIBA (ktore tak naprawde nie przynosi takiej slawy jak Euroliga)... to lepiej osiagnac cokolwiek na wlasnym parkiecie.
Oczywiscie jest to teoria a nie zadne kalkulowanie.
Ty moze i uwazasz ze lepiej byc sredniakiem ligowym i wiecznie włuczyć sie w Pucharze FIBA...
Ja uwazam że najpierw trzeba zrobic duzy krok do przodu na krajowym podworku (dostajac sie do Euroligi) a pozniej wzmacniajac sie ( bo nie wszystkie klasowe zawodniczki chca grac w FIBA)... pokazac sie z dobrej strony w Eurolidze.
Nie liczac Lotosu czy Wisly wiadomo, ze wygracie z kazdym, a nawet jakbyscie po dynamie byli zmeczeni i przegral iw {Poznaniu to i tka po sezonie wywalczycie brąz. Na zloto nie ma szans bo z Catchnigs to sobie mozecie pomarzyc o wyeliminowaniu z Lotosu, to samo z Holdsclaw plus wisła na pewn ow styczniu kogos sprowadzi.
A ja właśnie twierdze, że jesteśmy w stanie. Byliśmy w stanie w zeszłym roku taką małą różnicą przegrać, w tym roku mieliśmy przyjemność wygrać raz, to czemu tego sukcesu nie powtórzyć.Endrju pisze:Nie twierdze ze jestesmy w stanie w Play-off wygrac 3 mecze z Wisla czy Lotosem...
PiwoMojePaliwo pisze:A ja właśnie twierdze, że jesteśmy w stanie. Byliśmy w stanie w zeszłym roku taką małą różnicą przegrać, w tym roku mieliśmy przyjemność wygrać raz, to czemu tego sukcesu nie powtórzyć.Endrju pisze:Nie twierdze ze jestesmy w stanie w Play-off wygrac 3 mecze z Wisla czy Lotosem...
ligówkę koleżanko droga.Greebo pisze:PiwoMojePaliwo pisze:A ja właśnie twierdze, że jesteśmy w stanie. Byliśmy w stanie w zeszłym roku taką małą różnicą przegrać, w tym roku mieliśmy przyjemność wygrać raz, to czemu tego sukcesu nie powtórzyć.Endrju pisze:Nie twierdze ze jestesmy w stanie w Play-off wygrac 3 mecze z Wisla czy Lotosem...
Rok temu dostaliście od nas w dupę kolejno: 28, 21 i 11 pkt. Rzeczywiście, mała różnica.
PiwoMojePaliwo pisze:ligówkę koleżanko droga.Greebo pisze:PiwoMojePaliwo pisze:A ja właśnie twierdze, że jesteśmy w stanie. Byliśmy w stanie w zeszłym roku taką małą różnicą przegrać, w tym roku mieliśmy przyjemność wygrać raz, to czemu tego sukcesu nie powtórzyć.Endrju pisze:Nie twierdze ze jestesmy w stanie w Play-off wygrac 3 mecze z Wisla czy Lotosem...
Rok temu dostaliście od nas w dupę kolejno: 28, 21 i 11 pkt. Rzeczywiście, mała różnica.
Lekcja czytania ze zrozumieniem dla podwawelczyka:
Jeżeli przgraliśmy w lidze w zeszłym roku, wygraliśmy w lidze w tym roku, to play off też możemy wygrać.

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości