Euroliga - 3. kolejka
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
- Marco
- Junior
- Kontaktowanie:
qrde co za czasy nastały, żeby nie można było dyskutować na wybrany temat bo komuś tam w Polsce się wydaje już nudny. To może ustalmy kazdemu userowi limit postów na wypowiedź na dany temat i limit godzin dni po którym dalsza dyskusja na temat umiejętności i gry w danym meczu będzie karana banem albo ostrzeżeniem. Albo inaczej piszmy tlyko o pzytywach negatywy przemilczmy toż to będzie cudowne rozwiązanie. Trenerom też radzę się zastosować do tej koncepcji o to nudne czasami ćwiczyć i tłumaczyć zawodniczkom, że to robią źle a to dobrze.

WislaLive.pl
Endrju pisze:Faktycznie prostakiem może i jesteś jak nie można tobie nawet uwagi zwrócić... cóż "ten typ tak ma".
Proponuje dalszą rozmowę przenieść na priv.
Dalszej rozmowy z Tobą nie mam zamiaru z Tobą prowadzić nawet na priv. Szkoda czasu...
Uwagę to ja Tobie zwróciłem i to Ty odpowiadasz obrażaniem, więc ja tylko zszedłem do Twojego poziomu którego jednak nie lubię. Dlatego dalszą dyskusję uważam za zbędną.
"Jeśli człowiek nie odkrył czegoś, za co gotów jest umrzeć, nie jest godzien, by żyć."
https://bartolino78.wordpress.com
https://bartolino78.wordpress.com
-
Endrju
- Senior
- Kontaktowanie:
Marco pisze:qrde co za czasy nastały, żeby nie można było dyskutować na wybrany temat bo komuś tam w Polsce się wydaje już nudny. To może ustalmy kazdemu userowi limit postów na wypowiedź na dany temat i limit godzin dni po którym dalsza dyskusja na temat umiejętności i gry w danym meczu będzie karana banem albo ostrzeżeniem. Albo inaczej piszmy tlyko o pzytywach negatywy przemilczmy toż to będzie cudowne rozwiązanie. Trenerom też radzę się zastosować do tej koncepcji o to nudne czasami ćwiczyć i tłumaczyć zawodniczkom, że to robią źle a to dobrze.
Marco napisałem ci że w części twoje argumenty do mnie dotarły więc po co jeszcze się rozpisujesz ?
Można na tym forum normalnie wymieniać poglądy (co udowodniła również ann) ale niektóre osoby (jimmy czy BARTOLINO) od razu myślą jak tu komuś dopier... ogarnijcie się a nie będzie niepotrzebnych spięć w przyszłości
Pozdro
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem
- hellraiser
- Junior
hellraiser pisze:Herkt jest bez pracy (taki czarny żarcik)![]()
![]()
a Roman?
bo trener Tomasz prowadzi I ligową druzynę meską w Jeleniej Górze.
Beard też coś nie idzie.
Ostatnio zmieniony 30 października 2008, 22:00 przez ann, łącznie zmieniany 1 raz.
- hellraiser
- Junior
-
Endrju
- Senior
- Kontaktowanie:
ann pisze:hellraiser pisze:Herkt jest bez pracy (taki czarny żarcik)![]()
![]()
a Roman?
Beard też coś nie idzie.
W Falubazie
-
Endrju
- Senior
- Kontaktowanie:
ann pisze:Endrju pisze:ann pisze:hellraiser pisze:Herkt jest bez pracy (taki czarny żarcik)![]()
![]()
a Roman?
Beard też coś nie idzie.
W Falubazieczyli Zielonej Górze
tak, racja
Zdarza się najlepszym
Co do Lotosu... będzie ciężko
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”