cesare pisze:heh przeczytaj dobrze i ze zrozumieniem co napisałem .. nie napisałem, że Lech, Legia, Polonia W i inne drużyny z czołówki nie będą faworytami w potyczkach z outsiderami .. tylko, że nie będą
murowanymi faworytami czyt. dalej
pewniakami do zwycięstwa

a to jestem ciekawy co wyznacza granicę między faworytem ,a murowanym faworytem

, nawet po takim meczu ŁKSu z Wisłą, Lech będzie murowanym faworytem bo po analizie eksperci dojdą do wniosku, że nawet sukces na Reymonta stawia ŁKS w gronie murowanego przegranego w konfrontacji z Lechem, analizując potencjał druzyny bo Lech Wiśle nie równy i na odwrót, więc
heh nikt tu nie mówi o układzie sił piłkarskiej Wisły i ŁKSu ..
napisałeś że nie chodzi tu o stratę tychże 2 pkt .. więc o co chodzi ?? czy nie gra się po to aby zdobyć mistrzostwo ?? a mistrzostwo zdobywa się przeważnie w meczach z tymi "słabszymi" ..
ty o czarnym ja o białym, ja nie doczytałeś,
to ja zapytam wprost, co zwycięstwo Gorzowa nad Wisłą dwukrotne zmieniło w układzie sił Wisła-Gorzów? nie w kontekście ligi jako całości tylko i wyłącznie tych dwóch drużyn?
a może asekuracyjnie piszesz tak bowiem boisz się powtórki z sezonu 2006/07

?
w końcu obecna Wisła to już nie ta Wisła której bała się cała piłkarska Polska

taaa niczego się nie boję jak tylko jakiegoś tam sezonu 2006/2007 przez całą moją obecność na kkforum jeszcze nie wiesz, że jeśli chodzi o wynikami sportowe to trafiłeś pod zły adres? dla mnie wynik jest tylko dodatkiem,
żebyś miał jaśniejszy obraz o czym mówię: teraz częściej bywam na siatkówce 1 ligi Wisły gdy niemal wszystko przegrywają niż jak walczyły o awans do LSK. widzisz tu logikę i sens? rozumiesz to? więc z asekuranctwem i obawami o wynik mi to nie wyskakuj - taka prośba bo to jest dla mnie drugo- jak nie trzeciorzędna sprawa jeśli chodzi o Wisłę w kontekście wszystkich dyscyplin w jakich bierze udział.
Zakończę stwierdzeniem, że Gorzów Lotos i Wisła to 3 równorzędne zespoły by położyć kres tej dyskusji.