Play Off(miejsca 5-8):Tęcza Leszno - AZS Poznań 77:91,

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

Longerinho
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Longerinho » 07 kwietnia 2009, 19:13

Hamplik pisze:Słowo "DNO" do kibiców z Leszna było użyte z mojej strony zbyt ogólnie i sorry za to. Do waszego dopingu nic nie mam. Cenie go i uważam, że fajnie to robicie.
Teraz sprostowanie. Chodziło mi tu oczywiście o kulture oraz zachowanie pewnych standardów, które w waszym wykonaniu nie istnieją. Z drugiej jednak strony można było się tego sensu domysleć. Następnym razem będe pamietał, żeby wam wszystko ładnie i precyzyjnie omówić :wink:

Wkońcu zostało wytłumaczone to o co chodziło , i nastepnym razem lepiej komponuj swoje odniesienia
Leszno naszym miastem , Tęcza naszym klubem

Marcino2413
Nowy na forum

Postautor: Marcino2413 » 07 kwietnia 2009, 19:39

A wiec dorgi Marasie nie denerwuj sie tak bo to podobno szkodzi :D a tak ogolnie to zeby wasz klub kibica byl tak madry jak ty jestes w gebie :wink: TYLKO TECZA LESZNO :D

KL11
Nowy na forum

Postautor: KL11 » 07 kwietnia 2009, 19:41

Jeden z komentarzy sympatycznych, fenomenalnych zawsze świętych wspaniałych i doskonałych kibiców z Leszna na jednym z poznańskich portali internetowych:

~duda tylko w wlkp : do kibiców azs j*** poznan j*** byliśmy od was lepsi 4-krotnie !!!!2 razy puchary raz w lidze i raz u tydzien temu!jak przekupiliscie sędziów to gracie o 5 miejsce ale i tak duda jest lepsza od was!jescze raz !j**#waszą drużyne a kibiców przychodzi tylko 6-8 to nas jest więcej an wyjazdowych meczach!a nie dosyc ze tak malo was to same krzywe ryje przychadzą mialem ochote zaj#gowniarzowi z inei ktory wychodziul z sali z szalikiem lecha tylko mądry wrócil po koleżkow!masz szczescie ze innji kibice pojechali szmato! życze inei jak najwyzszej przegranej

Ciekawe kto był taki mądry i czy ma odwagę się przyznać ?
Kwestie drugą szmate to ty masz w domu... a skoro obrażasz kibiców przeciwnej drużyny, a sam przecież jesteś kibicem, to tak jak byś obrażał też siebie poza tym liczy się miejsce na koniec sezonu a fakt w tej chwili jest taki że duda będzie niżej od nas i ten sezon był i jest dla niej stracony.

Nie liczy się ilość kibiców ale ich jakość... Lepiej mieć krzywy ryj niż nierówno pod sufitem.
Z szalikiem Lecha byłem bo później jechałem na mecz z Wisłą a po za tym szalik to jest tylko i wyłącznie moja sprawa chciałeś mi za****ć to czemu tego nie zrobiłeś ?
Po kolegów nie poszedłem bo oni chodzą na mecze od dawna.
Poza tym nie sztuka jest konfrontacji 25 do 6 w trapezie pogratulować poziomu kultury, zachowania.
Pozdrawiam

Longerinho
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Longerinho » 07 kwietnia 2009, 19:43

KL11 pisze:Jeden z komentarzy sympatycznych, fenomenalnych zawsze świętych wspaniałych i doskonałych kibiców z Leszna na jednym z poznańskich portali internetowych:

~duda tylko w wlkp : do kibiców azs j*** poznan j*** byliśmy od was lepsi 4-krotnie !!!!2 razy puchary raz w lidze i raz u tydzien temu!jak przekupiliscie sędziów to gracie o 5 miejsce ale i tak duda jest lepsza od was!jescze raz !j**#waszą drużyne a kibiców przychodzi tylko 6-8 to nas jest więcej an wyjazdowych meczach!a nie dosyc ze tak malo was to same krzywe ryje przychadzą mialem ochote zaj#gowniarzowi z inei ktory wychodziul z sali z szalikiem lecha tylko mądry wrócil po koleżkow!masz szczescie ze innji kibice pojechali szmato! życze inei jak najwyzszej przegranej

Kwestie drugą szmate to ty masz w domu... a skoro obrażasz kibiców przeciwnej drużyny, a sam przecież jesteś kibicem, to tak jak byś obrażał też siebie poza tym liczy się miejsce na koniec sezonu a fakt w tej chwili jest taki że duda będzie niżej od nas i ten sezon był i jest dla niej stracony.

Nie liczy się ilość kibiców ale ich jakość... Lepiej mieć krzywy ryj niż nierówno pod sufitem.
Z szalikiem Lecha byłem bo później jechałem na mecz z Wisłą a po za tym szalik to jest tylko i wyłącznie moja sprawa chciałeś mi za****ć to czemu tego nie zrobiłeś ?
Poza tym nie sztuka jest konfrontacji 25 do 6 w trapezie pogratulować poziomu kultury, zachowania.
Pozdrawiam

Zapewniam cie że to byl kibic Dudy a nie Tęczy wiec pewnie ktos spoza KK , u nas tej nazwy już sie nie używa

Awatar użytkownika
Mytek
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Mytek » 07 kwietnia 2009, 20:08

Longerinho pisze:
KL11 pisze:Jeden z komentarzy sympatycznych, fenomenalnych zawsze świętych wspaniałych i doskonałych kibiców z Leszna na jednym z poznańskich portali internetowych:

Pozdrawiam

Zapewniam cie że to byl kibic Dudy a nie Tęczy wiec pewnie ktos spoza KK , u nas tej nazwy już sie nie używa

co nie zmienia faktu, ze był to ktoś z Leszna. A przez takie "mądrości" ten ktoś psuje opinię WAM - czyli Waszemu KK. To Wasza hala, Wasze środowisko i powinniście dbać o jego opinię.
Przykład sprzed jakiegoś czasu. 2-3 sezonu temu, podczas meczu pewnej lubuskiej drużyny koszykówki z pewną małopolską drużyną koszykówki w twarz dostała pewna osoba, związana z klubem z małopolski. Osoba ta dostała w twarz, nie od przedstawiciela lubuskiego klubu koszykarskiego, lecz od "przedstawiciela" innego klubu sportowego z tego samego miasta. Myśle, ze dalej pisac nie musze, bo kazdy wie o co chodzi. Miejscowi nie dopilnowali porządku na swojej własnej hali i efekty były takie jakie były. Tak samo Wy, kibice z Leszna powinniście dbać o swoją opinię, bo chcąc czy nie chcąc takie wybryki (jak ten z kradziezą szalika, czy ten z zacytowanym przeze mnie komentarzem), pasują opinię Wam, kibicom Tęczy Leszno.
I to nieważe, że tak jak piszesz, czy był to ktos "spoza KK", czy ktoś uzył nazwy Duda, czy Tęcza. I kak każdy wie o co chodzi.
reloaded :]

Longerinho
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Longerinho » 07 kwietnia 2009, 20:22

Mytek pisze:
Longerinho pisze:

Pozdrawiam

co nie zmienia faktu, ze był to ktoś z Leszna. A przez takie "mądrości" ten ktoś psuje opinię WAM - czyli Waszemu KK. To Wasza hala, Wasze środowisko i powinniście dbać o jego opinię.
Przykład sprzed jakiegoś czasu. 2-3 sezonu temu, podczas meczu pewnej lubuskiej drużyny koszykówki z pewną małopolską drużyną koszykówki w twarz dostała pewna osoba, związana z klubem z małopolski. Osoba ta dostała w twarz, nie od przedstawiciela lubuskiego klubu koszykarskiego, lecz od "przedstawiciela" innego klubu sportowego z tego samego miasta. Myśle, ze dalej pisac nie musze, bo kazdy wie o co chodzi. Miejscowi nie dopilnowali porządku na swojej własnej hali i efekty były takie jakie były. Tak samo Wy, kibice z Leszna powinniście dbać o swoją opinię, bo chcąc czy nie chcąc takie wybryki (jak ten z kradziezą szalika, czy ten z zacytowanym przeze mnie komentarzem), pasują opinię Wam, kibicom Tęczy Leszno.
I to nieważe, że tak jak piszesz, czy był to ktos "spoza KK", czy ktoś uzył nazwy Duda, czy Tęcza. I kak każdy wie o co chodzi.

Zgadza sie pamietaj , żew wiekszość osbó jest anonimowych wiec nei masz szans nawet dowiedziec sie kto to jest albo pogadac z nim na ten temat .

A co do szala to dziwi mnie to że mimo że wiecei że miedzy nami nei jest zaciekawie to przywiezliscie szal Jeleniej

Marek1990
Kadet

Postautor: Marek1990 » 07 kwietnia 2009, 20:52

Taka mała ciekawostka... :wink:
Ktoś z Poznania p... kołpaki z 'naszego klubowego germaza'...
Panie ..... Wstyd :!:

Awatar użytkownika
ann
Administrator

Postautor: ann » 07 kwietnia 2009, 21:04

skoro dla niektórych jest zbyt skomplikowane, ze w tym dziale nie piszemy o sprawach kibicowskich to temat zamykam. sory.
Jeśli ktoś w Krakowie zapyta się za 20 lat: kim była DeForge? Odpowiedź będzie tylko jedna: wielką zawodniczką!

https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”