gogo pisze:Andrzejku a gdzie byli wasi w sezonie zasadniczym? Pewnie tam gdzie my, w domku, w większości.
My rozmawiamy w tej chwili o finale MP! Strasznie ubolewam nad tym,że pierwsze mecze odbywają się w Gdyni w środku tygodnia, bo nie macie szansy się dobrze zorganizować i przyjechać do nas z dopingiem ( wiadomo praca, nauka itd. ) nieobecność prawie usprawiedliwiona.
Piszesz,że zapraszacie więc po co dyskusja na temat przyznanych nam biletów? Na Twoim miejscu bym chciała,żeby z Gdyni przyjechało jak najwięcej osób. Wtedy sobie siadamy na trybunach i robimy tzw. " fieste". Jaki będzie wynik kibicowania osądzimy po finałach.
Ale ja naprawde chcę zeby od was jak najwiecej osob przyjechało, gdyz jakosć dopingu w Gorzowskim KK wzrasta gdy jest rywalizacja na trybunach... na sezonie zasadnicznym niestety nie mozemy tego doswiadczyc poza meczami z Polkowicami... o ile Orzeł przyjedzie...

...
Napisałem tylko jakie sa realia naszej hali... dostaniecie 1 sektor i chocby ktokolwiek na glowie stawal niestety inaczej nie bedzie...
(Na sezonie zasadniczym ? Oj bylismy w grupie 15 osob... i czasami stawialismy Wam twardy opór

)...
Na finałach w Gdyni niestety mnie zabraknie ;( ale tak to jest jak zostawia sie pisanie pracy na ostatnia chwile

... moze się uda na 5 lub 7 mecz dojechac