Cukierki Odra Brzeg- Lotos Gdynia 81:77
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
- Mikey
- Senior
- Kontaktowanie:
nagannie zachowały się obie strony i nie ma co tego rozkminiac, tyle zę ludziom którzy ją prowokowali nic to nie zaszkodzi a jej jak najbardziej. tak jak napisał majonez czy simon-sprtowiec musi byc mądrzejszy, to jest jego zawód, jesli odpowie chamstwem na chamstwo nic go nie usprawiedliwiaEdzia pisze:nie, to nie jest Jej usprawiedliwianie. Na pewno fajnie się nie zachowała. Mówię tylko, że nie zrobiła tego ot tak sobie.
A fuck'a pokazała także i Ela Trześniewska kiedyś i to swoim kibicom. I choć uważam, że także miała "dobry" powód ku temu, to nie pochwaliłam Jej zachowania.

-
Pabianiczanka
- Mikey
- Senior
- Kontaktowanie:
Czyli wszystko kręci się dalej, mówiąc inaczej Paula jest taką samą chamówą jak ci którzy ją sprowokowali-zachowuje sie tak jak oni, niczym się wiec od nich nie różni, to samo dno, ten sam beznadziejny poziom.Wszystko jest jasne, nie ma co już kontynuowac tego wątkuPabianiczanka pisze:Powell krytykowałam a Nolan- na pewno nie popierałam bo zadnego pijaka za kierownicą nie popieram , jesli chodzi o Paule jest inaczej - bo na chamstwo trzeba reagowac chamstwem- poprostu... aaa i nie jestem z Gdyni takze nie jestem slepo zapatrzona w postepowanie zawodniczek Lotosu.
Ostatnio zmieniony 06 lutego 2006, 00:54 przez Mikey, łącznie zmieniany 1 raz.

bo na chamstwo trzeba reagowac chamstwem- poprostu
no to pozostaje usankcjonować tę teorię odpowiednimi zapisami w przepisach PLKK - tak, by dotyczyła także zawodniczek innych zespołów i nie widzę w tym żadnego mankamentu... - ba, nawet zaczyna mi się podobać Twój tok rozumowania! - ciekawiej będzie na meczach - coraz ciekawiej... rozumiem, że moment przekroczenie granicy "chamstwa" przez zawodniczk izespołu przyjezdnego w/g Ciebie możemy sobie określić sami?
jezeli my jestesmy tacy zli jak co niektorzy pisza to Pani Pawlak
pokazujac srodkowy paluszek znizyla sie do naszego chamskiego zachowania .........podsumowujac ona jest beee tak jak kibice z brzegu hahhhahha
i tyle na ten temacik!!!!!!!
Teraz wrazenia z meczu ohhhhhhhh duzo pisana
poprostu wrzawa na trubunach to co sie dzialo na boisku-walka przezycie ktore jest bezcenne tego sie nie da opisac slowami to trzeba poczuc cos niesamowitego..........opina meczu- gra byla bardzo nieczysta wrecz brutalna uwazam(takie jest moje zdanie) ze zawodniczy przyjezdne gdy widzialy swoja bezradnosc uzywaly sily chodzi mi glownie o centerki lotosu nie ladne lokcie sie posypaly....ale coz "grac na calaego i walczyc do upadllego" poprostu o wynik trzeba bylo "walczyc"
doczekalem sie wielkiej Wygranej ODRY i z tego Dumny !!!!!Piekne uczucie
Gratulacje dla naszego Brata Włókniarza
Odra Włokniarz dwa bratanki i do kosza i do szklanki
Teraz wrazenia z meczu ohhhhhhhh duzo pisana
doczekalem sie wielkiej Wygranej ODRY i z tego Dumny !!!!!Piekne uczucie
Gratulacje dla naszego Brata Włókniarza
Jakie zalożenie masz??Proste Walczyć i Wygrywać!!!!!!!!!
- Brodacz
- Żak
- Kontaktowanie:
Kur... nasze zachowanie jest chamskie
Normalny okrzyk "na kolana".Nieposzło w jej strone żadne chamskie zawołanie dopóki nie pokazała fuck'a.A wyzwiska leciały po równie chamskich zagraniach na boisku
ALe nie usprawiedliwiam nas bo "bydło" juz tak ma
I skończcie pier... smuty jacy to my jesteśmy źli i niedobrzy
Nikt z was nie był i nie widzał
A sądze że na meczu swojej druzyny w takich momentach zachowałby sie podobnie
Byc może sie myle bo z waszych wpisów wynika ze my jesteśmy skur... i bydłem a Wy chodzącą Etykietą i Burżuazją
Tylko dlaczego takie akcje wychodzą zawesze wtedy gdy Odra sprawi niespodziake
Przypomnijmy sobie poprzedni sezon 
Tylko dlaczego takie akcje wychodzą zawesze wtedy gdy Odra sprawi niespodziake
Ja go znam to jest ten no...
- 19andrew81
- Żak
CO DO PRZEBIEGU MECZU WSZYSTKO ZOSTAŁO JUZ POWIEDZIANE. JA POPROSTU TAK SIE CIESZE ZE BRAK MI SLOW SAM NIE WIEM CZY JUZ UWIERZYLEM W TO CO SIE STALO BO NA KOSZA W BRZEGU CHODZE JUZ LADNYCH PARE LAT A NA WYGRANA Z DRUZYNA Z GDYNI CZEKALEM OD MOMENTU WEJSCIA BRZEZANEK DO EKSTRAKLASY CZYLI PAZDZIERNIKA 2000
I W KONCU STALO SIE TO NA CO CZEKALEM OD PONAD 5 LAT
GDYNIA POLEGLA W BRZEGU
A NIE CHCE SOBIE PSUC HUMORU I ROZTRZASAC ZACHOWANIE ZAWODNICZEK Z GDYNI BO TO JUZ NIC NIE ZMIENI POPROSTU AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
NIE MOGE NADAL UWIERZYC ODRA WYGRALA
CHCIALBYM JESZCZE TYLKO NA KONIEC PODZIEKOWAC WZYSTKIM NASZYM ZAWODNICZKA ZA GRE WOLE WALKI I ZANGAZOWANIE
ORAZ CHCIALBYM SERDECZNIE POGRATULOWAC WYGRANEJ NASZEMU PABIANICKIEMU BRATANKOWI WLOKNIARZOWI NAD JAK DOTAD NIE POKONANYM ZESPOLEM Z KRAKOWA
DZIEKUJE ROWNIEZ WSZYSTKIM FORUMOWICZKOM I FORUMOWICZOM ZA GRATULACJE I CIEPLE SLOWA POD ADRESEM NASZEJ DRUZYNY
AAAAAAAAAA TO NAPRAWDE SIE STALO TERAZ JUZ W PLKK PRZEZYLEM I ZOBACZYLEM ZWYCIESTWO NAD KAZDYM Z ZESPOLOW
KTO 05.02.2006 PCHNAL LOTOS
ODRA
KTO
ODRA
KTO
ODRA
ODRA
ODRA
I W KONCU STALO SIE TO NA CO CZEKALEM OD PONAD 5 LAT
GDYNIA POLEGLA W BRZEGU
A NIE CHCE SOBIE PSUC HUMORU I ROZTRZASAC ZACHOWANIE ZAWODNICZEK Z GDYNI BO TO JUZ NIC NIE ZMIENI POPROSTU AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
NIE MOGE NADAL UWIERZYC ODRA WYGRALA
CHCIALBYM JESZCZE TYLKO NA KONIEC PODZIEKOWAC WZYSTKIM NASZYM ZAWODNICZKA ZA GRE WOLE WALKI I ZANGAZOWANIE
ORAZ CHCIALBYM SERDECZNIE POGRATULOWAC WYGRANEJ NASZEMU PABIANICKIEMU BRATANKOWI WLOKNIARZOWI NAD JAK DOTAD NIE POKONANYM ZESPOLEM Z KRAKOWA
DZIEKUJE ROWNIEZ WSZYSTKIM FORUMOWICZKOM I FORUMOWICZOM ZA GRATULACJE I CIEPLE SLOWA POD ADRESEM NASZEJ DRUZYNY
AAAAAAAAAA TO NAPRAWDE SIE STALO TERAZ JUZ W PLKK PRZEZYLEM I ZOBACZYLEM ZWYCIESTWO NAD KAZDYM Z ZESPOLOW
KTO 05.02.2006 PCHNAL LOTOS
Wojny się nie uniknie można ją tylko przełożyć aż wróg będzie silniejszy
Ło matko
Ni emogłem być na meczu więc z niecierpliwością czekałem, aż będę miał okazję poczytać na forum jak doszło to tego nietuzinkowego wydarzania. Okazało się jednak, że pomimo siedmiu stron postów niewiele się o samym meczu dowiedziałem. Kilka ogólnikowych opisów a cała reszta to beznadziejna dyskusja o tym, kto jest kulturalny, kto ma IQ powyżej/poniżej 20, kto jest Żyd i co piszą na innych forach. Szkoda, że na takim forum zatraca swoją wartość takie wydarzenie jak porażka osławionego Lotosu w Brzegu
Co do samego wyniku, to pomimo tego, że Lotos nie jest w tym sezonie tak silny jak oststnio, i tak jest to sensacja. Ale należy zauważyć, że Lotosowi w Brzegu nigdy nie grało się łatwo. Pomimo wyraźnej różnicy potencjałów obu drużyn, zawsze nasze dziewczyny jakoś się na ten mecz mobilizowały i Lotos nie miał w Brzegu spacerku. Wystarczy spojrzeć na mecz Kamy jako benieminka i przegrana tylko 3 punktami. Ale co się odwlecze... Cieszę się że z silnych ekip to właśnie Lotos poległ w tym sezonie w Brzegu. Mam nadzieję, że nie była to jedyna w tym sezonie miła niespodzianka w Brzegu. Czekamy na Polkowice
Ni emogłem być na meczu więc z niecierpliwością czekałem, aż będę miał okazję poczytać na forum jak doszło to tego nietuzinkowego wydarzania. Okazało się jednak, że pomimo siedmiu stron postów niewiele się o samym meczu dowiedziałem. Kilka ogólnikowych opisów a cała reszta to beznadziejna dyskusja o tym, kto jest kulturalny, kto ma IQ powyżej/poniżej 20, kto jest Żyd i co piszą na innych forach. Szkoda, że na takim forum zatraca swoją wartość takie wydarzenie jak porażka osławionego Lotosu w Brzegu
Co do samego wyniku, to pomimo tego, że Lotos nie jest w tym sezonie tak silny jak oststnio, i tak jest to sensacja. Ale należy zauważyć, że Lotosowi w Brzegu nigdy nie grało się łatwo. Pomimo wyraźnej różnicy potencjałów obu drużyn, zawsze nasze dziewczyny jakoś się na ten mecz mobilizowały i Lotos nie miał w Brzegu spacerku. Wystarczy spojrzeć na mecz Kamy jako benieminka i przegrana tylko 3 punktami. Ale co się odwlecze... Cieszę się że z silnych ekip to właśnie Lotos poległ w tym sezonie w Brzegu. Mam nadzieję, że nie była to jedyna w tym sezonie miła niespodzianka w Brzegu. Czekamy na Polkowice
"Bo w życiu chodzi o to, by być trochę niemożliwym" - Oscar Wilde
Edzia pisze:
A co do fuck'a Pauli. Znam Ją jakiś czas i jestem absolutnie pewna, że bez naprawdę konkretnego i "prawdziwego" powodu "fakera" by nie pokazała. Zresztą, Ty chyba także powinieneś być tego pewny.
Konkretnym powodem była zapewne złość, że dostały w dupkę w Brzegu, a brzescy kibice radując się z wygranej skandowali "na kolana, na kolana.."
Choć muszę przyznać, że nie widziałem samego momentu pokazanego "środkowego palca" bo szczerze mówiąc nie to było najważniejsze w danej chwili, smutek, żal, rozgoryczenie i złość Lotosu mnie nie obchodził, tylko i wyłącznie radość brzeskich koszykarek, które dziś wzniosły się na wyżyny! Jeszcze raz - BRAWO!
..you got to lose, to know how to win..
- Belfer
- Żak
GRATULACJE DLA BRZEGU!!!
Jestem zbulwersowany Waszym niekóltóralnym zachowaniem...
prawda jest taka że nawet w myślach nie wolno być przeciw lotosowi a co dopiero krzyczeć
Tak trzymać przyjaciele z Brzegu.
Jestem zbulwersowany Waszym niekóltóralnym zachowaniem...
Tak trzymać przyjaciele z Brzegu.
"...moja wiara to wszystko co mam... WŁÓKNIARZ..."
O bracia wilcy! Brońcie się nim wszyscy wyginiecie!
...NARODOWE SIŁY ZBROJNE...
Kosovo je Srbija
Wileńszczyzna = Polska
O bracia wilcy! Brońcie się nim wszyscy wyginiecie!
...NARODOWE SIŁY ZBROJNE...
Kosovo je Srbija
Wileńszczyzna = Polska
Kibice z ORLENU(hehehehe) mają racje
Tylko oni są w pożądku a wszyscy inni są be, bo jeśli wygrają to inni to cieniasy a jeśli przegrają to chamy,skurw... i BYDŁO widze ze to sie tyczy nie tylko Brzegu ale i też ziomków z Krakowa, Łodzi i innych miast
Poprostu my przez te wszystkie lata nauczyliśmy sie przegrywać a ewidętnie kibice z Śledziolandii muszą sie tego nauczyć
.Ale to przyjdzie z czasem
Trzymam za was kciuki
[/b]
Poprostu my przez te wszystkie lata nauczyliśmy sie przegrywać a ewidętnie kibice z Śledziolandii muszą sie tego nauczyć
\o/\o/\o/\o/\o/\o/\o/\o/\o/\o/
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”