VIII kolejka FGE:TS Wisła Kraków-Tęcza Leszno

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

kulka100 tecza
Żak

Postautor: kulka100 tecza » 20 października 2008, 22:24

Nikt nikomu nie nakazuje stać na naszym hymnie ale niech ma świadomość że jest to niemile widziane w naszej hali i nam się to nie podoba a to jak się ktoś zachowa w takim przypadku to generalnie mam w 4 literach bo moja reakcja jest tylko jedna. Ten ktoś ma problem lub go nie ma. Wybór danego człowieka. A nie przyjeżdża do domciu ubiera kapcie i wypisuje jaki to ma "żal" do kibiców, że mu zwrócono uwagę.

sorry ale na miejscu komu mialem o tym powiedziec. tak a propo niewim po co tyle o tym piszecie ja napisale to co chcialem i wasze rozwarzania o tym czy powinno sie stac czy nie mam w dupie ja powiedzialem ze nie stalem i nie bede stal. i jeszcze jedno mowicie ze nie karzecie nikomu stac a zachwile piszecie ze niestalem to mam sie niedziwic ze komus sie to niepodoba a czy to jest jakas roznica bo ja nie widze zadnej

Awatar użytkownika
patrese
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: patrese » 20 października 2008, 22:26

patrese pisze:Generalnie zrobiła się tu niezła komedia o hymnach...
Powiem tak- stać to ja mogę przy hymnach narodowych, a nie przy klubowych. Wtedy kiedy grają oba i dwa kluby są jednakowo traktowane. A gdy leci sobie jakaś pioseneczka Wisły czy Lotosu dla podgrzania atmosfery gospodarzy, to sobie np. siedzę, bo nie do mnie ona jest adresowana. Oczywiście nie gwiżdżę czy krzyczę, ale po prostu cicho siedzę. Czy coś w tym złego? Nie wyobrażam sobie, gdybym miał stać na baczność przy dźwiękach kretyńskiego "Zawsze tam gdzie Ty" Lady Pank... :lol:
Gdy na Bułgarskiej leci hymn "W górę serca niech zwycięża Lech...", to wielkopolscy kibice po prostu śpiewają swoje i w dupie mają, czy ktoś z Legii, Wisły czy Śląska wtedy leży, śpi czy może się kula. :roll:

Marco pisze:a jak śpiewają w odpowiedzi na hymn Lecha "w Poznaniu takie obyczaje są...." to zapewne też mają to gdzieś i wiązanka w stylu "Wisła to stara k...." nie poleci z trybun?! wolne żarty człeku

Daleko dupa od oka.
Dlaczego rozważasz inne warianty, gdy ja mówię o jedynie biernym zachowaniu nikomu nie ubliżającym? :roll: Oczywiście jak ktoś szuka rozróby, to znajdzie ją na siłę wszędzie. Nie uważasz, że właśnie próbujesz to robić?
SIAMO SEMPRE CON VOI - LECH POZNAŃ
Obrazek

Awatar użytkownika
Marco
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Marco » 20 października 2008, 22:32

kulka100 tecza pisze:sorry ale na miejscu komu mialem o tym powiedziec.

tym co ci zwrócili uwagę :lol:
tak a propo niewim po co tyle o tym piszecie ja napisale to co chcialem i wasze rozwarzania o tym czy powinno sie stac czy nie mam w dupie

a my też piszemy to co chcieliśmy napisać :lol:
ja powiedzialem ze nie stalem i nie bede stal.

to po co się użalałeś i prosiłeś nas byśmy uspokoili swoich kibiców?! :)) na dodatek zaznaczasz, że nie darzysz Wisły sympatiom? to się nazwya hipokryzja, prosić kogoś by zachował się fair jednocześnie samemu "grając" nie fair dobry jesteś koleś
i jeszcze jedno mowicie ze nie karzecie nikomu stac a zachwile piszecie ze niestalem

bo my nikomu nie będziemy kazywać, niech każdy dokona wyboru jaki uzna za słuszny, nie będziemy się bawić w wychowawców tylko reagujemy od razu, nikt nie będzie podchodził i mówił "ej koleś wstań na hymn" :lol: akcja będzie stosowna do reakcji
to mam sie niedziwic ze komus sie to niepodoba

a co zdziwiła cię ta sytuacja czy nie? bo sądząc po "błagalnej" prośbie wydaje się, że tak, no to skąd zdziwienie skoro Wisły nie darzysz symaptią? liczyłeś,że poklepie cie ktoś po plecach i powie "fajnie że wpadliście" ??? :lol:
a czy to jest jakas roznica bo ja nie widze zadnej

hipokryci mają problemy z oceną sytuacji zdarza się nie martw się to być może ustąpi kiedyś
Ostatnio zmieniony 20 października 2008, 22:38 przez Marco, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek
Obrazek
WislaLive.pl

Awatar użytkownika
Marco
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Marco » 20 października 2008, 22:37

patrese pisze:

Daleko dupa od oka.

prawnik i nie rozumie ale dobra łopatologicznie
Dlaczego rozważasz inne warianty, gdy ja mówię o jedynie biernym zachowaniu nikomu nie ubliżającym? :roll:

zlikwiduj sobie płot przy gościach na Bułgarskiej i zoabczymy co się będzie działo przy biernym zachowaniu przyjezdnych :lol:

to bierne zachowanie jest dla mnie tak samo obrazą Wisły i jej kibiców jak zaśpiewanie "je... Wisłę" czy "WTSK" co będziemy sobie skalę tworzyć??

Oczywiście jak ktoś szuka rozróby, to znajdzie ją na siłę wszędzie. Nie uważasz, że właśnie próbujesz to robić?

tak szukam rozróby na internecie :lol:

jakbym szukał rozróby to by tych 3 którzy byli fruwali w hali (za aferę z aw i brak poszanowania naszego hymnu "kolego" , ale jeszcze na chwilę obecną hala to nie stadion) albo nigdy w niej nie zasiedli.

rozumiem, że ktoś może nie rozumieć pewnych spraw ale żeby prawnik nie potrafił zrozumieć zasady "obrażasz, znieważasz nie szanujesz - to masz problem" tego bym się nie spodziewał.
Ostatnio zmieniony 20 października 2008, 22:53 przez Marco, łącznie zmieniany 2 razy.
Obrazek
Obrazek
WislaLive.pl

kulka100 tecza
Żak

Postautor: kulka100 tecza » 20 października 2008, 22:42

ja ni kogo nie blagalem

Awatar użytkownika
Marco
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Marco » 20 października 2008, 22:44

kulka100 tecza pisze:ja ni kogo nie blagalem

czy tobie trzeba wytłumaczyć znaczenie tych znaczków "" (czyt. cudzysłów)??? polecam google i wikipedię

w skrócie słowo które zawarte jest cudzysłowie nie oznacza dosłownie stanu faktycznego

PWN
Cudzysłów może wyodrębniać wyrazy użyte ironicznie
Obrazek
Obrazek
WislaLive.pl

Awatar użytkownika
patrese
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: patrese » 20 października 2008, 23:04

Marco pisze:prawnik i nie rozumie ale dobra łopatologicznie

Rozumieć rozumiem, ale nie potrafię zrozumieć. Widzisz różnicę? Odstaw już tę łopatę...

Marco pisze:zlikwiduj sobie płot przy gościach na Bułgarskiej i zoabczymy co się będzie działo przy biernym zachowaniu przyjezdnych :lol:

Przy biernym zachowaniu nic by się nie działo. Nie w Poznaniu. Lata 80-te minęły bezpowrotnie.

Marco pisze:to bierne zachowanie jest dla mnie tak samo obrazą Wisły i jej kibiców jak zaśpiewanie "je... Wisłę" czy "WTSK" co będziemy sobie skalę tworzyć??

To przewrażliwiony jesteś. Gorzej niż baba - z całym szacunkiem do kobiet.

Marco pisze:tak szukam rozróby na internecie :lol:

Nie o net chodziło, lecz o zachowanie w hali. Przecież o tym toczy się dyskusja.

Marco pisze:jakbym szukał rozróby to by tych 3 którzy byli by fruwali w hali (za aferę z aw i brak poszanowania naszego hymnu "kolego" , ale jeszcze na chwile obecną hala to nie stadion) albo nigdy w niej nie zasiedli.

No i bardzo dobrze. Więc po co to cała dyskusja?

Marco pisze:rozumiem, że ktoś może nie rozumieć pewnych spraw ale żeby prawnik nie potrafił zrozumieć zasady "obrażasz, znieważasz nie szanujesz - to masz problem" tego bym się nie spodziewał.

Widzisz, bo prawnik to jest taki ktoś, który nigdy nic nie wie i nic nie rozumie. No chyba, że kibicuje Wiśle- wtedy na pewno musi być wszechwiedzący... :lol:

Kończę, bo znowu dostaniemy po ostrzeżeniu. :wink: Przepraszam za odejście od tematu głównego.
Pozdrawiam.

Obrazek

Awatar użytkownika
Marco
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Marco » 20 października 2008, 23:35

Rozumieć rozumiem, ale nie potrafię zrozumieć. Widzisz różnicę? Odstaw już tę łopatę...

to masz problem skoro nie potrafisz :lol:

Przy biernym zachowaniu nic by się nie działo. Nie w Poznaniu. Lata 80-te minęły bezpowrotnie.

:lol: zapewne by jeszcze piątki z nami przybili :lol: ostatnio u nas jakoś nie chciano

To przewrażliwiony jesteś. Gorzej niż baba - z całym szacunkiem do kobiet.

dla ciebie to przewrażliwienie dla innych to szanowanie wszystkiego co związane z klubem no ale jak ktoś się sprzedał za kuchenkę to może tego nie zrozumieć

ja wiem, ze jak ktoś ci splunie w twarz to powiesz, że deszcz pada i poprosisz o więcej :lol:

Nie o net chodziło, lecz o zachowanie w hali. Przecież o tym toczy się dyskusja.

a ty na ilu meczach Wisły byłeś, że wiesz czego ja szukam nie dość, że prawnik z problemem zrozumienia to słaby jasnowidz

No i bardzo dobrze. Więc po co to cała dyskusja?

bo twój "kolega" po szalu żali się że mu ktoś zwrócił uwagę, że zachował się nieodpowiednio w Krakowie (prosi by tego nie robiono więcej :lol:) przy czym wypisuje,ze nie daryz Wisły sympatią , to jak może oczekiwać fair zachowania wobec niego kibiców Wisły? HIPOKRYZJA to sie nazywa

Marco pisze:rozumiem, że ktoś może nie rozumieć pewnych spraw ale żeby prawnik nie potrafił zrozumieć zasady "obrażasz, znieważasz nie szanujesz - to masz problem" tego bym się nie spodziewał.

Widzisz, bo prawnik to jest taki ktoś, który nigdy nic nie wie i nic nie rozumie. No chyba, że kibicuje Wiśle- wtedy na pewno musi być wszechwiedzący... :lol:

tutaj nie trzeba być prawnikiem, zeby zrozumieć zasadę wcześniej wspomnianą obrażasz, znieważasz nie szanujesz - to masz problem" wszyscy rozumieją nawet nie będący prawnikami zwykły szary człowiek to pojmuje tylko nie prawnik z Leszna.

Kończę, bo znowu dostaniemy po ostrzeżeniu. :wink: Przepraszam za odejście od tematu głównego.

nie bój się tak tych ostrzeżeń :lol: wiem że ostrzeżenia i ewentualnie ban mogą wywołać u ciebie bliżej nie określone skutki z powodu odcięcia od kkforum ale to tylko internet, nie tlen :)
Pozdrawiam.

bez pozdrowień
Obrazek
Obrazek
WislaLive.pl

Awatar użytkownika
patrese
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: patrese » 21 października 2008, 07:25

Pokaz chamstwa i siły za wszelką cenę. Nawet na forum. I nawet dla 3 kibiców Tęczy Leszno. Bluzgali na was czy jak? Śmieszne. Tylko po co? Jakieś kompleksy wynikające z tego, że nie jesteście w stanie dorównać innym ekipom? Nie koszykarskim oczywiście...
Nie mierz wszystkiego i wszystkich swoją miarą. To, że w Krakowie nie byłoby możliwe swobodne zajmowanie miejsc przez kibiców przyjezdnych normalnie zachowujących się, to nie znaczy, że gdzie indziej nie jest to możliwe. Nawet znienawidzeni kibice Legii w 2004 roku zasiadali wśród kibiców Lecha, którzy jeszcze im kupowali bilety. Bez policji, płotów itd. I co? Stało się coś? Nie. Ale jeśli ktoś rozumuje w ten sposób co Ty i próbuje robić zadymę z byle gówna, to nigdy tego nie zrozumie. Trochę klasy trzeba mieć. To tyle z mojej strony.

P.S. Ostrzeżeń się nie boję, ale trochę mi głupio robiąc bałagan na forum jeszcze jako jeden z moderatorów. :oops: Dlatego przepraszam innych raz jeszcze- już więcej w tym temacie nie będę się udzielał.
Pozdrowień nie wrzucaj sobie do siebie. Pozdrawiam innych.

Obrazek

Awatar użytkownika
Marco
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Marco » 21 października 2008, 11:10

patrese pisze:Pokaz chamstwa i siły za wszelką cenę. Nawet na forum.
I nawet dla 3 kibiców Tęczy Leszno.

o sobie mówisz? czy o kolegach w aw?
Bluzgali na was czy jak? Śmieszne. Tylko po co? Jakieś kompleksy wynikające z tego, że nie jesteście w stanie dorównać innym ekipom? Nie koszykarskim oczywiście...

śmieszny koleś jesteś bo nawet nie wiesz o czym mówisz :)) pod jakim względem kto komu nie potrafi dorównać?? jako że uznaję kibiców Legii za najlepszych w Polsce to nie ma innych wobec których mogę mieć kompleks,

Nie mierz wszystkiego i wszystkich swoją miarą. To, że w Krakowie nie byłoby możliwe swobodne zajmowanie miejsc przez kibiców przyjezdnych normalnie zachowujących się, to nie znaczy, że gdzie indziej nie jest to możliwe. Nawet znienawidzeni kibice Legii w 2004 roku zasiadali wśród kibiców Lecha, którzy jeszcze im kupowali bilety. Bez policji, płotów itd. I co? Stało się coś? Nie. Ale jeśli ktoś rozumuje w ten sposób co Ty i próbuje robić zadymę z byle gówna, to nigdy tego nie zrozumie. Trochę klasy trzeba mieć. To tyle z mojej strony.

temat poruszył twój "kolega"który się wyżalił z byle gówna jakim było zwrócenie na jego niestosowne zachowanie
, dostał odpowiedź dlaczego taka reakcja, to twój "kolega"zaczął dyskusję, zamiast przyjąć wyjaśnienia to się zaczeliście rozczulać nad tym i argumentować czemu tak a nie inaczej. zamiast skończyć temat to bzdurne argumentowanie.

jak sie chuligani dogadają to wszędzie jest możliwie więc się tak tym nie chwal, bo Legię na zakazach dużo ekip wpuściło, więc podanie tej wyjątkowej sytuacji związanej z kibicami Legii jest śmieszny, zlikwiduj płot w normalnej sytuacji cwaniaczku to zobaczymy czy też się będziesz chwalił

Wisła i Cracovia na jednym stadionie pamięć zawodzi? :))) Pogoń na Wiśle też kiedyś była na naszych sektorach - widzisz jak mało wiesz, a wydawało by się,że prawnik powinien być przygotowany do dyskusji

i komu tu klasy brakuje? ocenią to inni, zwłaszcza jeśli zabiera głoś kompletnie nieprzygotowanym z myślą, że się zabłyśnie przykładem bazującym na wyjątkowym przypadku kibiców Legii Warszawa. Wróć prawniku do rzeczywistości a nie tkwij w świecie fantastyki.

P.S. Ostrzeżeń się nie bojęale trochę mi głupio robiąc bałagan jeszcze jako jeden z moderatorów. :oops: Dlatego przepraszam innych raz jeszcze- już więcej w tym temacie nie będę się udzielał.

jakie to wzruszające :)

ale mi pojechałeś , zamknę się w sobie normalnie ;)
Ostatnio zmieniony 21 października 2008, 11:23 przez Marco, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek
Obrazek
WislaLive.pl

Awatar użytkownika
bartas
Żak

Postautor: bartas » 21 października 2008, 11:21

Ojj Marco, caly czas Cie boli sa sytuacja sprzed dwoch tygodni, wydawalo mi sie ze wszystko w tej kwestii zostalo wyjasnione.
Obrazek

Awatar użytkownika
Marco
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Marco » 21 października 2008, 11:24

bartas pisze:Ojj Marco, caly czas Cie boli sa sytuacja sprzed dwoch tygodni, wydawalo mi sie ze wszystko w tej kwestii zostalo wyjasnione.

nie mnie nie boli to twój kolega wrócił z Krakowa z jakimś problemem i go opisał na forum wyjaśniłem w pierwszej odpowiedzi zamiast przyjąć do wiadomośći to kolega wspólnie z prawnikiem zaczęli odpisywać i mówić że oni nie mają obowiązku,ze to nie hymn narodowy to nie wiem kto drąży dyskusję.

a sytuacja z aw mnie nie boli, śmieszy mnie to że jakiś łeb w Lesznie chodzi w chuligańskich rzeczach , nie mając pojęcia jakie skutki to rodzi nie tylko dla niego no ale wybór każdego.

tylko niech mi twój kolega na priv nie pisze, że teraz znów ktoś z Leszna będzie miał przejebane i dostanie wpier. w Krakowie za jego zachowanie, bo takie wróżby były po sytuacji z aw i co stało sie coś komuś?

albo może pora zmienić nastawienie?
Obrazek
Obrazek
WislaLive.pl

Awatar użytkownika
garnett
Junior

Postautor: garnett » 21 października 2008, 14:14

Marco pisze:
patrese pisze:Generalnie zrobiła się tu niezła komedia o hymnach...
Powiem tak- stać to ja mogę przy hymnach narodowych, a nie przy klubowych. Wtedy kiedy grają oba i dwa kluby są jednakowo traktowane. A gdy leci sobie jakaś pioseneczka Wisły czy Lotosu dla podgrzania atmosfery gospodarzy, to sobie np. siedzę, bo nie do mnie ona jest adresowana.Oczywiście nie gwiżdżę czy krzyczę, ale po prostu cicho siedzę.

ty prawnik jesteś podobno tak? to przeczytaj dokładnie o czym kto pisze

bo jak czytasz umowy tak jak to forum to nie wróżę kariery

Prawnik????? :roll: :roll: :roll:
Żenada na maksa... :shock:

Mam pytanie do moderatorów:
Czy ten wpis patrese nie nadaję sie na bana ?
Nie dotyczy on meczu Wisła - Leszno ,co wiecej nie ma nic wspólnego z koszykówką.... :wink: w dodatku w prymitywny sposób podgrzewa antagonizmy Krakowsko-Poznańskie z innej dyscypliny. :evil:....i zaśmieca forum. :wink:

Pokaz chamstwa i siły za wszelką cenę. Nawet na forum. I nawet dla 3 kibiców Tęczy Leszno. Bluzgali na was czy jak? Śmieszne. Tylko po co? Jakieś kompleksy wynikające z tego, że nie jesteście w stanie dorównać innym ekipom? Nie koszykarskim oczywiście...

P.S. Ostrzeżeń się nie boję, ale trochę mi głupio robiąc bałagan na forum jeszcze jako jeden z moderatorów. Dlatego przepraszam innych raz jeszcze- już więcej w tym temacie nie będę się udzielał.

Awatar użytkownika
wlodi9
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: wlodi9 » 21 października 2008, 14:22

Juz nie przesadzajmy z tym banem :roll:
T Ę C Z A
L E S Z N O

Awatar użytkownika
czuken
Młodzik

Postautor: czuken » 21 października 2008, 15:24

Najlepszym rozwiazaniem byloby chyba zamkniecie tematu, a jak ktos ma jeszcze do pogadania to na priv moga popisac. I tak juz chyba o samym meczu nikt nic nie napisze . . :roll:
Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi cię na swój poziom a później pokona doświadczeniem

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”