Endrju pisze:1. O którym meczu Wisły mówisz ??![]()
![]()
Gdybyś nie wyrywał jednego zdania z kontekstu, ale czytał mój post ze zrozumieniem, to wiedziałbyś, że chodzi mi o mecz Wisły z Energą z ubiegłego sezonu...
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
Endrju pisze:1. O którym meczu Wisły mówisz ??![]()
![]()
paulo2907 pisze:Endrju pisze:1. O którym meczu Wisły mówisz ??![]()
![]()
Gdybyś nie wyrywał jednego zdania z kontekstu, ale czytał mój post ze zrozumieniem, to wiedziałbyś, że chodzi mi o mecz Wisły z Energą z ubiegłego sezonu...
Endrju pisze:paulo2907 pisze:Endrju pisze:1. O którym meczu Wisły mówisz ??![]()
![]()
aaa... jak ktos zyje poprzednim sezonem ... to teraz wiem czemu niektore osoby sa takie pewne finalu
paulo2907 pisze:Endrju pisze:paulo2907 pisze:Endrju pisze:1. O którym meczu Wisły mówisz ??![]()
![]()
aaa... jak ktos zyje poprzednim sezonem ... to teraz wiem czemu niektore osoby sa takie pewne finalu
Twoja demagogia przekracza wszelkie granice... Wyjaśniłem, jaki mecz miałem na myśli - byłoby to zbędne, gdybyś był bardziej bystry. No a Ty wyjeżdżasz z taką ogólną oceną, nie mającą nic wspólnego z tym, do czego się odnosiłem...
fearless pisze:paulo2907 pisze:Endrju pisze:paulo2907 pisze:Endrju pisze:1. O którym meczu Wisły mówisz ??![]()
![]()
Twoja demagogia przekracza wszelkie granice... Wyjaśniłem, jaki mecz miałem na myśli - byłoby to zbędne, gdybyś był bardziej bystry. No a Ty wyjeżdżasz z taką ogólną oceną, nie mającą nic wspólnego z tym, do czego się odnosiłem...
Luz, przecież Endrju żartuje sobie:) Gorzów nie może żyć przeszłością, bo nie ma czym. ;p
walczacy z wiatrakami pisze:Wiślak PB pisze:Poczekajmy do play off - zobaczymy wtedy kto i jak będzie śpiewał ...
coś czuję, że Gorzów będzie milczał
cesare pisze:fearless pisze:paulo2907 pisze:Endrju pisze:paulo2907 pisze:Endrju pisze:1. O którym meczu Wisły mówisz ??![]()
![]()
Luz, przecież Endrju żartuje sobie:) Gorzów nie może żyć przeszłością, bo nie ma czym. ;p
ojj uwierz, że ma czymw końcu w Gorzowie nie tylko kosz jest .. więc wyluzuj ziom bo my ani Wisły ani Krakowa nie wyzywamy ..
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość